Σεμινάριο 3ου Επιπέδου

ΒΟΡΡΑΣ-NORTH – Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ, MEDICINE WHEEL 
Ο δρόμος του Οραματιστή –  Οι άνεμοι του Βορρά

Βιωματικό Σεμινάριο στην Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική
Energy Medicine & Light Body Healing
Η Αρχαία Σαμάνικη Διδασκαλία από το Περού.

Ο Βορράς είναι το μέρος όπου αρχίζουμε να μαθαίνουμε  αυτά που θέλουμε να εμφανιστούν πλήρως στη ζωή μας. Είναι ο τόπος του Μυθικού, το μέρος όπου λαμβάνει χώρα το ταξίδι της ψυχής μας.
Στο Βορρά μαθαίνουμε να τιμούμε τα δικά μας ταλέντα, τα δώρα μας, το ταξίδι της ψυχής μας και είναι εκεί που μαθαίνουμε τη θεραπευτική δύναμη και την πρακτική της Ανάκτησης της Ψυχής, έτσι ώστε να μπορούμε να διεκδικήσουμε τους πόρους που κατέχουμε και που χρειάζονται πλήρως να εμφανιστούν στη ζωή μας.

Ένα πλήρες πρόγραμμα της Θεραπείας του Φωτεινού Σώματος Light Body, όπως το έχει διδάξει ο Alberto Villoldo.
Είμαι τα βουνά, η θάλασσα, το δάσος, το φως, η βροχή, Είμαι εγώ και τα πάντα. Είμαι ένα άλλο εγώ σας! Το κολυμπρί πέταξε κοντά σας για να σας φέρει το μήνυμα του μυθικού ταξιδιού στο Βορρά! Γεμάτο με χαρά και χωρίς ανησυχίες είναι έτοιμο για το ταξίδι του στη χώρα του μύθου!

Στα Βήματα του Σαμάνου.
Η μαθητεία συνεχίζεται με το 3ο επίπεδο του Θεραπευτικού Τροχού, με την κατεύθυνση του Βορρά.
Με το Κολυμπρί, Hummingbird, θα μελετήσουμε την πρακτική των σαμάνων στην αορατότητα. Μαθαίνουμε το βήμα έξω από τον γραμμικό χρόνο και εργαζόμαστε σε ιερό χρόνο για να επουλώσουμε το παρελθόν και να χαράξουμε νέα πεπρωμένα. Θα αναλάβουμε το ρόλο του συντάκτη στη δική σας ιστορία. Θα Κάψουμε όλους τους ρόλους που μας περιορίζουν, ώστε να μπορούμε να είμαστε πλήρως διαθέσιμοι στο δικό μας Πνευματικό κάλεσμα.
Στο δρόμο της Hummingbird, θα μάθουν την τέχνη της Ανάκτησης Ψυχής. Θα μας βοηθήσει να ενσωματώσουμε την ουσία της ζωής μας, και να μπούμε σε μια κατάσταση χάριτος και αφθονίας.

Οι πρακτικές του Βορρά περιλαμβάνουν:
Την Σοφία, πέρα από την διανοητική σοφία, το να λαμβάνεις πληροφορίες από το πεδίο της συλλογικής σοφίας. Θα μάθουμε το μυστικό που κρύβουμε από τους εαυτούς μας, το ότι είμαστε θεϊκοί και όλοι ένα. Την Κυριαρχία στο χρόνο, να βγαίνουμε έξω από το χρόνο, να ταξιδεύουμε στο παρελθόν και στο παρόν για θεραπεία, Την Αορατότητα, την μη συμμετοχή του εγώ, την αποδέσμευση από τη διάνοια, να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του πεπρωμένου, στο δικό μας κάλεσμα. Την Σύνδεση με τα Απου (βουνά).

Που θα μας οδηγήσει το Κολιμπρί και ο Βορράς;

Στην Αποδέσμευση από το εγώ στην Παράδοση στο πνεύμα, στην βαθιά σύνδεση με την γενεαλογία των φυλάκων της σοφίας Altomesayok, η υπέρβαση του φόβου και η ανάγκη για έλεγχο. Στροφή προς την επίγνωση της εμπιστοσύνης, το πνεύμα παρέχει πάντα αυτά που πραγματικά χρειαζόμαστε. Θα μάθουμε να υπερβαίνουμε την αίσθηση της έλλειψης, της λαγνείας, της μη επάρκειας και της άγνοιας. Θα εγκαταλείψουμε την αναζήτησης της αλήθειας, του δρόμου, θα γίνουμε Ο δρόμος, ο δικός μας δρόμος, η δική μας αλήθεια. Θα γίνουμε ο Εαυτός μας, και ο δάσκαλός μας, και έτσι θα αποδεσμευτούμε από όλους τους δασκάλους.

Η Ανάπτυξη της ικανότητας να βγαίνουμε έξω από το χρόνο, μαθαίνοντας να ταξιδεύουμε στο παρόν και στο μέλλον. Ταξίδια στον χώρο-χρόνο. Μαθαίνουμε να έχουμε πρόσβαση σ’ ένα πεδίο συνειδητότητας έξω από το χρόνο, το κβαντικό πεδίο, το πεδίο του μη εκδηλωμένου, το κενό, να περνάμε μέσα στο κενό, την γαλήνη, τη σιωπή μέσα στη οποία συναντάμε μυστικιστική σοφία, να αναπτύσσουμε την ικανότητα ν’ ακολουθούμε την καρδιά μας, ν’ ακούμε το κάλεσμα του πεπρωμένου μας αντί να επιλέγουμε το δρόμο της ασφάλειας και της σιγουριάς.
Θα συνδεθείτε με τα πνεύματα των ιερών βουνών του Περού.

Οι εργασίες του Βορρά είναι: Η διαδρομή του Οραματιστή
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής

Δείτε το πρόγραμμα για όλα τα σεμινάρια ΕΔΩ

ή  Δηλώστε την συμμετοχή σας ΕΔΩ

Διοργάνωση Αμάλθεια Εκπαιδευτικό Κέντρο