4ο Επίπεδο Σεμινάριο: ΑΝΑΤΟΛΗ-EAST
Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ, MEDICINE WHEEL-
Ανατολή: Ο δρόμος του Σοφού
ΑΝΑΤΟΛΗ-EAST: Οι άνεμοι την Ανατολής
Βιωματικό Σεμινάριο στην Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική
Energy Medicine & Light Body Healing
Η Αρχαία Σαμάνικη Διδασκαλία από το Περού.
Ένα πλήρες πρόγραμμα της Θεραπείας του Φωτεινού Σώματος Light Body, όπως το έχει διδάξει ο Alberto Villoldo.
Είμαι τα βουνά, η θάλασσα, το δάσος, το φως, η βροχή, Είμαι εγώ και τα πάντα. Είμαι ένα άλλο εγώ σας!
Στα Βήματα του Σαμάνου.
Η μαθητεία συνεχίζεται με το 4ο επίπεδο του Θεραπευτικού Τροχού, με την κατεύθυνση της Ανατολής.
Ανατολή: Ο δρόμος του σοφού
Με τον Αετό θα πετάξουμε φτερό με φτερό δίπλα στο Μεγάλο Πνεύμα! θα μελετήσουμε την πρακτική των σαμάνων στην σοφία.

Η Ανατολή σχετίζεται με την υπέρβαση. Υπερβαίνουμε το εγώ μας, την αίσθηση ότι είμαστε ένα άτομο, ακόμη και την αίσθηση ότι είμαστε μια ξεχωριστή ψυχή. Στην Ανατολή επαναταυτιζόμαστε με τα πάντα, το μεγάλο πεδίο της ενότητας από όπου προερχόμαστε, σταματάμε να ψάχνουμε για την αλήθεια γιατί αντιλαμβανόμαστε ότι εμείς την δημιουργούμε.
Είμαστε οι δημιουργοί της αλήθειας και αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη της δημιουργίας. Μαθαίνουμε να πραγματοποιούμε την πνευματική πτήση της ψυχής και να πλοηγούμαστε στον αόρατο κόσμο του πνεύματος. Επίσης αποβάλουμε τα τελευταία εμπόδια που μας εμποδίζουν στο πεπρωμένο μας, αφηνόμαστε στην ατζέντα της ψυχής μας και την εκφράζουμε πλήρως στον υλικό κόσμο. Η προσωπική μας ζωή μπαίνει πλέον στην υπηρεσία της συλλογικής ζωής καθώς έχουμε βιώσει την ολότητα και γνωρίζουμε πλέον ότι ο διαχωρισμός είναι μια ψευδαίσθηση.
(Kurak Akuyak Rite) – Σύμφωνα με την παράδοση, κατά την παραλαβή της μύησης, Kurak Akuyak Rite το φυσικό σώμα μας θα αρχίσει να εξελίσσεται σε φως. Η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται, και θα γίνουμε πιο ανθεκτικοί στις ασθένειες που κάποτε ήμασταν ευάλωτοι σε αυτές.
Με την μύηση του Δημιουργού, ξυπνά το Θεικό-φως μέσα μας και μας δίνει την επιστασία για όλη τη δημιουργία, από το μικρότερο κόκκο άμμου στο μεγαλύτερο σμήνος γαλαξιών στο σύμπαν. Θα μπούμε στο χώρο του δημιουργού και θα οραματίζομαστε τον κόσμο σε δημιουργία.
Αρχίζουμε να ζούμε ως ένας φύλακας της Γης, εκπληρώνοντας τον ρόλο μας στην μεγάλη αλλαγή.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής