2ο Επίπεδο Σεμινάριο: ΔΥΣΗ- WEST
Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ, MEDICINE WHEEL- ΔΥΣΗ, WEST
Δύση: Ο δρόμος του φωτεινού πολεμιστή
ΔΥΣΗ -WEST: Οι άνεμοι της Δύσης
Βιωματικό Σεμινάριο στην Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική
Energy Medicine & Light Body Healing
Η Αρχαία Σαμάνικη Διδασκαλία από το Περού.
Ένα πλήρες πρόγραμμα της Θεραπείας του Φωτεινού Σώματος Light Body, όπως το έχει διδάξει ο Alberto Villoldo.
Είμαι τα βουνά, η θάλασσα, το δάσος, το φως, η βροχή, Είμαι εγώ και τα πάντα. Είμαι ένα άλλο εγώ σας!
Στα Βήματα του Σαμάνου.
Η μαθητεία συνεχίζεται με το 2ο επίπεδο του Θεραπευτικού Τροχού, με την κατεύθυνση της Δύσης.
Η Εκπαίδευση
Το πρόγραμμα διδάσκει σε βάθος τις θεραπευτικές τεχνικές των Σαμάνων του Περού σε θεωρητικό και βιωματικό επίπεδο. Ο κάθε μαθητής εκπαιδεύεται στο πώς να χρησιμοποιεί τη Σαμανική γνώση και τις τεχνικές στη θεραπεία άλλων, καθώς και πώς μπορεί να ενσωματώσει αυτά τα εργαλεία στην προσωπική του θεραπευτική προσέγγιση.
Ο Θεραπευτικός Τροχός είναι ένας χάρτης πλοήγησης προς το ανώτερο πεπρωμένο μας. Αλλά μπορούμε να ζήσουμε το πεπρωμένο μας, μόνο όταν γνωρίζουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Για να ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε θα πρέπει να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από όλες τις μάσκες, τους ρόλους και τα καταπιεσμένα μέρη του εαυτού μας. Θα πρέπει να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από το παρελθόν που ζει μέσα μας, διαφορετικά δεν μπορούμε να μπούμε στο μέλλον μας.
Σ’ αυτή την κατεύθυνση περνάμε πέρα από τις προσωπικές μας ιστορίες. Αρχίζουμε ν’ αντιλαμβανόμαστε ότι οι ιστορίες που λέμε στον εαυτό μας έρχονται από δύο κατευθύνσεις: κάποιες από αυτές είναι γενεαλογικές που μας κληροδοτήθηκαν από τις οικογένειές μας. Κάποιες ιστορίες είναι καρμικές και προέρχονται από εμπειρίες προηγούμενων ζωών. Αλλά από οπουδήποτε και να έρχονται, είναι μεγαλύτερες από την προσωπική μας ιστορία αλλά νομίζουμε ότι είναι δικές μας. Στο επίπεδο αυτό αρχίζουμε ν’ αντιλαμβανόμαστε με ποιο τρόπο αυτές μας παραμονεύουν και για την ακρίβεια μας παγιδεύουν, μας καθηλώνουν σε μία κατάσταση άψυχη, χωρίς ζωή.
Θα εργαστούμε με τις καρμικές και τις γενεαλογικές και προγονικές μας σφραγίδες. Εδώ μαθαίνουμε ότι δεν χρειαζόμαστε εχθρούς. Μαθαίνουμε να πορευόμαστε εν ειρήνη και αφοβία, δεν χρειάζεται να δημιουργούμε εχθρούς μέσα μας ή έξω μας, στον κόσμο αυτό ή τον επόμενο. Αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο αυτό σαν ένα καθρέφτη και ότι είναι εκεί έξω, δεν είναι παρά ένα καθρέφτισμα αυτού που είναι μέσα μας για να μας δείξει τις σκιές μας, τις μη θεραπευμένες πτυχές μας. Στη Δύση θα κάνουμε πολλή δουλειά με τη σκιά γιατί δεν θέλουμε να δημιουργούμε αναταράξεις στο κόσμο της ζωντανής ενέργειας όπου τα πάντα είναι. Στον κόσμο αυτό λοιπόν, ότι βλέπουμε, άνθρωποι που συναντάμε, είναι όλα καθρέφτες μας, αντανακλούν πίσω σε εμάς πληροφορίες για μας. Αντανακλούν την εσωτερική μας κατάσταση.
Θα εργαστούμε με τη σκιά για να καταλάβουμε πώς λειτουργεί και πώς προβάλλουμε προς τα έξω τις σκιές μας για να μπορέσουμε να τις δούμε σ’ ένα καθρέφτη. Θα δουλέψουμε με τους προγόνους μας, με προηγούμενες ζωές και με θέματα σκιάς. Στην Δύση αποβάλουμε το γενετικό και καρμικό μας παρελθόν. Αποβάλουμε τις ιστορίες και τις πληγές από παρελθοντικές ζωές και από προγόνους, όλα αυτά που πλέον δεν μας χρησιμεύουν. Μαθαίνουμε να ζούμε ειρηνικά όταν πλέον δεν έχουμε τον φόβο για το άγνωστο, την ψευδαίσθηση του θανάτου.
Οι θέσεις για αυτήν την εκπαίδευση είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι εργασίες της Δύσης είναι: Η διαδρομή του Φωτεινού Πολεμιστή
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής