Smart Living Academy 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ  ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ENERGY COACHING – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ  

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ – Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Γίνε Ενεργειακός Θεραπευτής-Energy  Coach 

Ενεργειακή Κβαντική Θεραπευτική – Energy Coaching

Energy Quantum Therapy Coaching E.Q.T. 8D

Ο Α΄ Κύκλος A Level ένα Μάθημα τον μήνα σε 10 Μαθήματα.

 

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε,  ότι ξεκίνα τον Οκτώβριο, διαδικτυακά, το Νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Energy Quantum Therapy Coaching E.Q.T. 8D Ενεργειακή Ολιστική Κβαντική Θεραπευτική.

Είναι μια Διδασκαλία Ενεργειακής Κβαντικής Θεραπευτικής Energy Coaching και περιλαμβάνει αναλυτική θεωρία σε μορφή e book & workbook 80 σελίδων με Ασκήσεις, Εργαλεία Energy Coaching και Τεχνικές, για το κάθε Μάθημα, Ασκήσεις και  Πρακτική, σε 10 εξάωρα Μαθήματα, ένα για κάθε μήνα.

Το 1ο Μάθημα είναι το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2023.

 

Σε αυτό το Εκπαιδευτικό έτος θα δοθεί από την Καίτη Σαμαρτζή, η Διδασκαλία που ο καθένας χρειάζεται για να γίνει Ενεργειακός, Κβαντικός Θεραπευτής Energy Coach.

* Τα μαθήματα θα γίνονται μια Κυριακή τον μήνα, από τις 10.00-16.00 η ώρα.

*Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα γίνεται Διαδικτυακά- online.

Energy Coaching – Course for Professionals

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ & Home Study Courses Online Σεμινάρια.

 • Τα μαθήματα της Ακαδημίας θα είναι διαθέσιμα σε όλους όσους θέλουν να τα παρακολουθήσουν, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκονται σε απευθείας σύνδεση live, την ώρα του Σεμιναρίου.
 • Εκτός από την live παρακολούθηση, τα μαθήματα θα μαγνητοσκοπηθούν και θα σας σταλεί ο σύνδεσμος για να τα παρακολουθήσετε στον δικό σας χρόνο.
 • Μπορείτε ακόμα να λάβετε όλη την σειρά Μαθημάτων της Ακαδημίας..
 • Ζητήστε μας πληροφορίες για να λάβετε τα μαθήματα βιντεοσκοπημένα μαζί με του υλικό του σεμιναρίου σε ebook και την Πιστοποίηση Παρακολούθησης.

Τα Σεμινάρια και τα Μαθήματα της Εκπαίδευσης  Energy Coaching  θα υπάρχουν και Βιντεοσκοπημένα, για να τα παρακολουθήσετε στον δικό σας χώρο και χρόνο και να το επαναλάβετε όσες φορές θέλετε.

Ζητήστε μας πληροφορίες.

Όλη η σειρά των Εργαστηρίων αυτών θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει ένα πολύτιμο εφόδιο για την Προσωπική σας Εξέλιξη και Ανάπτυξη, καθώς είναι ένα υπέροχο συμπλήρωμα για Θεραπευτές και Συμβούλους ή Coaches, αλλά και το πρώτο βήμα για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ως Energy Coaches, Ενεργειακοί Θεραπευτές.

 

Στα Μαθήματα Energy Coaching Ενεργειακής Κβαντικής Θεραπευτικής, θα μάθετε τις έννοιες, τις πρακτικές, τις θεωρίες και τις δεξιότητες που χρησιμοποιούνται.

Επίσης θα μάθετε τον ρόλο του Ενεργειακού Κβαντικού Θεραπευτή- Energy Coach και πώς να δημιουργείτε έναν ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας, οι οποίοι ή θα πρέπει να εξελίξουν την ζωή τους ή να θέσουν τους στόχους τους, είτε να ξεπεράσουν κάποιες δύσκολες στιγμές της ζωής τους, όπως είναι το στρες το άγχος και πως θα τους βοηθήσετε να αλλάξουν την ζωή τους.

Μέσα από την Τεχνική της Ενεργούς Ακρόασης και των Δεξιοτήτων που θα αναπτύξετε.

Οικοδομώντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης θα δημιουργήσετε έναν ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας. Τα Μαθήματα θα σας καθοδηγήσουν να αποκτήσετε Δεξιότητες που απαιτούνται για αυτό το έργο και θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε την Ενσυναίσθηση και την Συναισθηματική Νοημοσύνη που είναι απαραίτητη για έναν Ενεργειακός Κβαντικός Θεραπευτής  Energy Coach.

Για όλους όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια Καριέρα ως Ενεργειακός Κβαντικός Θεραπευτής Energy Coach, τα Μαθήματα αυτά θα παρέχουν μια κατανόηση στις Δεξιότητες και στα Εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην πρακτική της Ενεργειακής Κβαντικής Θεραπευτικής και του Energy Coaching.

Αν το Επάγγελμά σας περιλαμβάνει βοήθεια σε άλλους, όπως Δάσκαλοι, Θεραπευτές, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Φροντιστές, Coaches, Δάσκαλοι ή Θεραπευτές του Ρέικι, τότε αυτά τα Μαθήματα, θα σας Διδάξουν Δεξιότητες και Τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί.

Προϋπόθεση: Καμία, ανοιχτό σε όλα τα άτομα.

Αν νιώθεις ότι κάτι άλλο υπάρχει, αν επιθυμείς τα ανακαλύψεις τον Σκοπό της ζωής σου, αν έχεις οράματα και καλέσματα για την θεραπεία της Γης και των ανθρώπων της, αν μέσα στην καρδιά σου υπάρχει ένα άσβεστο καθαρό φως αγάπης και αν η επιθυμία σου είναι να περπατήσεις στους Δρόμους των Αγγέλων, τότε ακολουθήστε την καρδιά σου!

Εάν νιώθεις ότι ήρθε η ώρα για το συναρπαστικό επόμενο βήμα, στο πνευματικό σου ταξίδι, που θα σε κάνει να ζήσεις την αλήθεια σου, να εκπληρώσεις τον σκοπό σου και να ακολουθήσεις το μοναδικό σου κάλεσμα, παραμένοντας ευθυγραμμισμένος με τις αξίες σου και την ευδαιμονία σου.

Αν άκουσες το κάλεσμα της ψυχής σου και η επιθυμία σου είναι να μπεις στον κόσμο της Ενεργειακής Κβαντικής Θεραπευτικής,  Energy Coaching το μόνο που μένει σε μένα είναι να σε καθοδηγήσω σε αυτόν τον δρόμο για να  ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου και τα χαρίσματά σου.

ΓΙΝΕ ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ-ENERGY COACH

Εισαγωγή

Καλώς ήλθατε σε αυτό το ταξίδι Αυτό-Ανακάλυψης.

Θα μάθετε την Ενεργειακή Κβαντική Θεραπευτική, την Συμβουλευτική και το Energy Coaching και θα εκπαιδευτείτε:

 • Πως θα κάνετε Θεραπεία στον εαυτό σας και σε άλλους.
 • Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ενεργειακή Κβαντική Θεραπευτική και το Energy Coaching ως Επάγγελμα.
 • Πως θα αυξήσετε τη Διαίσθησή σας και τις Ψυχικές σας Ικανότητες.
 • Επαναπροσδιορίζοντας τον εαυτό και την ζωή σας.

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των Μαθημάτων, θα έχετε βιώσει την ενέργεια, θα μπορείτε να εργάζεστε και να κατανοείτε την ανατομία του ανθρώπινου ενεργειακού συστήματος, θα μπορείτε να απελευθερώνεται ενεργειακά μπλοκαρίσματα και να εξισορροπήσετε το ενεργειακό Πεδίο.
Η διδασκαλία αυτή, Energy Therapy Coaching – Ενεργειακής Κβαντικής Θεραπευτικής, θα σας δώσει τις τεχνικές  και την  καθοδήγηση για αυτήν την βιωματική εμπειρία και για το πώς μπορείτε να συνδέεστε με τους ανθρώπους και να συνεργάζεστε μαζί τους.

Θα μάθετε πως θα μπορείτε να διαχειριστείτε την ενέργεια, να γνωρίζετε με βεβαιότητα και να αναγνωρίζετε την μπλοκαρισμένη ενέργεια, πώς μπορείτε να συνεργαστείτε με την ενέργεια και μετασχηματίζεται οποιοδήποτε είδος συναισθηματικού ζητήματος που έχει σχέση με τα συναισθήματα πώς θα κάνετε scanning, ενεργειακή ανάγνωση, με έναν απλό γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο, για να μπορέσετε να εντοπίσετε τα μπλοκαρίσματα και να το απελευθερώσετε.

Αν το άτομο που θα αναζητήσει την θεραπεία, νιώθει άγχος, υπερένταση, αν αναζητά μία καλύτερη ζωή, αν ονειρεύεται μία καλύτερη καριέρα, αν έχει προβληματικές και δύσκολες σχέσεις, τότε η ενέργεια είναι το κλειδί.

Η Εκπαίδευση και η διδασκαλία στην Ενεργειακή Κβαντική Θεραπευτική Energy Coaching, θα σας υποστηρίξει και θα σας δώσει την συνειδητότητα μιας άπειρης συνείδησης και καθοδήγηση για αυτήν την εξαιρετική εμπειρία, για το πώς μπορείτε να συνδέεστε με τους ανθρώπους και να συνεργάζεστε μαζί τους. Τα μαθήματα αυτά, είναι μία εξαιρετική εμπειρία που ανοίγει την διαίσθηση σας, για να μπορείτε να συνδέεστε και να συνεργάζεστε με τους άλλους.  Αυτή η Εκπαίδευση, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, καθώς θα αισθάνεστε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, στην διαίσθηση σας, θα εφαρμόζονται την ενεργειακή ανάγνωση για να αποκτήσετε βαθύτερη κατανόηση και καλύτερα αποτελέσματα ως θεραπευτές, καθώς θα είστε έτοιμοι να ευθυγραμμιστείτε με τις υψηλότερες δυνατότητες σας και να γίνεται ένα άτομο που μπορεί να διαβάζει τα ενεργειακά πεδία.

Οι Ενεργειακές Θεραπείες, βασίζονται στην Αρχαία Σοφία και μπορούν να εφαρμοστούν με επιτυχία στο σήμερα, να χρησιμοποιηθούν για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν ως ασθένειες στους ανθρώπους, ή να βοηθήσουν στην ανάπτυξη, την επίγνωση, για να χρησιμοποιήσουν αυτές τις διδασκαλίες, για να αναπτύξουν την διορατικότητα, την κατανόηση, και για να συνδεθείτε πιο βαθιά με το ταξίδι της ζωής σας και την ύπαρξή σας.

 • Η γνώση της αρχαίας Σοφίας, θα σας υποστηρίξει για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να ακολουθήσετε το δρόμο που η ψυχή σας επέλεξε.
 • Να μετασχηματίσετε την Ενέργειά σας και να επαναφέρετε την Αυτοδυναμία σας.
 • Να καθαρίστε τον εαυτό σας από αρνητικές ενέργειες.
 • Να εναρμονιστείτε με ένα Ισχυρό Εργαλείο Συστήματος Ενεργειακής Κβαντικής Θεραπείας, που θα σας στηρίξει στην Αυτοθεραπεία, και θα σας επιτρέψει να υποστηρίξετε άλλους μέσω της Θεραπείας στην Πνευματική τους Ανάπτυξη.
 • Να εκπαιδευτείτε στις Έννοιες, τις Θεωρίες, τις Δεξιότητες και τις Πρακτικές που χρησιμοποιούνται στην Ενεργειακή Κβαντική Θεραπευτική Energy
 • Τις Δεξιότητες που απαιτούνται για την Ενεργειακή Κβαντική Θεραπευτική Energy Coaching και πώς να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας.
 • Το Πρόγραμμα Δεξιοτήτων θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε Ενεργειακός Κβαντικός Θεραπευτής Energy Coach

Τι θα μάθετε;

 • Παίρνοντας τα Μαθήματα αυτά της Ενεργειακής Κβαντικής Θεραπευτικής Energy Coaching,
 • Θα μάθετε ποιος είναι ο ρόλος ενός Ενεργειακού Θεραπευτή.
 • Θα εξερευνήσετε τις δύσκολες συναισθηματικές και νοητικές καταστάσεις των ανθρώπων που θα απευθύνονται σε σας για θεραπεία, καθώς και τον τρόπο που θα τους βοηθήσετε να περάσουν από αυτές τις δύσκολες στιγμές και να δημιουργήσουν την ζωή που επιθυμούν.
 • Θα κάνετε διαφορές που θα αλλάξουν την ζωή τους.
 • Θα εισαγάγετε τις βασικές έννοιες της Ενεργειακής Θεραπευτικής, τον ρόλο του Ενεργειακού Θεραπευτή, τις Δεξιότητες που χρειάζονται και την σημασία της ενεργού ακρόασης.

Μία από τις σημαντικότερες πλευρές του να είστε καλός Ενεργειακός Θεραπευτής,  είναι η ικανότητα να χτίσετε μια σχέση αμοιβαίας Εμπιστοσύνης και Επικοινωνίας με τους ανθρώπους που θα απευθύνονται σε σας για θεραπεία, και να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δεσμό μεταξύ σας.  Αυτά τα Μαθήματα σας καθοδηγούν βήμα-βήμα στην απόκτηση των Δεξιοτήτων που απαιτούνται για να διευκολυνθεί αυτό, την σημασία της πρώτης Συνέντευξης, τα καθήκοντα που πρέπει να προσέχετε κατά την συνέντευξη.

Το Coaching είναι η δημιουργία ενός πλαισίου αναφοράς, μέσα στο οποίο ένα πρόσωπο έχει την δυνατότητα να βρει νέες λύσεις.

Ο  Coach είναι αυτός που θα μεταφέρει ένα πρόσωπο από το σημείο που βρίσκεται στο σημείο που θέλει να πάει.

Ως Ενεργειακός Θεραπευτής, θα εργαστείτε με ανθρώπους, Θα διερευνήσετε τη διαδικασία της αναγνώρισης, της αρνητικής σκέψης και την μετατροπή της σε θετική και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η θετική σκέψη για την αποκατάσταση της ευεξίας και της θεραπείας.

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ-ΔΙΔΑΚΤΕΑ ΎΛΗ:

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ:

 • Έννοιες, Θεωρίες, Δεξιότητες και Πρακτικές στην παροχή θεραπείας.
 • Βασικές έννοιες της Θεραπευτικής
 • Αυτό θεραπεία και Φυσική Ικανότητα Αυτοθεραπείας
 • Προσωπική Εξέλιξη και Ανάπτυξη
 • Ξεκινώντας την Ενεργειακή Θεραπευτική
 • Ενεργειακή Ψυχολογία
 • Η Ανατομία της Ενέργειας
 • Σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό
 • Ανώτερη Επίγνωση
 • Ενεργειακά Πεδία
 • Βήματα για την χρήση της Ενέργειας
 • Τα 7 Ενεργειακά Σώματα
 • Το Φωτεινό Σώμα
 • Η Αύρα
 • Τα Τσάκρα & πως λειτουργούν
 • Η Ανατομία του Πνεύματος
 • Η συνειδητότητα
 • Η Ανατομία της Ψυχής
 • Η Ενέργεια, τι είναι
 • Πως μεταδίδετε η Ενέργεια
 • Ενεργειακή Θεραπευτική
 • Τι είναι η ασθένεια Πως δημιουργείτε
 • Πως ενεργοποιούμε τα χέρια μας
 • Πως προβάλουμε την Ενέργεια για θεραπεία
 • Πως ενεργοποιούμε & φωτίζουμε τα τσάκρα & το Ενεργειακό πεδίο
 • Πως σκανάρουμε & καθαρίζουμε τα τσάκρα
 • Πως καθαρίζουμε την αύρα & τα φωτεινά νήματα
 • Πως εξισορροπούμε τα Ενεργειακά πεδία.
 • Πως ξεκλειδώνουμε την ροή στο σώμα
 • Η χρήση της ενέργειας και της ζωτικής δύναμης
 • Τεχνικές διαλογισμού για θεραπεία
 • Τα ενεργειακά παιχνίδια
 • Διαλογισμοί επικέντρωσης, κάθαρσης, μετασχηματισμού.
 • Πως επιτυγχάνουμε την ανάπτυξη της συνειδητότητας
 • Πως ανταλλάσσετε η ενέργεια στο ενεργειακό πεδίο
 • Ασπίδες Προστασίες
 • Οι Δεξιότητες ενός επιτυχημένου Coach
 • Ο ρόλος του Ενεργειακού Θεραπευτή Coach
 • Πρακτική Θεραπευτικής Coaching
 • Χαρακτηριστικά και οφέλη Θεραπείας
 • Κβαντικό Πεδίο και Κβαντική Θεραπεία
 • Ενεργός Ακρόαση
 • Σχέσεις Εμπιστοσύνης
 • Ενσυναίσθηση
 • Συναισθηματική Νοημοσύνη
 • Επίγνωση
 • Ενόραση
 • Διαίσθηση
 • Θεραπεία και Πνευματικότητα
 • Δεξιότητες και Τεχνικές Coaching
 • Γνώση-Πρόθεση
 • Συν δημιουργία
 • Η πρώτη Συνέντευξη
 • Διαλογισμός-Τεχνικές Επικοινωνίας
 • Ενεργειακή Θεραπευτική
 • Ολιστική Πρακτική Θεραπευτική
 • Μαθήματα Ενεργειακής Ιατρικής και Ανατομίας του Αιθερικού Σώματος
 • Tα Ενεργειακά Συστήματα
 • Η Ανατομία της Ενέργειας
 • Ενεργειακή Ιατρική
 • H Δομή της Ανατομικής Ενέργειας
 • Σύνδεση Σώματος-Νου-Πνεύματος-Συναισθημάτων
 • Θεραπευτικές Πρακτικές, Διεργασίες και Μέθοδοι
 • Τρόποι για να αναπτύξετε φυσικές Δεξιότητες και τα Ταλέντα σας .
 • Ασκήσεις οραματισμού ζώντας την ιδανική ζωή.
 • Θεραπεία και Πνευματικότητα.
 • Συμπαντικό Ενεργειακό Πεδίο.
 • Το Ανθρώπινο Σώμα.
 • Το Ανθρώπινο Ενεργειακό Πεδίο.
 • Ενεργειακές Πρακτικές
 • Οι επιγνώσεις
 • Ενδυνάμωση
 • Καθοδήγηση

