Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ REIKI
Τα επίπεδα Εκπαίδευσης του Αγγελικού Reiki

Γίνομαι Άνθρώπινος Άγγελος!

Το Αγγελικό Reiki είναι ο δρόμος της Αγάπης και του Φωτός, είναι ένας Φωτεινός δρόμος για Αυτογνωσία και Θεραπεία, είναι μία πνευματική ενεργειακή μέθοδος που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, τον νου και την ψυχή, φέρνει Ευτυχία, Αγάπη και Φως στη ζωή μας. Μας συνδέει με τον Ανώτερο Αγγελικό Εαυτό μας, μας βάζει στον δρόμο για την αποκατάσταση του φωτεινού μας σώματος και την ανάπτυξη της συνειδητότητάς μας, θεραπεύοντας και εξισορροπώντας μας σε κάθε επίπεδο.

Τα επίπεδα Εκπαίδευσης του Αγγελικού Reiki

Το Αγγελικό Reiki διδάσκεται σε τέσσερα Επίπεδα- Εργαστήρια.
Τα τέσσερα Επίπεδα-Εργαστήρια είναι:

Αγγελικό Reiki 1ος – 2ος βαθμός

Αγγελικό Reiki 3ος – 4ος βαθμός

Αγγελικό Reiki Επαγγελματική Πρακτική Θεραπευτή.

Αγγελικό Reiki Master Teacher -Επαγγελματία Δασκάλου -Εκπαίδευση Δασκάλων.

Υπάρχουν τέσσερα επίπεδα εκπαίδευσης και έξι μυήσεις.

Οι τέσσερις Μυήσεις όπως και σε άλλα συστήματα Ρέικι, και δύο επιπλέον δύο Μυήσεις, των Κοσμικών Ακτίνων και των Αρχαγγέλων Πριγκίπων.

Τα δύο πρώτα εργαστήρια, το 1ου – 2ου βαθμού, και το 3ου – 4ου βαθμού είναι για να στηρίξει την δική σας προσωπική πνευματική ανάπτυξη, αλλά και τα πρώτα βήματα για την Επαγγελματική Θεραπευτική και την Διδασκαλία του Αγγελικού Reiki

Στο πρώτο Εργαστήριο, το 1ου – 2ου βαθμού, υπάρχουν τρεις συντονισμοί, δύο στην καθαρή αγγελική δόνηση των συμβόλων του Reiki, και μια τρίτη μύηση στο Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός. Αυτός ο συντονισμός κυριολεκτικά αλλάζει την δόνηση σε κάθε μόριο, κύτταρο και άτομο του φυσικού μας σώματος και συντονίζει την συνείδησή μας να γίνει πιο σύμφωνη με εκείνη των Αγγέλων. Υπάρχουν τέσσερις θεραπευτικές πρακτικές, συμπεριλαμβανομένης της αυτοθεραπείας και της θεραπείας από απόσταση.

Με την Ολοκλήρωση του Εργαστηριού θα λάβετε, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό του Angelic Reiki το πιστοποιημένο εγχειρίδιο του 1ου – 2ου Βαθμού και το Πιστοποιητικό Συμμετοχής σας στο Εργαστήριο, το οποίο σας κατοχυρώνει για την Διδασκαλία που λάβατε.

Το δεύτερο Εργαστήριο, το 3ου -4ου βαθμού, συμπεριλαμβάνει επιπλέον τρεις συντονισμούς που περιλαμβάνει 12 σύμβολα και την ενεργοποίηση αυτών των συμβόλων μέσα από όλες τις 12 διαστάσεις. Αυτό συντονισμός περιλαμβάνει το Master Σύμβολο. Ο συντονισμός στο Αγγελικό Reiki Μάστερ Σύμβολο είναι η πρόσκληση και πνευματική ευλογία που ανοίγει το δρόμο για να γίνουμε Μάστερ στον εαυτό μας. Είναι από αυτό το μέρος που από εκεί μπορούμε να βοηθήσουμε τους άλλους.

Με την Ολοκλήρωση του Εργαστηριού θα λάβετε, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό του Angelic Reiki το πιστοποιημένο εγχειρίδιο του 3ου – 4ου Βαθμού και το Πιστοποιητικό Συμμετοχής σας στο Εργαστήριο, το οποίο σας κατοχυρώνει για την διδασκαλία που λάβατε.

Εάν κάποιος επιθυμεί  να εμβαθύνει ακόμα περισσότερο, μπορεί προχωρώντας στο επίπεδο της Επαγγελματικής Θεραπευτικής στην Εκπαίδευση Θεραπευτώνκαθώς και του Επαγγελματία Δασκάλου Εκπαίδευση Δασκάλων!

