Φόρτωση Εκδηλώσεις

Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ & ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

20 Ιουλίου 2019 ώρα 10:00-16:00

Η Σοφία της αριθμολογίας είναι ένα φως για να φωτίζει την πορεία για μας και να μας καθοδηγήσει μέσα από τη δόνηση και την ενέργεια των αριθμών στην υψηλότερη και καλύτερη έκφραση του σκοπού της ζωής μας.

Για σας που αναζητάτε το νόημα της ζωής σας και θέλετε να ζείτε ευσυνείδητα και να ακολουθείτε τη ροή της ζωής σας το μεγαλύτερο πνευματικό μας ταξίδι είναι το «Γνώθι Σ’ αυτόν» όπως διατυπώθηκε από το Μαντείο των Δελφών την εποχή του Πυθαγόρα.

Ποιο είναι το Σχέδιο Ζωής;
Ο καθένας από μας παίζει ένα μοναδικό ρόλο σ’ αυτόν τον πλανήτη και η αριθμολογία είναι το σύστημα που μας επιτρέπει να γνωρίσουμε ποιος είναι ο ρόλος μας, όσο ζούμε εδώ στη Γη, Όλοι έχουμε τις ίδιες επιλογές: είτε να ζούμε τη ζωή μας με γνώση και ευσυνειδησία είτε να ζούμε με άγνοια κι ασυνειδησία. Με την αριθμολογία μπορείτε να ανακαλύψετε τη σοφία που θα σας επιτρέψει να ζείτε συνειδητά, έχοντας γνώση και αντίληψη του κοσμικού σχεδίου.

Ο Πυθαγόρας Ο Πατέρας των Μαθηματικών και Αριθμολογίας.
Ο Πυθαγόρας, Έλληνας μαθηματικός και μύστης του έκτου αιώνα προ Χριστού, θεωρείται ο Πατέρας της δυτικής αριθμολογίας.
Βασισμένος στις αντιλήψεις του ότι η φύση είναι ένα σύνολο από αριθμητικές σχέσεις, ότι ο θεϊκός νόμος είναι ακριβώς και καθοδηγούμενος και πως όλα αυτά μπορούν να υπολογιστούν μέσω των αριθμών. Ο Πυθαγόρας ανέπτυξε την «Επιστήμη των Ονομάτων και των αριθμών» Η κεντρική του σκέψη ήταν η ιδέα της τάξης Όλη η ζωή έχει σύστημα και τάξη: μαθηματική, μουσική, ηθική, κοινωνική και κοσμική τάξη.

Ο Πυθαγόρας δεν μελέτησε μόνο αριθμολογία, είναι ο πατέρας των σύγχρονων μαθηματικών και είναι ο πρώτος γνωστός ερευνητής που ασχολήθηκε με τη μουσική αρμονία.
Συνέδεσε τα δύο κύρια ενδιαφέροντά του μέσα από την ιδέα της «Μουσικής των Σφαιρών» Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, τα πάντα δονούνται με τη δική τους ιδιαίτερη αρμονία όλων των πραγμάτων μαζί συνθέτει μια μεγάλη σφαίρα «Ουράνιας Μουσικής»

Η ιδέα του Πυθαγόρα για τους Αριθμούς και τις Δονήσεις.
Η φιλοσοφία του Πυθαγόρα λέει ότι όσο υψηλότερη είναι η δόνηση τόσο περισσότερη πνευματική δύναμη περιέχει και επομένως τόσο πιο θετική είναι η φύση του. Όταν αντίθετα, η συχνότητα της δόνησης είναι πιο χαμηλή, το αντικείμενο περιέχει λιγότερη ενέργεια και επομένως η δράση του γίνεται πιο αρνητική. Η δόνηση όλων των αντικειμένων μαζί, των πάντων, μεγάλων και μικρών, δημιουργεί μια απόλυτη και ιδιαίτερη ενότητα.

Η πεποίθηση του Πυθαγόρα ότι οι αριθμοί είναι το μέτρο της μορφής και της ενέργειας του σύμπαντος οδήγησε στη διαμόρφωση του αριθμολογικού συστήματος. Μια από της κύριες συνεισφορές του στην αριθμολογία είναι η θεωρία ότι οι αριθμοί από τι 1 έως το 9 αποτελούν συμβολικές αναπαραστάσεις των εννέα σταδίων της ανθρώπινης ζωής.
Αν ψάξουμε αυτήν την κρυμμένη πνευματική γνώση, θα έχουμε στα χέρια μας ένα ανεκτίμητο διαισθητικό εργαλείο.
Τα πάντα φαίνονται στους αριθμούς. Ανακαλύψτε το λόγο που είστε εδώ.

1ο Μέρος
Η Διαισθητική Δύναμη των Αριθμών.
Τι είναι η αριθμολογία και πως λειτουργεί.
Πως θα χρησιμοποιείτε την πνευματική αριθμολογία.
Πως θα ζείτε σε αρμονία με το σύμπαν.
Πως θα μετατρέπετε τα γράμματα σε αριθμούς.
Μέθοδοι προσθέσεις και αναγωγής.

2ο Μέρος
** Η ενέργεια των Αριθμών
Οι Αριθμοί 1 έως 9, αλλά και του μηδέν (0), ερμηνεία υψηλότερη και χαμηλότερη ενεργειακή δόνηση.
Κυρίαρχοι Αριθμοί 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99.
Καρμικοί Αριθμοί 10, 13, 14, 16, και 19.