Και άλλα πολλά
*Βιβλιογραφία
*Σημειώσεις
*Ύλη Σεμιναρίου σε e’ book και workbook  Από την Καίτη Σαμαρτζή
*Βεβαίωση Πιστοποίηση Παρακολούθησης

ΔΩΡΟ ΤΟ Ebook

Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε την ζωή σας.

Ενεργειακή Κβαντική Θεραπευτική – Energy Coaching

Η Ενεργειακή Κβαντική Θεραπευτική Energy Coaching, είναι μια Ολιστική Πρακτική που λειτουργεί με τα Ενεργειακά Συστήματα, για να απομακρύνει ανεπιθύμητα μπλοκαρίσματα και να ενεργοποιήσει την Φυσική Ικανότητα της Αυτο-θεραπείας.

Η σειρά των Μαθημάτων, Ενεργειακής Κβαντικής Θεραπευτικής Energy Coaching, θα σας προετοιμάσουν προσεκτικά και κατάλληλα για μια Νέα Καριέρα σε αυτόν τον δρόμο που οδηγεί στην κατανόηση, στην Θεραπεία και την Πνευματικότητα.

Η Ανατομία της Ενέργειας

Τα Μαθήματα της Ενεργειακής Ανατομίας εξετάζουν την ροή της Ενέργειας του σώματος καθώς και τις διάφορες περιοχές και όργανα του σώματος, και πως συνδέονται με την Δομή της Ανατομικής Ενέργειας.

Τα Μαθήματα της Ανατομίας της Ενέργειας, βλέπουν το σώμα ως ένα Κβαντικό Πεδίο και πως η Ενέργεια συντονίζεται έτσι ώστε να επιφέρει Θεραπεία και Υγεία.

Λεπτομερή εξερεύνηση των Τσάκρα του σώματος για αύξηση της Αυτογνωσίας και σύνδεσης Σώματος, Νου, Πνεύματος και Συναισθημάτων. Οι Μαθητές θα εκπαιδευτούν για το πώς λειτουργούν τα Τσάκρα μεταξύ τους, πως συνδέονται με το Ενεργειακό Σώμα, πως μέσω της Ενεργειακής Θεραπευτικής μπορούμε να ενισχύσουμε την Πνευματικότητά μας και την Σύνδεσή μας με τον Θεό που θα μας φέρει Αποδοχή, Χαρά και Ειρήνη. Τα Μαθήματα της Ανατομίας της Ενέργειας, ωφελούν  όσους είναι διατεθειμένοι να ανοίξουν νέες δυνατότητες εκτός από την εστίαση στον Νου και το Σώμα τους. Αυτοί που είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν αυτά τα Μαθήματα, να εμπλουτίσουν την κατανόησή τους για τους τρόπους και τις διαδικασίες, της ροής της ενέργειας και πως αυτή βελτιώνει την υγεία και την Ευημερία, βοηθώντας και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ενεργειακή Κβαντική Θεραπευτική