Το τρίτο εργαστήριο, της Επαγγελματικής Θεραπευτικής -Εκπαίδευση Θεραπευτών, καλύπτει όλα όσα χρειάζονται στην Επαγγελματική Θεραπευτική, για ένα Επαγγελματία Θεραπευτή αλλά έχει επίσης μεγάλη αξία για όλους. Συμπεριλαμβάνει Μυήσεις και δύο επιπλέον θεραπευτικές πρακτικές. Περιλαμβάνει, επίσης, οδηγίες και πληροφορίες σχετικά με την θεραπεία και την πρακτική προς τον θάνατο , φέρνοντας την χάρη και αρμονία σε αυτό το μέρος της ζωής.

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας υπάρχει πρακτική καθοδήγηση σχετικά με το πώς λειτουργούμε ως Επαγγελματίες Θεραπευτές στην πράξη, μαθαίνουμε τους Κώδικες Δεοντολογίας και την υψηλή επαγγελματική συμπεριφορά, όπως διδάσκεται από τις αρχές του Αγγελικού Reiki.

Με την Ολοκλήρωση του Εργαστηριού θα λάβετε, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό του Angelic Reiki το πιστοποιημένο εγχειρίδιο της Επαγγελματικής Θεραπευτικής και το Πιστοποιητικό Συμμετοχής σας στο Εργαστήριο, το οποίο σας κατοχυρώνει για την διδασκαλία που λάβατε.

Το τέταρτο εργαστήριο του Master Teacher -Επαγγελματία Δασκάλου, φέρνει μια εμβάθυνση της σύνδεσης με το Αγγελικό Βασίλειο και όλες τις πληροφορίες καθώς και την καθοδήγηση, που απαιτείτε για να διδάξετε αυτήν την υπέροχη Αγγελική Θεραπευτική Τεχνική σε άλλους. Με την Ολοκλήρωση του Εργαστηριού θα λάβετε, από τον Παγκόσμιο Οργανισμό του Angelic Reiki το Πιστοποιητικό Συμμετοχής σας στο Εργαστήριο, το οποίο σας κατοχυρώνει για την Διδασκαλία που λάβατε.

Εάν νιώθουμε αντίσταση σε κάποιο τομέα της ζωής μας, και κάθε φορά που παρουσιάζετε μια ευκαιρία να αλλάξουμε κάτι, η αντίσταση εμφανίζετε αμέσως για να μας σταματήσει να προχωρήσουμε, μην την αγνοείτε , είναι η καθοδήγηση από τον Θεό και τους Αγγέλους, που λένε ότι κάτι χρειάζεται να μάθουμε και να αλλάξουμε. Η καθοδήγηση από τους Αγγέλους δεν προσφέρει στεναχώρια. Ο Θεός θέλει για όλα τα παιδιά του, να έχουν υλική υποστήριξη, για να μπορέσουν να εκπληρώσουν τον Θεϊκό Σκοπό τους. Εκείνο το κομμάτι του εαυτού σας που σας κρατά πίσω και σας δημιουργεί αυτές τις αντιστάσεις είναι το κομμάτι που έχει πληγωθεί και φοβάται.

Αυτή η Εκπαίδευση σας καλεί να βιώσετε την απόλυτη ελευθερία και την χαρά της ζωής. Είναι ένας πολύ σοφός τρόπος για να ξεπεράσετε όλο τον πόνο που έχετε βιώσει στην ζωή σας και να καθαρίσετε και κατάλοιπα του DNA σας και της κληρονομιάς σας. Τώρα σε σας είναι η επιλογή, εάν θα επιτρέψετε στις αντιστάσεις του εγώ και του comfort zone να σας κρατήσουν φυλακισμένους στον τρόπο ζωής που έχετε. Αυτά που βιώνετε τα λένε αντιστάσεις και είναι απόλυτα φυσιολογικά συναισθήματα, όλοι τα έχουμε περάσει. Είναι όπως όταν μαθαίνουμε να περπατάμε ένας μεγάλος μας κρατά το χέρι μέχρι να μάθουμε να περπατάμε πια μόνοι μας. Η δική μου συμβουλή είναι ότι θα πρέπει άμεσα να ακολουθήσετε έναν δρόμο που θα σας απαλλάξει από το παρελθόν και θα σας οδηγήσει στο δρόμο την δύναμης, της θεραπείας και της ελευθερίας.

Με την μύηση στον 1ο – 2ο βαθμό, αρχίζει η μετατροπή των τραυμάτων σε πηγές ενέργειας. Αφήνουμε πίσω το παρελθόν μας και απελευθερωνόμαστε από την ιστορία μας, από τα καρμικά και γενεαλογικά μας φορτία.

Σε κάθε επίπεδο λαμβάνετε την Πιστοποίηση σας.

Πιστοποιημένη Διδασκαλία Angelic Reiki, για την Ελλάδα και την Αυστραλία, από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό του Angelic Reiki, The Foundation of Cosmic Fire 2003

Για οτιδήποτε θα είμαι στην διάθεση σας. Αγάπη και Φως

Καίτη Σαμαρτζή

Πιστοποιημένη Δασκάλα Για την Ελλάδα και την Αυστραλία

Angelic Reiki Master Teacher

 

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο

    Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!