Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Ομάδα Channeling

Επαναλαμβανόμενη εκδήλωση δες τα όλα

10 Ιουνίου 2020 @ 7:30 μμ 9:30 μμ

 

Από Απόσταση – Home Study Course

Στο Μονοπάτι της Ανοιχτής Καρδιάς για Εσωτερική Ευδαιμονία και Φώτιση!

Πως μπορώ να επικοινωνήσω με τους Αγγέλους, και τους Αγγελικούς μου Οδηγούς!

Πως μπορώ να λάβω Πληροφορίες και Καθοδήγηση!

Οι Πνευματικοί Οδηγοί φέρνουν την κατανόηση ότι δεν είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν, όταν ζητάμε θεϊκή παρέμβαση, θα μας δοθεί η απάντηση. Στα Μαθήματα Σύνδεσης με τους Αγγέλους Καθοδηγητές και τους Πνευματικούς Οδηγούς, θα λάβετε τις  απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις.

Ask an Angel! Ρώτησε έναν Άγγελο!

Όταν είμαστε το κανάλι της ενέργειας των Αγγέλων, θα δώσουμε στον εαυτό μας και στην συνειδητότητά μας, την δυνατότητα να ενωθεί με το Θείο.  Αυτή η ένωση της ανθρώπινης με την Θεϊκή συνειδητότητα, είναι η διαδικασία που αποκαλούμε Ανάληψη.

ΔΙΑΜΕΣΟΤΗΤΑ CHANNELING

Το channeling είναι ένα καταπληκτικό πνευματικό εργαλείο για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη, που φέρνει ευτυχία και ειρήνη στην ζωή μας και όπως κάθε νέο εργαλείο χρειάζεται εξάσκηση. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να επικοινωνήσετε με τον Θεό και τους Αγγέλους Του. Η εμπειρία της αγάπης και της δράσης. Θα νιώσετε την αίσθηση της σύνδεσης με το θείο. Ένα μυστικιστικό εργαλείο, που σας δίνει την δυνατότητα να γίνετε ψυχικός και ενεργειακός θεραπευτής, και υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να κάνετε και να μάθετε μέσα από αυτήν την διεργασία, τόσα πολλά και υπέροχα πράγματα.

Ανοίξτε στην ενέργεια του διαλογισμού. Είναι μια τεχνική που χρειάζεται να ανοίξετε την καρδιά σας και τα υψηλότερα τσάκρα. Ο διαλογισμός είναι ένα υπέροχο δώρο που σας δίνει την δυνατότητα να ανοίξετε στην υψηλότερη συνειδητότητα και στα υψηλότερα πεδία της. Είναι ένα εργαλείο που θα σας διδάξει το πώς θα έχετε ευημερία, υγεία, χαρά και αγάπη καθώς και ευλογία και να είστε γεμάτος πάθος. Αρχίστε να αγαπάτε περισσότερο.

Είναι σαν το ποδήλατο, στην αρχή θα πέφτετε αλλά με την εξάσκηση θα μάθετε. Χρειάζεται εξάσκηση για να βελτιωθείτε. Αυτή την στιγμή έχετε πολλούς Οδηγούς και Αγγέλους γύρω σας. Συνδέεστε με τους Οδηγούς σας με την υψηλότερη δόνηση, και με τους Αγγέλους σας και λέτε: «είμαι έτοιμος και ζητώ τη βοήθεια σας».

Το μονοπάτι και ο σκοπός των Οδηγών, και των Αγγέλων,  είναι να σας προστατεύουν, να σας δίνουν καθοδήγηση και να σας δίνουν κουράγιο, δύναμη να ακολουθείτε το δικό σας μονοπάτι. Οι Οδηγοί σας καθώς και οι Άγγελοί σας, σας αγαπούν και είναι μαζί σας πάντα και τώρα. Σας στέλνουν μηνύματα μέσα από την αγάπη που μπορείτε να τα ακούσετε ή να τα δείτε, ή να τα οραματιστείτε με κάποιον τρόπο ή να χρησιμοποιήσουν απλές λέξεις για να σας πουν αυτό που χρειάζεστε.

Μαθήματα Πνευματικής Ανάπτυξης Η Ζωή μου στην Γη

– Για την Διεύρυνση της συνείδησης και για την προετοιμασία ανόδου σε Ανώτερα ενεργειακά πεδία.

– Άνοιγμα της Καρδιάς.

– Απαλλαγή από την αρνητικότητα.

– Ανακάλυψη του Ανώτερου Σκοπού της ζωής.

– Σύνδεση με Ανώτερο Εαυτό, Πνευματικούς Οδηγούς και Φύλακα Άγγελο.

– Πως θα έρθετε σε επαφή με τους Οδηγούς σας και τον Ανώτερο Εαυτό σας;

– Πως θα είστε συνειδητοί και θα εξελιχθείτε πνευματικά.

– Πως επιτυγχάνετε Ανώτερη Καθοδήγηση.

Το Channeling είναι μία ικανότητα που μπορεί να αποκτηθεί, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία σε διαλογισμό ή θέματα πνευματικότητας. Πως μπορείτε να γίνετε απόλυτα συνειδητοί αγωγοί. Τεχνικές για συνειδητή επαφή και καθοδήγηση από Οδηγούς Η Γη βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο και πολλοί Πνευματικοί Οδηγοί Ανώτερης συνειδητότητας είναι παρόντες και θέλουν να μας βοηθήσουν.

Μήνυμα από τον φύλακα Άγγελό σου! Είσαι Ένα Λαμπερό Παιδί Του Θεού

Σήμερα γεμίστε μέσα από την αγάπη για τον εαυτό σας! Φροντίστε τον, σεβαστείτε τον, αγαπήστε τον, επιτρέψτε του να χαλαρώσει,  να είναι ο πρωταγωνιστής στο σενάριο της ζωής σας και δείτε τον σαν το ευλογημένο, αγαπημένο και λαμπερό παιδί του Θεού που είναι! Πως μπορείτε να κρίνετε, να πονάτε, να πληγώνετε και να τιμωρείτε αυτό το κομμάτι του Θεού μέσα σας; Σήμερα λοιπόν είναι η κατάλληλη  ημέρα για να το τιμήσετε με φροντίδα, στοργή και αγάπη. Σήμερα αγκαλιάστε τον αγγίξτε τον και πείτε του Σ’ Αγαπώ! Για Ευδαιμονία και Φώτιση!

Επικοινωνήστε για την θέση σας!

“Η καρδιά μου κτυπά με την ειρήνη του Θεού. Γύρω μου βρίσκεται όλη η ζωή που ο Θεός δημιούργησε με την Αγάπη Του. Με καλεί με κάθε καρδιοχτύπι και με κάθε ανάσα, με κάθε πράξη και κάθε σκέψη. Ειρήνη γεμίζει την καρδιά μου, και πλημμυρίζει το σώμα μου με τον σκοπό της συγχώρεσης. Τώρα ο νους μου θεραπεύεται, και μου δίνονται όλα όσα χρειάζομαι για να σώσω τον κόσμο. Κάθε χτύπος της καρδιάς μου, μου φέρνει γαλήνη, κάθε αναπνοή μου εμφυσά δύναμη. Είμαι ένας αγγελιαφόρος του Θεού, που καθοδηγείται από την Φωνή Του, στηρίζεται από Αυτόν με αγάπη, και βρίσκεται πάντα γαλήνιος μέσα στην στοργική Αγκαλιά Του. Κάθε χτύπος της καρδιάς καλεί το Όνομά Του, και η Φωνή Του απαντά σε όλους, βεβαιώνοντάς με ότι βρίσκομαι στην κατοικία μου μέσα σε Αυτόν.”  ~Μάθημα 267 Μαθήματα Θαυμάτων.

Ευγνώμων για όλα τα Δώρα!

*  10 Ιουνίου 2020

*  24  Ιουνίου 2020

*   8  Ιουλίου  2020

*   22 Ιουλίου 2020

*   9 Σεπτεμβρίου 2020

*  23 Σεπτεμβρίου 2020

*  7 Οκτωβρίου 2020

*  21 Οκτωβρίου 2020

Οι συναντήσεις της ομάδας θα γίνονται ημέρα Τετάρτη ανά 15 μέρες από τις 19.30 έως 21.30.

Τα μαθήματα είναι ανοιχτά, απευθύνονται σε όλους και είστε ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι.

Συμμετοχή 20 ευρώ/ το μάθημα.

 

Διδάσκει & Συντονίζει Η Καίτη Σαμαρτζή

Κρατήστε την θέση σας απαραίτητα.

 

 

 

Διοργάνωση:

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
10 Ιουνίου 2020
Ώρα:
7:30 μμ – 9:30 μμ
Κατηγορία Εκδήλωση:

Share This Story, Choose Your Platform!