Energy Coaching

Μαθήματα και Βιωματικά Εργαστήρια

Οι πρακτικές της Ενεργειακής Θεραπείας δεν είναι απλά μια συλλογή από τεχνικές. Εάν πιστεύουμε πως θα μπορούσαμε να κατέχουμε την Ενεργειακή Θεραπεία, μαθαίνοντας τους Κανόνες, είναι λάθος, γιατί η Ενεργειακή Θεραπεία δεν είναι μόνο Κανόνες και Τεχνικές. Είναι το Όραμα, η Φώτιση και η Σύνδεσή μας με το Πνεύμα.

Οι Ενεργειακές Πρακτικές έχουν να κάνουν με την Αφύπνιση του δικού μας Οράματος, της δικής μας Θεραπείας και κατάστασης υγείας και μια Αίσθηση Εμπειρίας ότι είμαστε όλα ένα, ότι τα εμπεριέχουμε και μας εμπεριέχουν κάτι σαν την Εμπειρία του Απείρου και της Απεραντοσύνης.

Στα Μαθήματα Ενεργειακής Κβαντικής  Θεραπευτικής ενσωματώνουμε τις δικές μας Εμπειρίες, Θεραπεύουμε τα δικά μας τραύματα, Φωτίζουμε το Ενεργειακό μας Πεδίο, ανακαλύπτουμε το δικό μας Όραμα και ενωνόμαστε με το Άπειρο, τον Θείο Νου και το Πνεύμα.
Στην Ενεργειακή Κβαντική Θεραπεία

Energy Coaching, περνάμε σε μία κατάσταση απείρου, στην απεραντοσύνη, εκεί που δεν υπάρχει χρόνος και χώρος και συνδέεσαι με το άχρονο χωρο-χρόνο. Αυτή είναι μια προσπάθεια να περιγράψουμε με λέξεις την Ενεργειακή Θεραπεία, η οποία μόνο να βιωθεί μπορεί.

Η ενεργειακή πλευρά της εξίσωσης E=mc2 του Αϊνστάιν.

Το Ανθρώπινο Ενεργειακό Πεδίο είναι η εκδήλωση της Συμπαντικής Ενέργειας που εμπλέκεται στενά με την ανθρώπινη ζωή. Περιγράφεται ως ένα Φωτεινό Σώμα που περιβάλλει και διαπερνά το Φυσικό Σώμα, εκπέμπει την δική του Ακτινοβολία και αποκαλείται Αύρα.

Η Αύρα είναι το τμήμα εκείνο του Συμπαντικού Ενεργειακού Πεδίου που σχετίζεται με το Ανθρώπινο Σώμα.

Σας περιμένω με αγάπη για να σας οδηγήσω σε έναν δρόμο Πνευματικότητας, Εξέλιξης, Αυτογνωσίας και Επιτυχίας.

Όπως πάνω έτσι και κάτω! Όπως κάτω έτσι και πάνω!

Τίποτα δεν μένει ακίνητο τα πάντα δονούνται. Το Κυμβάλειον

Θεραπευτής, είναι αυτός που δημιουργεί χώρο για τους άλλους, για να νιώθουν ασφαλείς και να θεραπεύσουν τον εαυτό τους.

Αν θέλετε να ανακαλύψετε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε την ενέργεια, την συχνότητα και την δόνηση.

