ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε το μήνυμά σας

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση. Θα είναι χαρά μας να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν! Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 6945155313. Για την επίσκεψή σας ή την συνεδρία είναι απαραίτητο να κλείσετε ραντεβού.

Κάντε εγγραφή στο newsletter για να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητές μας, να λαμβάνετε εμπνεύσεις και νέα άρθρα, καθώς και μοναδικά δώρα που απολαμβάνουν μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη μας.

  Που

  Τοποθεσία

  Σερίφου 4 Δίλοφο Βάρη
  Πως μπορώ να έρθω;

  Τηλέφωνο

  Τηλεφωνήστε μας σήμερα!

  6945 155 313 – 211 4168812
  Τηλεφωνήστε μας

  Email

  Επικοινήστε μαζί μας στο:

  info@angelroads.gr
  Στείλτε Email
  Δείτε πως θα έρθετε με τις Συγκοινωνίες Εδώ

  Διαβάστε δωρεάν το βιβλίο που ετοίμασα για εσάς, Οι Άγγελοι μαζί σου, Καίτη Σαμαρτζή,  με Προσευχές και Αγγελικά Μηνύματα, για να έχετε τους Αγγέλους πάντα μαζί σας. Θα το βρείτε στο site μου εδώ και θα το κατεβάσετε αφού κάνετε την εγγραφή σας: https://www.angelsroads.gr/product/i-angeli-mazi-sou-dorean-ebook/

  Στείλτε μου τις δωρεές σας εδώ: Αποστολή Δωρεάς

  Σας ευχαριστώ πολύ και για τις δωρεές σας, μέσω PayPal. Να είστε ευλογημένοι που φροντίζετε, να σας φροντίζω με αγάπη. Αν σας αρέσει η εργασία μου, και τα δώρα μου σας βοηθούν, θα χαρώ να λάβω την Δωρεά σας! Όποιο και αν είναι το ποσό, που θέλετε να στείλετε, θα είμαι ευγνώμων και θα συνεχίζω να μοιράζομαι μαζί σας, όλα τα δώρα! Σας ευχαριστώ, για την Αγάπη σας και την Υποστήριξη σας! Σας στέλνω ευλογίες!

  Στείλτε μου τις Δωρεές σας μέσω Pay Pal: Αποστολή Δωρεάς

  Αν είναι άλλο το ποσό, που θέλετε να μου στείλετε, συμπληρώστε εδώ το ποσό της Δωρεάς σας: