Munay Ki Σ΄ Αγαπώ – Η Μαγική Ενέργεια της Αγάπης

munay ki 1
When:
11 July 2020 – 12 July 2020 all-day
2020-07-11T00:00:00+03:00
2020-07-13T00:00:00+03:00

Βιωματικό Σεμινάριο Προσωπικής Εξέλιξης και Πνευματικής Ανάπτυξης

Η Δύναμη της Αγάπης Munay σημαίνει «Αγάπη», και Ki «Ενέργεια». 

Σάββατο 11 & Κυριακή 12 Ιουλίου 2020, ώρα 10:00-18:00

Η Αρχαία Σαμάνικη Διδασκαλία από το Περού. Γνωρίστε την αληθινή σας φύση και δύναμη και δημιουργήστε σήμερα τον όμορφο κόσμο που όλοι οραματιζόμαστε.

Ήρθε ο καιρός για την βαθιά θεραπεία της καρδιάς μας. Ανοίξτε την καρδιά σας στην Αγάπη.

Ο σκοπός του Σεμιναρίου είναι:

*Να αφυπνίσει πλήρως την βαθιά δύναμη της αγάπης που κρύβεται μέσα σε όλους τους ανθρώπους.
*Να έχουμε σοφία και δύναμη, αναλαμβάνοντας την φροντίδα για όλη τη Δημιουργία.
*Με τα τελετουργικά μύησης, εισερχόμαστε σε κείνο το δυνητικό χώρο μέσα σας όπου μπορεί να γεννηθεί ο καινούργιος άνθρωπος, ο αληθινός άνθρωπος.

Τα Τελετουργικά:
*Φέρνουν θεραπεία, προστασία και ενδυνάμωση του ενεργειακού μας πεδίου, για τον καθαρισμό και την εναρμόνιση της καρμικής και γενετικής μας κληρονομιάς και τις εγγραφές που φέρουμε σε αυτήν την ζωή.
*Αλλάζουν την αρχιτεκτονική δομή του φωτεινού ενεργειακού σας πεδίου και ισορροπούν όλα τα λεπτοφυή σώματα
*Παρέχουν ενεργειακές προστασίες και σας επαναφέρουν σε σωστή σχέση με τον εαυτό σας και τις δημιουργικές δυνάμεις του σύμπαντος.
*Θεραπεύουν τις θηλυκές και αρσενικές ενέργειες επαναφέροντάς τες στη σωστή ισορροπία, και σας επιτρέπουν να φθάσετε την ένωση και την αληθινή σχέση με το Σύμπαν.
*Σας δίνουν την δυνατότητα να δείτε πέρα από και πάνω από τις προβολές, τις δικές σας και των άλλων.
*Σας διευκολύνουν να δείτε με τα μάτια της καρδιάς, έτσι όπως ήταν προορισμένο.
*Θα σας αλλάξουν τον τρόπο που βαδίζετε στον κόσμο, θα σας επιτρέψουν να μετακινηθείτε πέρα από το φόβο και την έλλειψη, να απελευθερωθείτε από το παρελθόν, την μοίρα, και να ακολουθήσετε τον Σκοπό της Ζωής σας και έναν διαφορετικό τρόπο ύπαρξης.
*Να ζείτε με ειρήνη κι αφθονία, γνωρίζοντας ποιοι είστε πραγματικά, και τι ήρθατε να κάνετε εδώ.
*Θα σας φέρουν σε επαφή με τις τέσσερις οργανωτικές αρχές του σύμπαντος, και θα σας βοηθήσουν να δείτε και να αφήστε πίσω τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις, που σας εμποδίζουν να εκπληρώσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες.
*Θα σας διδάξουν να γίνετε αυτό που πραγματικά είστε: να εκπληρώσετε τον βαθύτερο σας εαυτό και να βρείτε τον αληθινό προορισμό σας.
*Το παλαιό αλλάζει, και γίνεστε ικανοί στο να υλοποιήσετε τον καινούργιο κόσμο που ονειρεύεστε.

Το Munay Ki είναι οι Εννέα Μεγάλες Διδασκαλίες των Τελετουργικών μετάβασης και μύησης που προέρχονται από την φυλή των Λάικα, των Περουβιανών Q’ero σαμάνων, που τις διαφυλάττουν εδώ και αιώνες.