Νίκολα Τέσλα

Διάρκεια: 10 Μαθήματα

Ώρες Διδασκαλίας: 10:00-16:00

1ο  Μάθημα:    Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023

2ο  Μάθημα:    Κυριακή 19 Νοεμβρίου  2023

3ο  Μάθημα:    Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

4ο  Μάθημα:    Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

5ο  Μάθημα:    Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024

6ο  Μάθημα:    Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

7ο  Μάθημα:    Κυριακή 14 Απριλίου 2024

8ο  Μάθημα:    Κυριακή 12 Μαΐου 2024

9ο  Μάθημα:    Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

10ο  Μάθημα:  Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Smart Living Academy, σε συνεργασία με την Αμάλθεια Holistic Therapy Center, για Επαγγελματικές Σπουδές στην Θεραπευτική-Συμβουλευτική, είναι ένα Πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν Επαγγελματική Γνώση, στην Θεραπευτική -Συμβουλευτική, ως Θεραπευτές και Σύμβουλοι. Ωστόσο απευθύνεται και σε όλους τους ανθρώπους, που χρειάζονται υποστήριξη στο δικό τους Πνευματικό Θεραπευτικό ταξίδι, ή σε όσους επιθυμούν να εξυψώσουν την εργασία που ήδη έχουν, οποιαδήποτε εργασία και αν είναι αυτή και επιθυμούν να γίνουν Θεραπευτές ή Σύμβουλοι, της ζωής τους, καθώς και του Επαγγέλματος τους. Μπορούν όλοι να το παρακολουθήσουν, επιλέγοντας ο καθένας το επίπεδο που θέλει να οδηγηθεί για να ανυψώσει την ενέργειά του.

Είναι ακόμα ένα υπέροχο συμπλήρωμα σε όσους είναι ήδη Θεραπευτές ή Σύμβουλοι πλουτίζοντας έτσι την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους στην Θεραπευτική -Συμβουλευτική.

Smart  Living  Academy

Ένα Κέντρο Ολιστικής προσέγγισης, Αναζήτησης, Έρευνας, και Δημιουργίας. Μια Ακαδημία Ζωής και Φωτός, για να ανακαλύψουμε την αιώνια σοφία και όλα όσα δεν μας έμαθαν στο σχολείο. Η Ακαδημία είναι ένα μέσον για Αυτογνωσία, Ανάπτυξη, Εξέλιξη, Δημιουργία, Αυτό-βελτίωση, την Σοφία, για την ζωή, τις σχέσεις, την Ευημερία, την Οικογένεια, τα Οράματα και την Ευδαιμονία. Μέσα από ένα μονοπάτι ενθύμησης και αναζήτησης του άχρονου, αιώνιου και λαμπερού εαυτού μας, θα οδηγηθούμε στην δημιουργία και την υλοποίηση του σκοπού μας και του πεπρωμένου μας.

Η Αποστολή μας είναι να ενεργοποιήσουμε κάθε άνθρωπο μέσω εμπνευσμένου περιεχομένου, Εκπαιδεύσεων, Μαθημάτων, Εκδηλώσεων και Συνεδριών που αλλάζουν τη ζωή. Εκπαιδεύουμε και Καθοδηγούμε ανθρώπους, να ενδυναμωθούν να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους, να υλοποιήσουν τα όνειρά τους χρησιμοποιώντας Πνευματικές Αρχές και Στρατηγικές για το πώς μπορούν να κατέχουν τη Δύναμή τους, να βρουν τα Κίνητρα και τις Ευκαιρίες, για το πώς να αναπτύξουν τα Ταλέντα τους και τις Δεξιότητές τους.

Βιώστε μία αληθινή, μεταμορφωτική εμπειρία ζωής, που θα σας ευθυγραμμίσει με τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας, για να φτάσετε εκεί ακριβώς που θέλετε να είστε. Να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να απολαμβάνετε έναν υπέροχο τρόπο ζωής και να εκπληρώσετε τον Σκοπό της Ζωής σας.

H Smart Living Academy και η Καίτη Σαμαρτζή, θα σας δώσουν όλη την Πνευματική Καθοδήγηση και την Ενδυνάμωση, για μια νέα εμπειρία Μετασχηματισμού. Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Smart Living Academy, συνδυάζουν τις Διδασκαλίες, τις Πνευματικές Διδαχές και την Στρατηγική, για μια Ζωή γεμάτη Χαρά, Ευτυχία, Επιτυχία και Ευεξία.
Ελάτε να πετάξουμε μαζί με τα φτερά της δημιουργίας και να υλοποιήσουμε όλα αυτά που ονειρευόμαστε για μας και για την κοινωνία.
Σας προσκαλούμε, σε ένα υπέροχο και αξέχαστο ταξίδι,
στην ανακάλυψη της δικής σας μοναδικής εκδοχής του εαυτού σας!

Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας.
Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

Προϋπόθεση: Καμία, ανοιχτό σε όλα τα άτομα

Διοργάνωση: Smart Living Academy– Αμάλθεια Holistic Therapy Center

Συντονισμός Καθοδήγηση
Καίτη Σαμαρτζή
Life Spiritual Success Leadership

& Self Development Coach

Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

Διδάσκει & Συντονίζει: Η Καίτη Σαμαρτζή

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα

  Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

  Διδάσκει & Συντονίζει: Η Καίτη Σαμαρτζή

  Διοργάνωση: