Φόρτωση Εκδηλώσεις

Σύναξη Αρχαγγέλων Μιχαήλ & Γαβριήλ και όλων των Αγίων Ασωμάτων & Ουρανίων Ταγμάτων

Είσοδος Ελεύθερη

Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί στην γιορτή των Αγγέλων & να λάβουμε ευλογίες & μηνύματα.

Ο κόσμος των Αγγέλων ήταν η πρώτη πράξη του Θεού. Οι Άγγελοι είναι νοητά, άυλα πνεύματα ελεύθερα και αυτεξούσια. Οι Άγγελοι είναι ασώματοι και υπηρετούν τον Θεό δοξολογώντας Τον.

Ο Θεός δημιούργησε τους αγγέλους από την αρχή αθανάτους. Σήμερα εορτάζετε τη Σύναξη των Αρχαγγέλων και των λοιπών αγίων ασωμάτων και ουρανίων Ταγμάτων .

Σύναξη σημαίνει συνάθροιση, συγκέντρωση των Αγγέλων που έδειξαν την πίστη τους στον Δημιουργό, μετά την πτώση του Εοσφόρου. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ διέσωσε, από την πτώση τις αγγελικές δυνάμεις με το «στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου» και ο Θεός του έδωσε τη θέση του «Άρχοντα των αγγελικών Ταγμάτων».

Οι άγιες Γραφές αναφέρουν ακόμη πολλά θαύματα, τα οποία επιτέλεσε ο αρχιστράτηγος Μιχαήλ.

Με αφορμή αυτήν τη σημαντική γιορτή τη σύναξη των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και των λοιπών Αγίων Ασωμάτων και Ουρανίων Ταγμάτων, θα ήθελα να σας προσκαλέσω στην καθιερωμένη ετήσια συνάντησή μας την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου για να συνδεθούμε με την ενέργεια & τις ευλογίες της ημέρας.

Τιμώντας λοιπόν τους δύο επικεφαλείς των Αγγελικών Ταγμάτων, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τον Αρχάγγελο Γαβριήλ θα κάνουμε έναν διαλογισμό σύνδεσης & ευλογίας με αυτά τα υπέροχα όντα.

Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κράτηση θέσης μπορείτε να κάνετε εδώ: Δηλώστε συμμετοχή εδώ

Εξασφαλίστε τη θέση σας.

Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας.

Διδάσκει & Συντονίζει: Η Καίτη Σαμαρτζή

Διοργάνωση: Academy of Life- Αμάλθεια Holistic Therapy Center
Πληροφορίες- εγγραφές:
georgetampakas.com
www.angelsroads.blogspot.com

 

Share This Story, Choose Your Platform!