Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ- MEDICINE WHEEL
ΝΟΤΟΣ – Σεμινάριο 1ου Επιπέδου

“Ο Δρόμος του Ήρωα”

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου – Κυριακή  30 Οκτωβρίου 2016

Ώρες: 11:00 – 20:00  (με τα απαραίτητα διαλείμματα καφέ και φαγητού)

Μια ξεχωριστή Εκπαίδευση στην Ενεργειακή Σαμανική Ιατρική
Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι ένα μονοπάτι που μας διδάσκει τις θεραπείες που προέρχονται από τους σαμάνους του Περού και αποτελείται από τέσσερα βήματα. Η διδασκαλία του θεραπευτικού Τροχού προέρχεται τόσο από την παράδοση των Κέρο που είναι μία φυλή από τα υψίπεδα των Άνδεων, όσο και από τις παραδόσεις των σαμάνων της ακτής και της ζούγκλας.

Στο πρώτο εκπαιδευτικό μάθημα του Νότου, του φωτεινού σώματος Illumination, μαθαίνουμε να ενδυναμώνουμε τους εαυτούς μας και να φέρνουμε θεραπεία στους άλλους.

Θα διερευνήσουμε σε βάθος την έννοια του Φωτεινού Ενεργειακού Πεδίου και μαθαίνουμε τη διαδικασία της φώτισης του. Αυτός είναι ο πυρήνας και η θεμελιώδης πρακτική θεραπευτική της Ενεργειακής Σαμάνικης Ιατρικής.

Με την εκκαθάριση των ζητημάτων και των θεμάτων που είναι αποθηκευμένα στο Φωτεινό Ενεργειακό μας Πεδίο, μαθαίνουμε να μετατοπίζουμε και να μεταμορφώνουμε τον ενεργειακό προγραμματισμό, για το τι εμφανίζεται στη φυσική μας πραγματικότητα.

Το πρώτο επίπεδο είναι το φυσικό, το επίπεδο του σώματος και της αντίληψης, είναι το επίπεδο που από εδώ αρχίζει η μετατροπή των τραυμάτων σας σε πηγές ενέργειας.

Η μύηση περιέχει την εμπειρία και την επιβίωση μέσα από τα πολλαπλά δαγκώματα του φιδιού που θα μας επιτρέψουν να μεταλλάξουμε όλα τα δηλητήρια ( νοητικά, σωματικά, πνευματικά, συναισθηματικά)….Ο κύκλος της ζωής μεταλλάσσεται σε θάνατο αναγέννηση & μοιάζει με την αλλαγή του δέρματος του φιδιού.

Είναι πολύ αποτελεσματικό να αποβάλλονται οι παλιές ιστορίες από το παρελθόν, αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς, προβληματικές οικογενειακές κληρονομιές, εμμονές, & επαναλαμβανόμενες ατυχίες, και όπως το φίδι αλλάζει το δέρμα του με τον ίδιο τρόπο θα αλλάξουμε όλα τα πρότυπα σε δύναμη και σκοπό. Όταν καταφέρουμε να καθαρίσουμε τα αποτυπώματα του ενεργειακού σώματος, τότε μπορούμε να βιώσουμε την ελευθερία.

Οι εργασίες του Νότου είναι: Η διαδρομή του ήρωα.

Δηλώστε την συμμετοχή σας ΕΔΩ

Διοργάνωση Αμάλθεια Εκπαιδευτικό Κέντρο

Share This Story, Choose Your Platform!