Φόρτωση Εκδηλώσεις

Aγαπημένοι μου φίλοι την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου θα βρίσκομαι στην Λεμεσό Κύπρου.

Στο Κέντρο Ολιστικών Θεραπειών Reiki In Your Heart, που βρίσκεται στη Λεμεσό, θα γίνουν οι προσωπικές σας συνεδρίες κατόπιν ραντεβού.

Το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο δύο βιωματικά σεμινάρια.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 10 πμ-5 μμ το σεμινάριο “Ο Δρόμος της Ψυχής στο Ταξίδι προς το Φως”.

Όλοι θέλουμε να γνωρίσουμε γιατί βρισκόμαστε εδώ. Ποιος είναι ο προορισμός μας στη ζωή. Είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους που το ξέρουν, η ζωή τους λάμπει από νόημα και, επειδή ξέρουν τον προορισμό τους, έχουν την δύναμη να αντέξουν τις κακές στιγμές και να απολαύσουν τις καλές. Πολλοί άνθρωποι όμως βρίσκονται σε σύγχυση ή έχουν πλήρη άγνοια. Δεν γνωρίζουν ποιο είναι το νόημα της ύπαρξής τους. Ένα συναρπαστικό και πρωτότυπο σεμινάριο, για την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μας, του Ατομικού μας Ιερού Συμβολαίου και των Αρχετυπικών συντρόφων μας.

Θα ανακαλύψουμε μέσα από διαλογισμό, ασκήσεις, και βιωματικά δρώμενα:
-Τους Αρχετυπικούς μας συντρόφους
-Τις διασυνδέσεις μας με τις κοσμικές δυνάμεις που κατευθύνουν τη ζωή μας
-Πως να επηρεάζουμε συνειδητά την πορεία μας.
-Πως να δώσουμε νέο νόημα στη ζωή μας

Κάθε εμπειρία που βιώνουμε εμπεριέχει σκοπό και νόημα. Κάθε γεγονός, κάθε πρόσωπο στη ζωή μας ενσαρκώνει κάποιο ενεργειακό τμήμα του δικού μας πνεύματος και της δικής μας ψυχής.

Οι σχέσεις μας στην πραγματικότητα, είναι τα συμβόλαια μας. Βαθιές & μεταμορφωτικές αλλαγές πυροδοτούνται μετά την ανακάλυψη των αρχετύπων.

Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 10πμ-5μμ το σεμινάριο:

“Η Αριθμολογία και Το Σχέδιο της Ζωής”

Το μεγαλύτερο πνευματικό μας ταξίδι είναι το «Γνώθι Σ’ αυτόν» όπως διατυπώθηκε από το Μαντείο των Δελφών την εποχή του Πυθαγόρα.

Ποιο είναι το Σχέδιο Της Ζωής σας;
Αν αναρωτιέστε μήπως σας διαφεύγει κάτι, μήπως υπάρχει κάποιο νόημα σ’ αυτή τη ζωή πέρα από την καθημερινή ρουτίνα. Αν έχετε αναρωτηθεί κατά πόσο υπάρχει κάποιο πλάνο για τη ζωή σας. Η απάντηση είναι η Αριθμολογία. Αυτή θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε την ιστορία της ζωής σας μέσα στην ευρύτερη εικόνα.

Αφού μάθετε τους αριθμούς σας θα μπορείτε να καταλάβετε πως ταιριάζετε με το υπόλοιπο αρμονικό σύμπαν σαν μια ξεχωριστή πηγή φωτός.

Ποιο μαγικό χάρισμα σου δόθηκε σύμφωνα με την ημερομηνίας γέννησής σου;

Στην αριθμολογία, η ημερομηνία γέννησής σου δεν είναι τυχαία και μπορεί να σου αποκαλύψει μαγικά δώρα που δεν υποψιάζεσαι ότι τα έχεις.

Αναζητώντας το Φως. Η προσωπική σας Ιστορία είναι σημαντική και οι αριθμοί σας θα σας βοηθήσουν να την ερμηνεύσετε, αυτή η ομάδα αριθμών αποκαλύπτουν τη μοναδική λαμπρότητα της υπόστασής σας και να ανακαλύψετε το δικό σας ιδιαίτερο φως. Τι είναι η αριθμολογία και πως λειτουργεί. Πως θα χρησιμοποιείτε την πνευματική αριθμολογία. Πως θα ζείτε σε αρμονία με το σύμπαν.

Η ενέργεια των Αριθμών : Οι Αριθμοί 1 έως 9, αλλά και του μηδέν (0), ερμηνεία υψηλότερη και χαμηλότερη ενεργειακή δόνηση-Κυρίαρχοι Αριθμοί -Καρμικοί Αριθμοί

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ- Οι πέντε βασικοί Αριθμοί: Αριθμός Πορείας Ζωής-Αριθμός Πεπρωμένου-Αριθμός Ψυχής-Αριθμός Προσωπικότητας-Αριθμός Ωριμότητας.

Με την αριθμολογία μπορείτε να ανακαλύψετε τη σοφία που θα σας επιτρέψει να ζείτε συνειδητά, έχοντας γνώση και αντίληψη του κοσμικού σχεδίου. Ένα ιδιαίτερο σεμινάριο για σας που αναζητάτε το νόημα της ύπαρξής σας και θέλετε να ζείτε ευσυνείδητα και να ακολουθείτε τη ροή της ζωής σας.

Καίτη Σαμαρτζή

Life & Spiritual Teacher

Συμμετοχή: 95€ ανά σεμινάριο και τα δυο μαζί 150€
Χώρος διεξαγωγής: Reiki In Your Heart Center

Δηλώσεις συμμετοχής καθώς και προσωπικά ραντεβού: 97711008 & 00306945 155 313

Διοργάνωση: Academy of Life-Αμάλθεια Site:
georgetampakas.com
Blog: www.angelsroads.blogspot.gr
Mail: kaitysam@gmail.com

Share This Story, Choose Your Platform!