Ομάδα Ανάπτυξης Νέας Συνειδητότητας

ομαδα συνειδητοτητας
When:
1 July 2020 @ 19:30 – 21:30
2020-07-01T19:30:00+03:00
2020-07-01T21:30:00+03:00

ΤΩΡΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Τετάρτη 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020, Ώρα 7.30 μ.μ. -9.30 μ.μ.

Στην Πύλη 4.4.4 στις 22/4/2020, ξεκινάμε ένα μαγικό ταξίδι για να εκδηλώσουμε τα θαύματα στην ζωή μας.

Σκοπός μας, η Ενδυνάμωση, η Ανάπτυξη, η Πνευματικότητα και Επίγνωση του Εαυτού Στον Νέο Πλανήτη Γη.

Μοιράζομαι μαζί σας το συγκινητικό μήνυμα του Λευκού Αετού, αυτόχθονου της αμερικανικής φυλής Hopi για την κατάσταση που βιώνουμε:

«Αυτή η περίοδος που περνάει η ανθρωπότητα, μπορεί να θεωρηθεί σαν πύλη ή σαν τρύπα.Η απόφαση να πέσεις στην τρύπα ή να περάσεις από την πύλη εξαρτάται από σένα.

Αν κουραστείς από το πρόβλημα και καταναλώνεις ειδήσεις 24 ώρες την ημέρα, με χαμηλή ενέργεια, πάντα αγχωμένος, με απαισιοδοξία, θα πέσεις στην τρύπα.

Αλλά αν εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία να κοιτάξεις, να ξανασκεφτείς τη ζωή και τον θάνατο, να φροντίσεις τον εαυτό σου και τους άλλους, θα περπατήσεις μέσα από την πύλη.

Φροντίστε το σπίτι σας, το σώμα σας, μην χάσετε την πνευματική διάσταση αυτής της κρίσης, γίνετε σαν τον αετό που βλέπει τα πάντα και βλέπει ευρύτερα.

Υπάρχει ένα κοινωνικό ερώτημα σε αυτή την κρίση, αλλά και ένα πνευματικό.

Μέσα από την χαρά αντιστέκεσαι.

Έχε πίστη, έχεις προετοιμαστεί να ξεπεράσεις αυτή την κρίση.

Όταν περάσει η καταιγίδα, θα είσαι πολύ σημαντικός για την ανοικοδόμηση αυτού του νέου κόσμου, πρέπει να νιώθεις καλά και να είσαι δυνατός.

Γι ‘ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις μια υψηλή, χαρούμενη και φωτεινή δόνηση.

Στον σαμανισμό υπάρχει μια ιεροτελεστία που ονομάζεται αναζήτηση όρασης, που περνά κάποιος λίγες μέρες μόνος στο δάσος, χωρίς νερό, χωρίς τροφή, χωρίς προστασία.

Τότε μέσα από αυτή την πύλη αποκτά μια νέα άποψη για τον κόσμο, επειδή αντιμετωπίζει τους φόβους του, τις δυσκολίες του.

Εκμεταλλευτείτε αυτό το χρόνο για να ασκήσετε το όραμά σας και αναζητήστε τις τελετές σας.

Αυτό είναι που μπορείς να κάνεις, για να βρεις γαλήνη στην καταιγίδα.

 Αυτήν την εποχή που όλα αλλάζουν καθιέρωσε μια ρουτίνα για να συναντάς το ιερό κάθε μέρα, αυτό που ακτινοβολείς τώρα είναι το πιο σημαντικό πράγμα.

Τραγουδήστε, χορέψτε, αντισταθείτε μέσα από την τέχνη, τη χαρά, την πίστη και την αγάπη.  Αντισταθείτε. Ξαναγεννηθείτε.»

Καλώς όρισες στα Μαθήματα Ανάπτυξης την Νέας Συνειδητότητας για να ανακαλύψεις το εσωτερικό σου φως.

Το σύνθημα είναι: Για μια νέα Ζωή Γεμάτη με Αγάπη και Φως

Έφτασε επιτέλους η στιγμή να λάμψεις. Το δώρο που θα προσφέρεις στον εαυτό σου, είναι να γεμίσεις με το φως της γνώσης του εαυτού σου. Δεν έχεις παρά να φανερώσεις και να συνειδητοποιήσεις, το φως που κρύβεις μέσα σου και η ζωή σου θα γίνει γεμάτη αγάπη, ευημερία, ευτυχία, χαρά, γαλήνη, αρμονία και θα είσαι φάρος έμπνευσης για όλους όσους σε περιβάλουν.

Η μεταμόρφωσή σου θα πραγματοποιηθεί, αν είσαι ανοιχτός στις νέες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται κάθε στιγμή, σε κάθε συνάντηση, με κάθε άνθρωπο.

Η χρονογραμμή είναι μια ισχυρή μέθοδος, για να δουλέψεις σε βάθος.

Στην ουσία κάνεις μια σύντομη και περιεκτική αναδρομή και ανασκόπηση της πορείας της ζωής σου μέχρι σήμερα. Ο Σκοπός είναι να σου δώσει την ευκαιρία να δεις τη ζωή σου πιο αντικειμενικά, να αποκαλύψει ένα πρότυπο, να αποκαλύψει μια σειρά συμπτώσεων, να σου επιτρέψει να προβλέψεις την επόμενη εξέλιξη, να σου δώσει κάποιες ενδείξεις σχετικά με το ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας, να σου δείξει αν στη ζωή σου υπάρχουν επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, μοτίβα και πρότυπα.

Ο Σκοπός της Ομάδας:

Στην Ομάδα, ο αντικειμενικός σκοπός παραμένει η διαδικασία της μεταμόρφωσης, η απελευθέρωση της προσωπικότητας από προβλήματα, που τώρα μας απαγορεύουν την επίτευξη των ανώτατων δυνατοτήτων μας και την εκπλήρωση του σκοπού της ζωής μας.

Εδώ αρχίζει ένα νέο μαγικό ταξίδι για την ανακάλυψη του εαυτού σου. Καθώς θα εξελισσόμαστε πνευματικά θα σχηματίσουμε συνειδητές ομάδες με άτομα της ίδιας νοοτροπίας. Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν σε τέτοιες ομάδες, όταν ο κάθε ένας λειτουργεί με αγάπη και καθαρή πρόθεση.

Δουλεύοντας μαζί, εξυψωνόμαστε όλοι σε μια αμοιβαία υψηλότερη δόνηση. Έτσι υπάρχει διαθέσιμη ακόμη μεγαλύτερη σοφία και θεραπευτική ενέργεια γιατί όλα τα μέλη της ομάδας μαζί γίνονται κάτι μεγαλύτερο από το απλό άθροισμα των ατόμων που την αποτελούν.

Τα μαθήματα είναι ανοιχτά και απευθύνονται σε όλους και είστε ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι.

Οι συναντήσεις της ομάδας θα γίνονται ημέρα Τετάρτη ανά 15 μέρες στις 19.30 η ώρα.

Θα ξεκινήσουμε την Τετάρτη 29 Απριλίου 2020, θα ανοίξουμε τις Πύλες των Θαυμάτων στην ζωή μας και σχεδόν κάθε 15 μέρες  θα συναντιόμαστε:

*29 Απριλίου 2020
*6 Μαίου 2020
* 20 Μαίου 2020
* 3 Ιουνίου 2020
* 17 Ιουνίου 2020
* 1 Ιουλίου 2020
από τις 19.30 έως 21.30

Συμμετοχή 20 ευρώ/το μάθημα.

*Βαθιά Προσωπική Ανάπτυξη
*Ενδυνάμωση
*Προσωπική Εξέλιξη
*Αυτογνωσία
*Αυτοβελτίωση
*Διαλογισμοί
*Γονεικά Πρότυπα
*Καρμικά

Μέσα από

*Παιχνίδια Ρόλων
*Θέατρο
*Μουσική
*Δημιουργική γραφή
*Αγγελικές Συνδέσεις
*Ζωγραφική

Διδάσκει και Συντονίζει
Η Καίτη Σαμαρτζή

Δηλώστε την συμμετοχή σας για το σεμινάριο ΕΔΩ

Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

Διοργάνωση: Smart Living Academy- Αμάλθεια Holistic Therapy Center
Πληροφορίες- εγγραφές:
www.angelsroads.gr
www.angelsroads.blogspot.com

Apr 13, 2020 | Posted by in | Comments Off on Ομάδα Ανάπτυξης Νέας Συνειδητότητας
Website by Haroula