Φόρτωση Εκδηλώσεις

 

Ζω τη ζωή που ονειρεύομαι;

Ελάτε σε ένα ταξίδι αυτοπραγμάτωσης, για να καταστρώσουμε τους χάρτες, να πάρουμε τις πυξίδες, να ετοιμάσουμε το πλοίο μας & να τοποθετηθούμε ως κυβερνήτες στη νέα μας ζωή, για ένα ταξίδι στη νέα εποχή που ξεκινάει αυτή τη σημαντική χρονιά. Μέσα από μια ανασκόπηση & αναδρομή των εμπειριών, των προκλήσεων, των επιτευγμάτων, των διδαγμάτων & των μαθημάτων της προηγούμενης χρονιάς, θα οριοθετήσουμε το σχέδιο δράσης & υλοποίησης των επιθυμιών & των στόχων μας για το 2019.

Με σημάδι & πυξίδα τη σοφία που έχουμε αποκομίσει από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μας, θα επαναπροσδιορίσουμε το ρόλο μας, θα χρωματίσουμε το διαδρομή του νέου μας ταξιδιού στο ελπιδοφόρο, δημιουργικό & παραγωγικό 2019, που θα σηματοδοτήσει την πορεία των επόμενων χρόνων της δημιουργικής, χαρούμενης, φωτεινής & επιτυχημένης μας ζωής.

Η ζωή μας & η ευτυχία μας είναι στην κυριολεξία στο χέρι μας.

Εμείς είμαστε οι συν-δημιουργοί της ευημερίας μας.
Συνδεόμαστε λοιπόν με τα όνειρά μας και δημιουργούμε το μέλλον που μας αξίζει!

Είναι πολύ σημαντική & κατάλληλη η στιγμή αυτή στην αρχή της καινούριας χρονιάς να καταστρώσουμε & να προσδιορίσουμε που θέλουμε να οδηγηθούμε.

Το 2019 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά.
-Θα επεξεργαστούμε και θα εκτιμήσουμε τι συνέβη την προηγούμενη χρονιά.
-Θα συνειδητοποιήσουμε τα μαθήματα που λάβαμε από τις εμπειρίες μας.
-Θα δημιουργήσουμε μια θετική εστίαση για παραγωγή αποτελεσμάτων.
-Θα προσδιορίσουμε τους στόχους μας για το νέο χρόνο.
-Θα ετοιμάσουμε ένα σύστημα προγραμματισμού που θα μας εξασφαλίσει την επιτυχία.
Θα μάθουμε τι είναι απαραίτητο να γίνει για την αλλαγή στη συνειδητότητα μας.

Το 2019 είναι μια χρονιά 3, που θα μας οδηγήσει στο μονοπάτι της χαράς, της δημιουργικότητας, των νέων ευκαιριών, αρκεί να σταθούμε στην ενέργεια του φωτός του και να αξιοποιήσουμε τις ευλογίες του.

Το 2019, είναι ένα έτος για δραστηριότητες που έχει σχέση με τέχνες, με εμπνεύσεις, με Δημόσιες ομιλίες, με συγγραφή, με την δράση, και τον προγραμματισμό του μέλλοντος, αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες.

Αυτήν την χρονιά ήρθε η ώρα να εκφραστείτε, να κάνετε συζητήσεις από καρδιάς, να ερωτευτείτε, να παίξετε, να εκφράσετε τον εαυτό σας, και τα συναισθήματά σας, και να διασκεδάσετε.

Ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς ένας κύκλος σε 5 επικοινωνίες, από απόσταση ( με skype viber ή με mail).

Για όποιον ενδιαφέρετε να συμμετέχει & να ετοιμάσει τον προσωπικό προγραμματισμό του νέου έτους να έρθει σε επαφή μαζί μου για να τον καθοδηγήσω για το τι χρειάζεται να κάνει.

Δηλώστε την συμμετοχή σας για το σεμινάριο ΕΔΩ

Συντονισμός – Καθοδήγηση: 
Καίτη Σαμαρτζή
Life Coach
Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης
Spiritual Teacher
e-mail: kaitysam@gmail.com
τηλ. 6945 155 313

Share This Story, Choose Your Platform!