Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΜΑΔΑ και ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

«Για μια ζωή γεμάτη Αγάπη και Φως»

ΓΙΑ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΞΕΛΙΞΗ

 

Καλώς όρισες στην ομάδα εργασίας για να ανακαλύψεις το εσωτερικό σου φως.

Το σύνθημα είναι: «Για μια ζωή γεμάτη Αγάπη και Φως».

Έφτασε επιτέλους η στιγμή να λάμψεις. Το δώρο που θα προσφέρεις στον εαυτό σου, είναι να γεμίσεις με το φως της γνώσης του εαυτού σου.

Δεν έχεις παρά να φανερώσεις και να συνειδητοποιήσεις, το φως που κρύβεις μέσα σου και η ζωή σου θα γίνει γεμάτη αγάπη, ευημερία, ευτυχία, χαρά, γαλήνη, αρμονία και θα είσαι φάρος έμπνευσης για όλους όσους σε περιβάλουν.

Η μεταμόρφωσή σου θα πραγματοποιηθεί, αν είσαι ανοιχτός στις νέες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται κάθε στιγμή, σε κάθε συνάντηση, με κάθε άνθρωπο.
Ανακάλυψε το μυστικό της ζωής. Βρες τον κρυμμένο θησαυρό σου. Εδώ αρχίζει ένα νέο μαγικό ταξίδι για την ανακάλυψη του εαυτού σου. Θα κάνουμε ένα βήμα πίσω για να δούμε καλύτερα τη ζωή. Θα μάθουμε να ζούμε μαγικά.

Έλα μαζί μας σε ένα ταξίδι ζωής. Ένα ταξίδι που θα σου δείξει δρόμους, μονοπάτια και περάσματα σε μια μαγική ζωή.

Στόχος δεν είναι ο προορισμός, αλλά η απόλαυση του ταξιδιού για τη δική σου Ιθάκη. Ετοιμάσου για την μεγάλη αλλαγή!

Αν νοιώθεις την ανάγκη να γκρεμίσεις τα τείχη της απομόνωσης, των δυσλειτουργικών σχέσεων και των επαγγελματικών δυσκολιών, τόλμησε να κάνεις το ταξίδι της ζωής σου, αυτό το ταξίδι που γίνετε εσωτερικά, για να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι.

Ο αληθινός σου εαυτός είναι εδώ, αλλά μόνο αν είσαι στη σιωπή μπορείς να τον ακούσεις. Είναι εδώ στο κέντρο της καρδιάς σου. Είναι ένα ΕΣΥ πιο αληθινό, από αυτό που εσύ όλα αυτά τα χρόνια το έλεγες ΕΓΩ!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο φωτεινό από το φως της αυτογνωσίας, είναι σαν να έρχεται από το πουθενά μα και από παντού.

Μέσα από αυτό το ταξίδι της ζωής, θα νοιώσεις την ενέργεια που κυκλοφορεί στο σώμα σου, θα έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου, τις σκέψεις σου και τις ανάγκες σου. Θα μάθεις να ακούς την εσωτερική σου φωνή, πώς να ζεις συνειδητά, θα επεξεργαστείς τα μαθήματα της ζωής σου και τα συμβόλαιά σου και θα βρεις τον αληθινό σκοπό της ζωής σου.

Θα συνδεθείς με το θεϊκό σου κομμάτι, με τον αληθινό εαυτό σου και θα έρθεις σε επαφή με την ψυχή σου.

Κράτησε το νου σου ανοιχτό. Να θυμάσαι πως η πρωταρχική συμβουλή που υπήρχε στους αρχαίους ναούς των μυστηρίων, ήταν:

«Γνώθι σαυτόν»! «Γνώρισε τον Εαυτό σου»!

Ανέλαβε την ευθύνη για την προσωπική σου ανάπτυξη και επίγνωση, σημαίνει να ανοίξεις τον εαυτό σου στη ζωή, σε σχέση με πολλά επίπεδα ύπαρξης.

Υπευθυνότητα απέναντι στον εαυτό σου, σημαίνει να παίρνεις ότι σου χρειάζεται, από οποιαδήποτε διαθέσιμη πηγή, να αναμορφώνεις, και να προχωράς σε ανασύνθεση, σε ένα πλάνο διαρκούς ανάπτυξης, λειτουργικά κατάλληλο για τη δική σου ατομικότητα.

Να χρησιμοποιείς όσα μαθαίνεις στην πορεία της ζωής και να τα βιώνεις με τον καλλίτερο τρόπο για σένα. Αυτή η αναγνώριση και η δημιουργική χρήση συνιστά το θαύμα και τη μαγεία της ζωής, στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον.

Όλα τα μυστήρια του σύμπαντος βρίσκονται μέσα σου. Γνωρίζοντας τον εαυτό σου, θα μυηθείς στην σοφία, τη γνώση και τη μαγεία της νέας σου ζωής.

Ποτέ δεν συμβαίνει να έχεις μια επιθυμία χωρίς να έχεις συγχρόνως και την δύναμη για την πραγματοποίησή της. Μπορεί, ωστόσο, να αναγκαστείς να εργαστείς γι΄αυτό. Richard Bach

Καλό ταξίδι!

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο

    Διοργάνωση:

    Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!