Είμαστε στο κατώφλι μιας καινούργιας εποχής, και της δυνατότητας για έναν διαφορετικό τρόπο ύπαρξης. Πάρτε ενεργό μέρος σε αυτή την διαδικασία και ακολουθήστε τις διδασκαλίες του Munay Ki.

Οι ενεργειακές μεταδόσεις του Munay Ki δίνονται ελεύθερα, σε όλους όσοι νιώθουν το κάλεσμα να τις λάβουν και να τις μεταδώσουν.

To Munay Ki είναι ο δρόμος της φωτιάς και του κεραυνού. Είναι ένας γρήγορος δρόμος προς την Φώτιση. Δεν χρειαζόμαστε πια 600 ζωές, για να βιώσουμε την πραγματική πνευματική μας διάσταση. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε αυτή τη ζωή, σήμερα. Μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό με την αναβάθμιση του υπερ-διαστασιακού δικτυώματος, του φωτεινού ενεργειακού πεδίου που οργανώνει όχι μόνο το φυσικό σώμα, αλλά και τον κόσμο γύρω μας.

Οι 9 τελετές μύησης για θεραπεία, προστασία και ενδυνάμωση του ενεργειακού μας πεδίου, για τον καθαρισμό και την εναρμόνιση της καρμικής και γενετικής μας κληρονομιάς και τις εγγραφές που φέρουμε σε αυτή τη ζωή. Στις μυήσεις χρησιμοποιούμε την πέτρα Pi, η οποία έχει σχήμα δακτυλιοειδούς τόρου (κουλούρας) και αντιπροσωπεύει μια υπερ-διαστασιακή πύλη, που μας δίνει πρόσβαση σε έναν αόρατο κόσμο, στον οποίο οι Λάικα και οι Φύλακες της Γης έχουν πρόσβαση λόγω των 9 μυήσεων. Το σχήμα της πέτρας Pi είναι το σχήμα που έχει το φωτεινό ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου. Αυτό το πεδίο μας περιβάλλει και είναι το ενεργειακό πρότυπο που διαμορφώνει το φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό μας εαυτό. Όταν πάρετε τις 9 μυήσεις του Munay Ki, θα γίνετε αυτή η ενεργειακή πύλη στο υπερ-διαστασιακό δικτύωμα και τότε θα μπορείτε να ονειρεύεστε και να υλοποιείτε. Θα μπορείτε να δημιουργείτε τον κόσμο που επιθυμείτε να γνωρίσουν τα παιδιά των παιδιών σας. Οι μυήσεις θα σας δώσουν τις ενέργειες με τη μορφή «σπόρων» που θα μπουν στο φωτεινό ενεργειακό σας πεδίο. Μπορείτε και εσείς να δώσετε τις ενέργειες που θα σας δοθούν, αλλά μόνο με τη μορφή «σπόρων» που πρέπει ο καθένας μας να καλλιεργήσει.

Υπάρχουν 4 βασικές ενέργειες που δίνονται με το Munay Ki.

Η πρώτη αφυπνίζει τον οραματιστή και την ικανότητα να Βλέπετε τον αόρατο κόσμο της ενέργειας και του Πνεύματος. Η δεύτερη αφυπνίζει το θεραπευτή, τη θεραπευτική ενέργεια των χεριών σας και σας Βάζει σε μια διαδικασία προσωπικής αυτό-θεραπείας. Η τρίτη παράμετρος είναι η ενεργειακή προστασία, προστασία που σας δίνει τη δυνατότητα να περπατάτε με ομορφιά και χωρίς φόβο στον κόσμο. Η τέταρτη ενέργεια σάς συνδέει με τους Φύλακες της Γης και της Σοφίας από το παρελθόν και το μέλλον. Αυτοί οι Φύλακες είναι φωτεινές οντότητες που έχουν υπερβεί τη θνητότητα τους και έχουν γίνει αγγελικά όντα. Αυτές οι οντότητες εργάζονται με εσάς και μέσα από εσάς. Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες από το παρελθόν και το μέλλον, γνωρίζουν ότι το Σύμπαν δημιουργείται και υπάρχει σε 4 επίπεδα. Αυτά τα επίπεδα μοιάζουν με τις ρωσικές κούκλες που μπαίνουν η μία μέσα στην άλλη.Το πρώτο επίπεδο είναι το επίπεδο του φυσικού σώματος που περιβάλλεται από το επίπεδο του νου, το οποίο δίνει πληροφορίες και μορφοποιεί το σώμα. Ο νους δημιουργεί ψυχοσωματικές ασθένειες, αλλά μπορεί να δημιουργήσει Kat ψυχοσωματική υγεία. Το επίπεδο της ψυχής, το επίπεδο του μύθου και της ιερότητας, περιβάλλει και δίνει πληροφορίες στο νου και στο σώμα. Το επίπεδο του Πνεύματος περιβάλλει, δίνει πληροφορίες και μορφοποιεί όλα τα προηγούμενα. Κάθε επίπεδο έχει τη δική του γλώσσα. Το φυσικό σώμα έχει τη γλώσσα της Βιοχημείας, ο νους έχει τις λέξεις, η ψυχή ανταποκρίνεται στη γλώσσα των εικόνων, της ποίησης, της μουσικής και της φωτιάς. Το Πνεύμα επικοινωνεί με καθαρή ενέργεια και με την πρόθεση. Το Munay Ki λειτουργεί σε επίπεδο πνεύματος και χρησιμοποιεί τη γλώσσα της ενέργειας, η οποία δίνει πληροφορίες στην ψυχή, στο νου, στα συστήματα πεποιθήσεων μας, στο σώμα σε και στις συμπεριφορές μας. Όταν προκαλέσουμε αλλαγές στο επίπεδο του πνεύματος και του ενεργειακού προτύπου μας, η ψυχή μας, ο νους μας και το σώμα μας αλλάζουν και ο κόσμος γύρω μας μεταμορφώνεται. Στο επίπεδο του φυσικού σώματος η πραγματικότητα είναι 99% ύλη και 1% συνείδηση. Στο επίπεδο του πνεύματος η πραγματικότητα είναι 99% συνείδηση και 1% ύλη. Όσο πιο κοντά στο πνευματικό επίπεδο είναι η παρέμβαση μας, τόσο πιο ισχυρή και αποτελεσματική είναι. Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε ένα συναισθηματικό τραύμα με αγορές, επειδή δεν μπορούμε να λύσουμε ένα πρόβλημα στο επίπεδο που δημιουργείται. Πρέπει να λυθεί σε ένα επίπεδο που βρίσκεται υψηλότερα.

Οι μυήσεις μεταδίδονται με δύο τρόπους: 
1. Από το Πνεύμα σε άνθρωπο
2. Από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Αυτή η μετάδοση ήταν δυνατή για τις πρώτες 8 μυήσεις. Η 9η μύηση δόθηκε τον Ιούνιο του 2006 στα ιερά Βουνά των Ίνκας του Περού.
Οι τελετουργίες αυτές δόθηκαν από τους σαμάνους των Ίνκας. Για πρώτη φορά είναι δυνατή η μετάδοση της 9ης μύησης από άνθρωπο σε άνθρωπο. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί έναν σταθμό, μιά νέα φάση στην Ιστορία της ανθρωπότητας, και υποδηλώνει την ολοκλήρωση ενός κύκλου προφητειών. Καθώς δίνετε και παίρνετε τις μυήσεις θα νιώσετε μέσα σας την παρουσία φωτεινών όντων από τον πνευματικό κόσμο που θα συνεργάζονται μαζί σας.

ΤΑ ΕΝΝΕΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Οι 9 Μυήσεις
Οι 4 Τελετουργικές διαδικασίες της Βάσης
Τα πρώτα τέσσερα τελετουργικά είναι τα τελετουργικά βάσης που μας επιτρέπουν να δούμε ξεκάθαρα τα συμπεριφορικά μοτίβα επιβίωσης, την εσωτερική θηλυκή και αρσενική μας πλευρά, και μας διευκολύνουν να τις ενσωματώσουμε και να προχωρήσουμε στο να γίνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε.

1η Μύηση: Η Μύηση του Θεραπευτή
Το τελετουργικό αρχίζει αμέσως με την προσωπική σας θεραπεία και στα τέσσερα επίπεδα: το ενεργειακό, το πνευματικό, το συναισθηματικό και το σωματικό. Σας συνδέει με την γενεαλογία των Φυλάκων της Ημέρας του παρελθόντος, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν με προσωπική θεραπεία και μεταμόρφωση. Οι Λάικα ήξεραν ότι έχουμε διαθέσιμη τεράστια πνευματική βοήθεια, που έρχεται όταν διαλογιζόμαστε ή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτό το δώρο επουλώνει τις πληγές του παρελθόντος όπως κι εκείνες των προγόνων μας, κι αφυπνίζει τις εσωτερικές θεραπευτικές μας δυνάμεις.

2η Μύηση: Δεσμοί Προστασίας και Δύναμης
Το τελετουργικό σας δίνει προστασία στο ενεργειακό σας πεδίο –δεσμούς δύναμης– ώστε να είστε πάντα ασφαλείς και χωρίς φόβο. Αυτοί είναι ενεργειακοί δεσμοί δύναμης που πλέκονται στο φωτεινό ενεργειακό σας πεδίο και αντιπροσωπεύουν τη Γη, το Νερό, τη Φωτιά, τον Αέρα και τον Αιθέρα. Από τη στιγμή που θα σταθεροποιηθούν, περίπου στο διάστημα των τριών εβδομάδων, θα ενεργοποιούνται οποτεδήποτε χρειάζεται. Σε αντίθεση με άλλες μορφές προστασίας, δεν αποκρούουν οτιδήποτε σας πλησιάζει, αλλά το λιώνουν σε ένα από τα στοιχεία, ώστε να σας θρέφει αντί να σας βλάπτει.

3η Μύηση: Το τελετουργικό της Αρμονίας
Το τρίτο τελετουργικό σας επιτρέπει να δείτε την αντίληψη του εαυτού σας και το πώς να την αλλάξετε. Αρχίζετε να καταλαβαίνετε πως ο κόσμος λειτουργεί σαν ένας καθρέφτης των δικών σας εσωτερικών διαδικασιών. Θα λάβετε εφτά αρχέτυπα στα τσάκρα σας σε μορφή “σπόρου”. Το Φίδι, τον Ιαγουάρο, το Κολιμπρί και τον Αετό στα τέσσερα κατώτερα τσάκρα, και τους Αρχάγγελους: Huascar, Quetzalcoatl, και Pachacuti στα τρία ανώτερα τσάκρα. Ταΐζοντας αυτούς τους σπόρους, μεγαλώνουν και διαλύουν τις «ψυχικές γλίτσες» από τα τσάκρα σας, κάνοντας τα να λάμπουν καθώς θα αποκτάτε το σώμα του ουράνιου τόξου. Σας βοηθούνε να αποκολληθείτε από το παρελθόν όπως ένα ερπετό αλλάζει το δέρμα του.

4η Μύηση: Το τελετουργικό του Οραματιστή
Αυτό το τελετουργικό συνδέει την όραση του τρίτου ματιού με το μάτι της καρδιάς και σας επιτρέπει να δείτε με αγάπη και συμπόνια, πέρα από τον κόσμο των τριών διαστάσεων. Το τέταρτο τελετουργικό σας επαναφέρει σε αρμονία και σε σωστή σχέση με όλες τις πλευρές του εαυτού μέσα μας, και σε ισορροπία με την εξωτερική πραγματικότητα.

Τα 3 Τελετουργικά της Γενεαλογίας
Τα τελετουργικά της γενεαλογίας μας συνδέουν ενεργειακά με τους Φύλακες της Ημέρας, τους Φύλακες της Γης, και τους Φύλακες της Σοφίας του παρελθόντος και του μέλλοντος. Τα επακόλουθα τελετουργικά σας βοηθούν να προχωρήσετε στην προσωπική σας εξέλιξη και θεραπεύουν σημαντικά εσωτερικά θέματα.

5η Μύηση: Ο Φύλακας της Ημέρας
Οι Φύλακες της Ημέρας ήταν δάσκαλοι των αρχαίων πέτρινων μνημείων που βρίσκονται στους ιερούς τόπους σε όλο τον κόσμο, από το Stonehenge μέχρι το Machu Picchu. Ο Φύλακας της Ημέρας έχει τη ικανότητα να επικαλεστεί την δύναμη των αρχαίων βωμών για θεραπεία και ισορροπία. Αυτό το τελετουργικό είναι μια ενεργειακή μετάδοση που σας συνδέει με την γενεαλογία των Λάικα από το παρελθόν. Το πέμπτο τελετουργικό θεραπεύει την εσωτερική θηλυκή πλευρά και σας επαναφέρει σε επαφή με τη διαίσθηση, τη δημιουργία και την προσωπική σας δύναμη.

6η Μύηση: Ο Φύλακας της Σοφίας
Λέγεται ότι η αρχαία σοφία βρίσκεται σε ψηλά βουνά ανά τον κόσμο, τις Άνδεις, τον Όλυμπο, το Όρος Σάστα… εδώ είναι που ο άνθρωπος συναντά το Θείο. Το τελετουργικό αυτό ενδυναμώνει την σύνδεση με την γενεαλογία και σας βοηθάει να μετακινηθείτε πέρα από το συμβατικό χρόνου και να βιώσετε το Θείο. Το τελετουργικό θεραπεύει την εσωτερική αρσενική πλευρά, και σας βοηθάει με τη σωστή διαχείριση της δύναμης σας μέσα στον κόσμο.

7η Μύηση: Ο Φύλακας της Γης 
Αυτό το τελετουργικό σας συνδέει με τους Αρχαγγέλους που είναι οι φύλακες του γαλαξία μας, οι επιμελητές όλης της ζωής στην Γη. Αυτό το τελετουργικό σας συνδέει με τα αστέρια και τον ήλιο. Σας βοηθάει να υλοποιήσετε τον κόσμο που ονειρεύεστε. Το έβδομο τελετουργικό σας φέρνει σε αρμονία και αποκαθιστά τη σχέση σας με τη Γη και τα παιδιά της. Θεραπεύει την απομόνωση και τον αποχωρισμό: Συνδέεστε με την Γη, με τον κόσμο μας και αρχίζετε να περπατάτε με γείωση και με ομορφιά.

Τα 2 Τελετουργικά της Μεταμόρφωσης

8η Μύηση: Η τελετουργική μύηση του Φύλακα των Άστρων
Αυτό το τελετουργικό σας βοηθάει να ξεπεράσετε τον καιρό της μεγάλης αλλαγής, που λέγεται ότι θα συμβεί μετά το 2012. Το φυσικό σας σώμα αρχίζει να εξελίσσεται σε homo luminous, η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται, και γίνεστε πιο ανθεκτικοί στις αρρώστιες. Το όγδοο τελετουργικό σας επαναφέρει σε σωστή σχέση με το ευρύτερο σύμπαν, τον ήλιο, και όλα τους αδελφούς και αδελφές αστέρια. Το τελετουργικό σας προετοιμάζει για τους δύσκολους καιρούς που θα έρθουν, και ετοιμάζει το φωτεινό ενεργειακό πεδίο για το ένατο τελετουργικό.

9η Μύηση: Η πνευματική τελετουργία του Δημιουργού
Αφυπνίζει το φως του Δημιουργού μέσα μας, και φέρνει μια αίσθηση φροντίδας για όλη την Δημιουργία, από τον μικρότερο κόκκο άμμου μέχρι το μεγαλύτερο σύμπλεγμα γαλαξιών μέσα στο σύμπαν. Μόλις ληφθεί -μόνο μέσα από την άμεση μετάδοση από το Πνεύμα, είναι δυνατό να μεταδοθεί από άτομο σε άτομο. Με το ένατο τελετουργικό κατανοείτε τον σημαντική σας συμβολή και θέση μέσα στο σύμπαν. Αφαιρεί όλες τις περιοριστικές πτυχές του εαυτού που σας κρατούνε πίσω και σας βοηθάει να αρχίσετε ένα καινούργιο τρόπο ύπαρξης, να εκπληρώσετε τον προορισμό σας και το σκοπό της ύπαρξής σας.

Το Munay Ki είναι οι Εννέα Μεγάλες Διδασκαλίες των Τελετουργικών μετάβασης και μύησης που προέρχονται από την φυλή των Λάικα, των Περουβιανών Q’ero σαμάνων, που τις διαφυλάττουν εδώ και αιώνες.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στη διάρκεια του σεμιναρίου 
• Θα λάβετε τις εννέα μυήσεις-τελετουργικά, προσφερόμενα ως ενεργειακές μεταδώσεις. 
• Θα μάθετε, τον ακριβή τρόπο να μεταδώσετε τις μυήσεις- τελετουργικά σε άλλους διότι από τη στιγμή που κάποιος λάβει τα τελετουργικά, μπορεί στη συνέχεια να τα μεταφέρει και σε άλλους. Έτσι μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά και εσείς στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. 
• Θα λάβετε ενεργειακές προστασίες και θα μάθετε τεχνικές για να τις χρησιμοποιήσετε ως εργαλεία στην δουλειά με τον εαυτό σας και με τους άλλους. 
• Θα δουλέψετε με τον ιερό χώρο, το τρίγωνο της αποδυνάμωσης, αναπνευστικές τεχνικές, πώς να συνδέεστε με αρχετυπικές ενέργειες, πώς να χρησιμοποιήσετε ζωγραφιές στην άμμο, journeying, despacho και τελετουργίες.
• Θα εξερευνήσετε τις βασικές διδασκαλίες σοφίας των Φυλάκων της Ημέρας.
• Θα συνδεθούμε με τις τέσσερις κατευθύνσεις, τις τέσσερις ενεργειακές αρχές του Σύμπαντος. 
Σε επίπεδο προσωπικής βελτίωσης, μέσα από τις διαδικασίες του σεμιναρίου Munay Ki οι συμμετέχοντες:
• Θα καθαρίσουν το φωτεινό ενεργειακό τους πεδίο από τραύματα του παρελθόντος που κρατούνται μέσα στην κυτταρική μνήμη.
• Τα τσάκρα θα καθαριστούν και θα λάμπουν με την αρχική τους ακτινοβολία, έτσι θα αποκτήσουν αυτό που οι Λάικα ονομάζουν «το Σώμα του Ουράνιου Τόξου». 
• Θα σας προσφερθούν όλα τα απαραίτητα υλικά μεταξύ των οποίων μια ενεργειακή Pi πέτρα, η οποία δημιουργεί μια γέφυρα με τον αόρατο κόσμο των Φυλάκων της Ημέρας, και σας συνδέει με την γενεαλογία των ανθρώπων θεραπευτών, παρελθόντος και μέλλοντος.

Alberto Villoldo

Η διδασκαλία του Munay Ki έφτασε για πρώτη φορά στη δύση το 2008, από τον Alberto Villoldo, Ph.D. καθηγητή Ψυχολογίας και Ιατρικής Ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του San Francisco. Στο ίδιο πανεπιστήμιο, Ο Villoldo ίδρυσε το Εργαστήριο της Βιολογικής Αυτορρύθμισης του Εαυτού, στο οποίο μελετούσε τα αποτελέσματα των ενεργειακών θεραπειών στο αίμα και στη χημεία του εγκεφάλου. Η έρευνα του τον οδήγησε στην μελέτη των θεραπευτικών πρακτικών των Σαμάνων του Περού και του Αμαζονίου, η οποία διήρκεσε περισσότερο από 25 χρόνια. Ο ίδιος o Villoldo έμεινε για 5 χρόνια μαζί με Σαμάνους, οι οποίοι διαφύλασσαν αδιάσπαστη τη δική τους παραδοσιακή ενεργειακή ιατρική και τη γνώση του Munay Ki ως πολύτιμη πηγή πνευματικής αφύπνισης, μεταφέροντας την μόνο από Σαμάνο σε Σαμάνο. Στο τέλος της μαθητείας του, Ο Villoldo πήρε την άδεια να μεταφέρει αυτή τη γνώση για πρώτη φορά στη Δύση.

Οι θέσεις για το σεμινάριο είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κρατείστε σήμερα κιόλας την θέση σας.

Λάβετε αυτό το δώρο αγάπης, ανοίξτε την καρδιά σας και μοιραστείτε το με άλλους, δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή σας. 

Τόπος Διεξαγωγής:
Smart Living Academy – Αμάλθεια Holistic Therapy Center

Διοργάνωση: Αμάλθεια Holistic Therapy Center
Δηλώστε την συμμετοχή σας ΕΔΩ

 

 

Jun 29, 2018 | Posted by in | Comments Off on Munay Ki Σ΄ Αγαπώ – Η Μαγική Ενέργεια της Αγάπης
Website by Haroula