Το Αγγελικό Reiki, είναι ο δρόμος της Αγάπης και του Φωτός.

Το Αγγελικό Reiki, είναι ένας φωτεινός δρόμος για αυτογνωσία και θεραπεία, είναι μία πνευματική ενεργειακή μέθοδος που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, το νου και την ψυχή, φέρνει ευτυχία, αγάπη και φως στη ζωή μας.

Είναι ένα πλήρες σύστημα θεραπείας από τις πιο αγνές μορφές, αφού η Θεϊκή δόνηση ρέει μέσα από το θεραπευτή, που λειτουργεί σαν κανάλι για να διοχετεύσει την αγγελική ενέργεια και να μεταφέρει τη δόνηση αυτή στον θεραπευόμενο.

Το Αγγελικό Reiki, είναι ένα σύστημα που οδηγεί τον κάθε άνθρωπο στο φως και στην παρουσία των Αγγέλων στη ζωή του.

Το Αγγελικό Reiki, αλλάζει, μετατρέπει και μετουσιώνει ότι χρειάζεται σε καθαρό φως και το επιστρέφει στην αρχική Θεϊκή του μορφή, γιατί θεραπεύει την αιτία και όχι το αποτέλεσμα.

Το Αγγελικό Reiki, δεν είναι θρησκευτικό δόγμα ούτε και βασίζεται σε κάποια θρησκεία, η

εφαρμογή του δεν προϋποθέτει πίστη στους Αγγέλους, η ενέργεια και η θεραπεία είναι διαθέσιμη για τον καθένα.

Ο κύριος σκοπός του Αγγελικού Reiki, είναι να επανασυνδέσει την ανθρωπότητα με το Θείο.
Το να λαμβάνεις θεραπεία από τους Αγγέλους, είναι μια υπέροχη εμπειρία, γεμάτη αγάπη και Φως.

Το Αγγελικό Reiki, είναι ένα από τα τελευταία θεραπευτικά συστήματα που δόθηκε μέσω channeling από τον Αρχάγγελο Μέτατρον στον Kevin Core μεταξύ του Οκτωβρίου του 2002 και του Φεβρουαρίου του 2003.

Αυτή την εποχή αλλάζει η δόνηση που περιβάλλει τη γη και η υψηλότερη δόνηση του Αγγελικού Βασιλείου αγκυροβολεί τώρα στη γη, αλλάζοντας τη συνειδητότητά μας.

Οι Άγγελοι που αποτελούν μέρος του Θεϊκού, γίνονται φορείς της δόνησης του Θείου Νου και καθώς η συνειδητότητά μας αυξάνει τη δόνησή της, συνδεόμαστε και εμείς με τον Θείο Νου.

Το Αγγελικό Βασίλειο μας καθοδηγεί ώστε να γίνουμε κανάλια. Μέσα από αυτή τη γνώση, που μεταδίδετε από τους Δασκάλους του Αγγελικού Reiki, και μέσα από το σύστημα αυτό θα εξασκηθούμε στο να γίνουμε φορείς της ενέργειας του Θείου Νου.

Όταν είμαστε το κανάλι αυτής της ενέργειας, θα δώσουμε στον εαυτό μας και στη συνειδητότητά μας, τη δυνατότητα να ενωθεί με το Θείο.

Αυτή η ένωση της ανθρώπινης με τη Θεϊκή συνειδητότητα, είναι η διαδικασία που αποκαλούμε Ανάληψη.

Οι Άγγελοι μέσω του Αγγελικού Reiki, φέρνουν μια ενέργεια που θα μας βοηθήσει να ενσωματώσουμε τον Ανώτερο Αγγελικό μας Εαυτό, να ξεπεράσουμε τον φόβο και τις ασθένειες, κατανοώντας πως είμαστε όλοι ένα.

Κάθε θεραπεία είναι τέλεια και όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και να γειώσουμε την δόνηση της Αγάπης στην καρδιά μας με την καθοδήγηση του Αρχάγγελου Μέτατρον.

Το φως είναι πληροφορία.

Η Αγάπη είναι θεραπεία.

Ελάτε να κάνετε ένα ταξίδι αυτογνωσίας μέσα από το δρόμο των Αγγέλων και του Reiki, μέσα από το μονοπάτι της Αγάπης και του Φωτός που σας τοποθετεί στο δικό σας πνευματικό μονοπάτι και την γνώση του εαυτού σας, ως του θεραπευτή που αληθινά είστε!

Υπάρχει μόνο μια θεραπεία….Η Αγάπη!