Το Παιχνίδι της Ζωής –  Εργαστήρι Συστημικών Λύσεων

Συστημική Αναπαράσταση B.Hellinger

Οι σχέσεις σου σε προβληματίζουν;

Αισθάνεσαι ότι δεν ανήκεις κάπου;
Νοιώθεις αποκομμένος & μόνος;
Αισθάνεσαι θυμό, απελπισία & λύπη;
Αισθάνεσαι ότι η ζωή σου είναι στάσιμη;
Νοιώθεις συχνά ενοχές και υπαρξιακό βάρος;
Νοιώθεις αποκλεισμένος από ομάδες ή καταστάσεις;
Νοιώθεις ότι μόνο δίνεις & δεν λαμβάνεις;
Αισθάνεσαι προδοσία, απόρριψη, ή εγκατάλειψη;
Πιστεύεις ότι επαναλαμβάνεις στη ζωή σου τα ίδια λάθη;
Ταλαιπωρείσαι από ασθένειες;
Όλα γίνονται από Αγάπη.

Η αγάπη είναι αυτή που υποκινεί τη δυναμική στα συστήματα.

Ας εστιαστούμε στην καρδιά, ας αφήσουμε την τυφλή αγάπη που δεσμεύει & ας γνωρίσουμε την αγάπη που απελευθερώνει. Η συν-εξάρτηση είναι μέρος της τυφλής αγάπης. Όλα όσα συμβαίνουν στα συστήματα προέρχονται από την αγάπη, φωτίζοντας το κρυμμένο, το μυστικό, απελευθερώνετε η μπλοκαρισμένη ενέργεια & μετατρέπεται σε δύναμη.

Τα γεγονότα παρέχουν τις πιο σημαντικές πληροφορίες στο σύστημα της οικογένειας, γεγονός που καθιστά ερμηνείες που βασίζονται στις περιγραφές του χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη διαπροσωπική δυναμική.

Το πιο αποτελεσματικό ερώτημα είναι, τι συνέβη στη ζωή των μελών της παρούσας οικογένειάς σας ή τη διάρκεια των τελευταίων γενεών της οικογένειάς καταγωγής, που ήταν τραυματικό, ασυνήθιστο, ή που μετέβαλε σημαντικά την πορεία των γεγονότων στη συνέχεια;

Ότι & αν συνέβη στο οικογενειακό μας σύστημα, συχνά στο μακρινό παρελθόν, πρέπει με σεβασμό να το αφήσουμε εκεί όπου & ανήκει. Επιμένοντας να πονάμε & συντηρώντας μια αρρωστημένη σχέση με την οικογενειακή μας ιστορία, παραμένουμε δέσμιοι του παρελθόντος & ανίκανοι να ζήσουμε εδώ & τώρα στο παρόν. Η εμπειρία της αναπαράστασης, σε βοηθά να απελευθερώσεις τα βάρη που δεν σου ανήκουν, να ανακαλύψεις την μοναδική σου θέση, να νοιώσεις όλη την δύναμη και την ενέργεια που πηγάζει από αυτήν και μάθε να ζεις με εμπιστοσύνη την δική σου ζωή.

Η μέθοδος είναι βιωματική.
Δηλώστε την συμμετοχή σας ΕΔΩ

Όλοι οι συμμετέχοντες μοιράζονται βαθιές εμπειρίες & κερδίζουν τα οφέλη της ψυχής.