Timelines Περπατώντας στις Χρονο-γραμμές

«Μπορούμε να περπατήσουμε στο χιόνι και να μην αφήσουμε ίχνη, όταν δεν ρίχνουμε σκιά, δεν ενοχλούμε το κυματισμό του χρόνου». Το περπάτημα στο χιόνι χωρίς να αφήνουμε ίχνη σημαίνει ότι βαδίζουμε τόσο ελαφριά που δεν αφήνουμε ίχνος από το πέρασμα μας, ενώ για να μην ρίχνουμε σκιά σημαίνει ότι δεν προβάλλουμε τους πληγωμένους εαυτούς μας σε άλλους, δεν μας αρέσει ή δεν αντιπαθούμε κάποιον επειδή μας θυμίζει την μητέρα ή τον εραστή μας. Έτσι πρέπει να ταξιδέψουμε για το πεπρωμένο, γιατί αν ενοχλήσουμε τους κυματισμούς του χρόνου, θα υπάρξει μια άμεση αντίδραση. Οι Αρχαίοι Έλληνες θα έλεγαν ότι Θυμώνουμε τις μοίρες, ενώ οι Ινδουιστές θα έλεγαν ότι δημιουργούμε κάρμα. Όταν λοιπόν ταξιδεύουμε για το πεπρωμένο, δεν μπορούμε να αφήσουμε κανένα ίχνος ή να εμποδίσουμε την θέλησή μας. Για να βαδίσουμε ελαφρά, πρέπει να διαλύσουμε τον εαυτό μας, απελευθερώνοντας τον εαυτό μας από τις ιδιοτροπίες του εγώ. Πρέπει να αφήσουμε το «Εγώ» και να γίνουμε ένα με το Πνεύμα. Σε αυτήν την ανιδιοτελή κατάσταση, αποδεχόμενος τον κόσμο ακριβώς όπως είναι, μπορούμε να επηρεάσουμε το μέλλον παρακολουθώντας τις χρονο- γραμμές.

Μια χρονική γραμμή είναι ένα φανταστικό σκοινί φωτός που φτάνει από το παρόν στο παρελθόν και το μέλλον. Όλα τα γεγονότα της ιστορίας μας καταγράφονται στις χρονικές μας γραμμές από το παρελθόν έως το παρόν, γιατί κάθε δράση αφήνει ένα κομμάτι στο χρόνο. Οι χρονικές μας γραμμές επεκτείνονται επίσης προς τα εμπρός ως χιλιάδες φωτεινά σκέλη, όπως νήματα οπτικών ινών που ανεβάζουν το καλώδιο του φωτός, με κάθε σκέλος να αντιπροσωπεύει ένα πιθανό μέλλον. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μέλλον σας για να ανακαλύψετε το θεραπευμένο πεπρωμένο σας, όπου έχει θεραπευτεί η καρδιακή νόσος ή ο καρκίνος του μαστού, η διατροφή σας έχει αλλάξει και οι τοξικές σας σχέσεις έχουν καθαριστεί.

Η παρακολούθηση κατά μήκος των γραμμών έχει χρησιμοποιηθεί εδώ και χιλιετίες. Στις αυτόχθονες κοινωνίες, ο σαμάνος πρέπει να οδηγήσει τη φυλή της στο σημείο που θα ακολουθήσουν το επόμενο πρωί. Το κάνει αυτό παρακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα του χωριού, για να βρει πού πρέπει να περιμένουν οι κυνηγοί για το θήραμα το πρωί. Έτσι, όταν ταξιδεύουμε για το πεπρωμένο, παρακολουθούμε όχι μόνο για το πιθανό, αλλά και για το απίθανο, ανεξάρτητα από το πόσο απίθανο είναι. Αν παρακολουθούμε μόνο πιθανά πεπρωμένα, δεν θα βρούμε ποτέ τον βίσωνα ή τα ψάρια, μια μελλοντική θεραπευμένη κατάσταση ή μια παγκόσμια ειρήνη. Αντί αυτού, θα ενισχύσουμε τα αρνητικά πιθανά συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, επειδή τα αρνητικά αποτελέσματα που βρίσκουμε έχουν εγκατασταθεί στις χρονικές μας γραμμές. Στην κβαντική φυσική, υπάρχει μια θεωρία που ονομάζεται «αρχή αβεβαιότητας Heisenberg», η οποία λέει ότι ο παρατηρητής επηρεάζει το αποτέλεσμα των γεγονότων. Παρατηρήστε ένα υποατομικό σωματίδιο, νομίζοντας ότι είναι ένα κύμα, και θα γίνει πραγματικά ένα κύμα. περιμένετε να δείτε ένα υποατομικό σωματίδιο σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, και θα είναι εκεί. Μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτήν την αρχή στις ζωές μας κατανοώντας ότι ό, τι πεπρωμένο ακολουθούμε θα συμβεί – όπως γνωρίζουν οι βλέποντες, όλες οι προφητείες είναι αυτοεκπληρούμενες.

Η τοποθέτηση του καροτσιού πριν από το άλογο και η εξέταση των δυνατοτήτων πριν από την εξέταση των πιθανοτήτων είναι απαραίτητη κατά την παρακολούθηση του πεπρωμένου.

Ο Νέλσον Μαντέλα μπόρεσε να εκδηλώσει ένα συλλογικό όνειρο για το πιθανό, επιφέροντας έκτακτες αλλαγές, σε όλες τις πιθανότητες. Μετέτρεψε τη διαίρεση και την εχθρότητα του απαρτχάιντ σε θετική αλλαγή και ειρηνική μετάβαση, με ισότητα για όλους. Μαζί, αυτός και ο λαός της Νότιας Αφρικής πέτυχαν τα πιο απίθανα πεπρωμένα. Εάν μερικοί σπουδαίοι άνδρες και γυναίκες μπορούν να αλλάξουν τη μοίρα των εθνών, φανταστείτε πόσο πιο εύκολο είναι να αλλάξουμε τις ατομικές μας μοίρες.

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο

    Διοργάνωση:

    Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!