1ο ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΟΤΟΣ Ο δρόμος του ήρωα
Αποκατάσταση του Φωτεινού Ενεργειακού Πεδίου “Illumination’’
Η παραδοσιακή Σαμανική διδασκαλία ξεκινά με το Μονοπάτι του Φιδιού του Νότου, για να αρχίσει η μετατροπή των τραυμάτων μας σε πηγές ενέργειας και συμπόνιας. Θα μάθουμε την πρώτη Γνώση του Σαμάνου: να αφήνουμε πίσω το παρελθόν μας με τον ίδιο τρόπο που το φίδι αποβάλει το δέρμα του, και να απελευθερωθούμε από την οικογενειακή μας ιστορία, από τα καρμικά και γενεαλογικά μας «φορτία».
Με τον Νότο αποβάλουμε το προσωπικό παρελθόν της παρούσας ζωής που μας κρατάει πίσω, όλα τα θέματα που σχετίζονται με όλα τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας. Θεραπεύουμε το πληγωμένο μας εγώ, βγαίνουμε από την θέση του θύματος και γινόμαστε οι ήρωες της ζωής μας που γράφουν τον δικό τους μύθο.
Θα ξαναγίνουμε ένα με την φύση και το Θεϊκό.
Θα αναγνωρίσουμε τους εαυτούς μας ως κοσμικά παιδιά, παιδιά του σύμπαντος.

Το φυσικό μας σώμα περιβάλλεται από το ενεργειακό σώμα που είναι υπεύθυνο όχι μόνο για την οργάνωση του φυσικού σώματος, αλλά επίσης και για την «κατασκευή» της εξωτερικής πραγματικότητας.

Μπορούμε να φανταστούμε το Φωτεινό Ενεργειακό Πεδίο σαν ένα αόρατο πλέγμα όπου βρίσκονται τα αποτυπώματα των καρμικών, προσωπικών και γενεαλογικών αναμνήσεων, τραυμάτων και πληγών.
Σαμάνικη Σοφία: 1ο Επίπεδο Νότος το πρώτο εκπαιδευτικό μάθημα του φωτεινού σώματος Illumination, μαθαίνουμε να ενδυναμώνουμε τους εαυτούς μας και να φέρνουμε θεραπεία στους άλλους. Θα διερευνήσουμε σε βάθος την έννοια του Φωτεινού Ενεργειακού Πεδίου και να μάθουμε τη διαδικασία της φώτισης του, αυτός είναι ο πυρήνας και η θεμελιώδης πρακτική θεραπευτική της Ενεργειακής Σαμάνικης Ιατρικής. Με την εκκαθάριση των ζητημάτων και των θεμάτων που είναι αποθηκευμένα στο Φωτεινό Ενεργειακό μας Πεδίο, μαθαίνουμε να μετατοπίζουμε και να μεταμορφώνουμε τον ενεργειακό προγραμματισμό, για το τι εμφανίζεται στη φυσική μας πραγματικότητα.

1ο Επίπεδο ΝΟΤΟΣ:
Οι άνεμοι του Νότου
Το πρώτο επίπεδο είναι το φυσικό, το επίπεδο του σώματος και της αντίληψης, είναι το επίπεδο που από εδώ αρχίζει η μετατροπή των τραυμάτων σας σε πηγές ενέργειας.
Η μύηση περιέχει την εμπειρία και την επιβίωση μέσα από τα πολλαπλά δαγκώματα του φιδιού που θα μας επιτρέψουν να μεταλλάξουμε όλα τα δηλητήρια ( νοητικά, σωματικά, πνευματικά, συναισθηματικά)….Ο κύκλος της ζωής μεταλλάσσεται σε θάνατο αναγέννηση & μοιάζει με την αλλαγή του δέρματος του φιδιού. Είναι πολύ αποτελεσματικό να αποβάλλονται οι παλιές ιστορίες από το παρελθόν, αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς, προβληματικές οικογενειακές κληρονομιές, εμμονές, & επαναλαμβανόμενες ατυχίες, και όπως το φίδι αλλάζει το δέρμα του με τον ίδιο τρόπο θα αλλάξουμε όλα τα πρότυπα σε δύναμη και σκοπό. Όταν καταφέρουμε να καθαρίσουμε τα αποτυπώματα του ενεργειακού σώματος, τότε μπορούμε να βιώσουμε την ελευθερία.
Οι εργασίες του Νότου είναι: Η διαδρομή του ήρωα.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής