Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Συστημική Αναπαράσταση – Σεμινάριο

Επαναλαμβανόμενη εκδήλωση δες τα όλα

12 Μαΐου 2019 Όλη μέρα

Από το Χάος της Σύγκρουσης  στην Αρμονία της Συμφιλίωσης

Βιωματικό Συστημικό Εργαστήριο

Systemic Constellation

Οι Σχέσεις και οι Κρυμμένες Δυναμικές τους

Σε αυτό το Βιωματικό Σεμινάριο θα γνωρίσετε μία συναρπαστική μέθοδο, που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε την ζωή σας, τις σχέσεις σας και τον εαυτό σας. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις, θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε στην ζωή σας, στην σχέση σας με τον εαυτό σας και τους άλλους. Ελάτε να βρείτε την άκρη του νήματος για να ξεμπερδέψετε με τα μπλοκαρίσματα που σας κρατούν μακριά από την αγάπη, να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας, ώστε να βγείτε από τα αδιέξοδα της ζωής σας!

Θα ακολουθήσουν δύο Βιωματικά Εργαστήρια στα οποία μπορείτε να συμμετέχετε. Στην Αναπαράσταση μέσα από μια απλή, σύντομη και βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, μυστικά, συναισθήματα και ταυτίσεις, δικές σας και άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού συστήματός σας που μέχρι τώρα προξενούσαν πόνο, εγκλωβισμό και καταστροφικές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η εμπειρία της Αναπαράστασης σας οδηγεί στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη που δεν σας ανήκουν προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση. Για να μάθουμε ποιοι είμαστε θα πρέπει να κατανοήσουμε πώς συνδεόμαστε με τους άλλους.

Ποια Αγάπη θέλω;  Την αγάπη που δεσμεύει ή την αγάπη που απελευθερώνει. Έχετε μπλοκαρισμένες σχέσεις;

• Αισθάνεστε ότι δεν ανήκετε κάπου;

• Νοιώθετε αποκομμένος & μόνος;

• Αισθάνεστε θυμό, απελπισία, λύπη και πόνο;

• Αισθάνεστε ότι η ζωή σας είναι στάσιμη;

• Νοιώθετε συχνά ενοχές και υπαρξιακό βάρος ;

• Νοιώθετε αποκλεισμένος από ομάδες ή καταστάσεις;

Βρείτε λύσεις Ανθεκτικών και Δύσκολων Θεμάτων που σας Απασχολούν με τη μέθοδο της Συστημικής Αναπαράστασης

Σε ζητήματα σχέσεων: με συντρόφους, γονείς, παιδιά ή με άλλους σημαντικούς ανθρώπους μέσα από την οικογένεια ή έξω από αυτήν.

Σε προσωπικά ζητήματα: όπως η έλλειψη επιτυχίας στην επίτευξη προσωπικών στόχων ή εργασίας.

Σε θέματα υγείας: συστηματική διερεύνηση για ενδεχόμενη συστηματική εμπλοκή.

Σε οργανωτικά θέματα: στο χώρο εργασίας ή στην κοινότητα.

Τι είναι: Η Συστημική Αναπαράσταση είναι μια Φαινομενολογική μέθοδος Brief Therapy που εξετάζει και διερευνά τις σχέσεις μας: προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές, τη σχέση μας με τον εαυτό μας, το σώμα μας και την υγεία μας.

Σε ποιους απευθύνετε: Απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν την προσωπική τους ανάπτυξη, την ενδυνάμωση τους τη βελτίωση της σχέσης με τον εαυτό τους, την απελευθέρωση τους από οτιδήποτε τους αποδυναμώνει και τους απομυζά την ενέργειά, την αποκατάσταση των σχέσεών τους με τους άλλους, ή που απλά επιζητούν λύσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

Είναι ιδανική Μέθοδος: Για άτομα που επιθυμούν την προσωπική τους ανάπτυξη, ή που θέλουν να έχουν καλύτερη επαφή με τον εαυτό τους, αλλά θεωρούν δύσκολο να ξεπεράσουν τραυματικές εμπειρίες, ασθένειες, ή ατυχήματα. Για άτομα που δυσκολεύονται στις σχέσεις τους με τους άλλους, που νοιώθουν αποκλεισμό ή κοινωνική απομόνωση. Για ζευγάρια με κρίση στη σχέση τους, που βιώνουν χωρισμό ή απώλεια συντρόφου. Για οικογένειες σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, την εφηβεία, την υιοθεσία, το διαζύγιο ή την ενδοοικογενειακή βία. Για απώλειες και θεραπεία πένθους. Μέσα από πραγματικά μοναδικές και συγκλονιστικές βιωματικές εμπειρίες κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες καθοδηγούνται στην απεμπλοκή από δυσάρεστες καταστάσεις, και οδηγούνται σε μια ζωή γεμάτη με υγεία, ευτυχία, χαρά και αρμονικές σχέσεις.

Η Συστημική Αναπαράσταση προσφέρει στην ψυχή υλικό σε εικόνες που μας αποκαλύπτουν τι δεν είναι σε τάξη στην ζωή μας. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται ορατή η εμπλοκή σε ένα σύστημα. H ψυχή γνωρίζει, η αναπαράσταση αποκαλύπτει και ο νους καλείται να συνειδητοποιήσει, και να αποδεχτεί οδηγώντας σε κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση.

Η συμμετοχή σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο δεν προϋποθέτει προηγούμενη εμπειρία. Σε κάθε Βιωματικό Εργαστήριο Αναπαράστασης, δίνεται η δυνατότητα να εργαστεί ο καθένας με το αίτημά του ανεξάρτητα από τον τίτλο. Αν ανακαλύψουμε αυτά που μας έχουν σφραγίσει & έχουν καθορίσει τη ζωή μας, εάν λύσουμε ότι μας κρατά δέσμιους με το παρελθόν, θα ζήσουμε με την νέα απελευθερωμένη αγάπη, γεμάτοι από ευτυχία.

Σας περιμένω λοιπόν με χαρά, για να αποκαταστήσουμε τις τάξεις της Αγάπης και να φέρουμε όλα αυτά που επιθυμούμε στην καθημερινότητα μας, για μια γεμάτη, ευτυχισμένη και χαρούμενη ζωή.

“Το να κερδίσει κανείς την επίγνωση των τάξεων της Αγάπης, είναι σοφία.  Το να τις ακολουθήσει, είναι ταπεινοφροσύνη.” Bert Hellinger

“Η Ευτυχία μου είναι πλήρης όταν όλα έχουν μια θέση στην καρδιά μου” Bert Hellinger

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης & το Γενεαλογικό τους Δέντρο

Ημερομηνία Σεμιναρίων:  Κυριακή 12 Μαΐου 2019, ώρα 17:00-22.00 &  Κυριακή 19 Μαΐου 2019, ώρα 17:00-22.00

Διοργάνωση : Αμάλθεια- Academy of Life – Holistic Therapy Center

Υπεύθυνη Κέντρου & Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Καίτη Σαμαρτζή

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣΑμάλθεια– Academy of Life – Holistic Therapy Center

Τ: (+30) 6945 155 313

Blog: www.angelsroads.blogspot.com Μkaitysam@gmail.com

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
12 Μαΐου 2019
Κατηγορία Εκδήλωση:

Share This Story, Choose Your Platform!