3ο Μέρος
** Οι πέντε βασικοί Αριθμοί. ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ.
Αριθμός Πορείας Ζωής. (Ο ΔΡΟΜΟΣ)
Αριθμός Πεπρωμένου. (Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ)
Αριθμός Ψυχής.
Αριθμός Προσωπικότητας.
Αριθμός Ωριμότητας.
Ερμηνείες, ενοράσεις και το νόημα των Βασικών αριθμών.

4ο Μέρος
** Προβλέποντας το Μέλλον με την Αριθμολογία.
Υπολογισμός και ερμηνεία των Αριθμών Προσωπικού έτος, μήνα, και ημέρας.
Εξάρσεις – Επιτεύγματα.
Προκλήσεις – Δυσκολίες, Μαθήματα.
Κύκλοι, Πνευματικοί αναπτύξεις.

5ο Μέρος
** Ζώντας με τους Αριθμούς.
Εφαρμογή Αριθμολογίας.
Στην καθημερινή ζωή.
Στης σχέσεις σας.
Επιλογή Ονόματος.
Ενεργειακές δονήσεις αριθμών του σπιτιού σας.

Η Αριθμολογία είναι ένα συμβολικό σύστημα, οι αριθμοί δεν προκαλούν γεγονότα από μόνοι τους. Οι αριθμοί όμως δεν λένε ψέματα.
Αν αναρωτιέστε μήπως σας διαφεύγει κάτι, μήπως υπάρχει κάποιο νόημα σ’ αυτή τη ζωή πέρα από την καθημερινή ρουτίνα;
Αν έχετε αναρωτηθεί κατά πόσο υπάρχει κάποιο πλάνο για τη ζωή σας.
Αν υπάρχει τρόπος να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Η απάντηση είναι ναι το κλειδί είναι η Αριθμολογία. Αυτή θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε την ιστορία της ζωής σας μέσα στην ευρύτερη εικόνα. Αφού μάθετε τους αριθμούς σας θα μπορείτε να καταλάβετε πως ταιριάζετε με το υπόλοιπο αρμονικό σύμπαν σαν μια ξεχωριστή πηγή φωτός.
Είμαστε ένα σύνολο από αριθμούς μια σειρά από ενέργειες που όλα αυτά μαζί δημιουργούν το δικό μας ξεχωριστό φως.

Ποιο μαγικό χάρισμα σου δόθηκε σύμφωνα με την ημερομηνίας γέννησής σου;
Στην αριθμολογία, η ημερομηνία γέννησής σου δεν είναι τυχαία και μπορεί να σου αποκαλύψει μαγικά δώρα που δεν υποψιάζεσαι ότι τα έχεις.

Αναζητώντας το Φως.
Η προσωπική σας Ιστορία είναι σημαντική και οι αριθμοί σας θα σας βοηθήσουν να την ερμηνεύσετε, αυτή η ομάδα αριθμών αποκαλύπτουν τη μοναδική λαμπρότητα της υπόστασής σας και να ανακαλύψετε το δικό σας ιδιαίτερο φως.

Ας φανταστούμε αυτούς τους αριθμούς σαν συστατικά μέρη του «φωτός» μας ή ως το σύνολο του φωτεινού φάσματος που εκπέμπουμε.
Όταν το «φως» μας είναι αναμμένο, εκφράζουμε τις θετικές πλευρές ενός αριθμού. Όταν το «φως» είναι σβηστό, μπορεί να έχουμε την τάση να ζούμε μέσα στον φόβο και να εκφράζουμε το αρνητικό μοτίβο. Όταν θα γνωρίσουμε το νόημα του κάθε αριθμού σας, μετά θα εξαρτάται αποκλειστικά από σας, αν θα αφήσετε το φως σας να λάμψει!

Ο Κοσμικός σας Κώδικας και Ζήστε τη Ζωή σας σε αρμονία.
Αφού μάθατε τους πέντε βασικούς Αριθμούς σας, θα δείτε ότι έχετε ένα ιδιαίτερο σύνολο αριθμών που αντιπροσωπεύουν τον κοσμικό κώδικα της ζωής σας πάνω στη Γη. Το δονητικό σας πρότυπο αποτελείται από αυτό το μοναδικό σύνολο αριθμών. Αφού βρείτε τους 5 βασικούς αριθμούς σας, δημιουργήστε τον κοσμικό σας κώδικα βάζοντας δίπλα- δίπλα τους αριθμούς και εξηγήστε τον. Αν ανατρέξετε στη σημασία του κάθε αριθμού ξεχωριστά, θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας και για την πορεία σας στη ζωή.

Η ημερομηνία γέννησής μας και το ονοματεπώνυμό μας, μας προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για τομείς της ζωής μας. Εξηγήστε κάθε νούμερο ανάλογα με τη θέση που έχει στο αριθμολογικό σας προφίλ.

Ο αριθμός Πορείας Ζωής
Ο αριθμός Πεπρωμένου
Ο αριθμός Ψυχής
Ο αριθμός Προσωπικότητας
Ο αριθμός Ωριμότητας
Ο Γενέθλιος Αριθμός

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ Kay Lagerquist & Lisa Lenard

Διοργάνωση Αμάλθεια Εκπαιδευτικό Κέντρο
Δηλώστε την συμμετοχή σας ΕΔΩ

 

Share This Story, Choose Your Platform!