Εσωτερικό Παιδί

Ανακαλύψτε το Θεϊκό Παιδί που ζει μέσα σας

Η Φαντασία είναι πιο Σημαντική από την Γνώση ~ Άλμπερτ Αϊνστάϊν.

Όλα όσα έχουμε όταν είμαστε παιδιά και έχουν κουραστεί να περιμένουν για να εκφραστούν ξανά στην ενήλικη ζωή μας. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε καταστάσεις που τους αναγκάζουν να είναι μέσα συνέχεια στα πρέπει τους για μακριές και συνεχείς χρονικές περιόδους. Μπορεί να αντιμετωπίζουν κρίσεις στην ζωή τους όπως να διαχειριστούν έναν θάνατο, μια ασθένεια, μια αναπηρία ή κάποια άλλη καταστροφή. Μπορεί πάλι να βρίσκονται κάτω από την πίεση ενός διαγωνισμού, ενός άρθρου που πρέπει να τελειώσουν, μιας καινούριας επιχείρησης που ιδρύουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις αγνοούν το εσωτερικό Παιδί και αυτό με τη σειρά τους γίνεται, όπως και ένα πραγματικό παιδί, ενόχληση και μπελάς. Έτσι το άτομο που βρίσκεται στην κατάσταση αυτήν, μπορεί να νοιώσει αποδιοργανωμένο, ανίκανο να σκεφτεί καθαρά, ευερέθιστο ευσυγκίνητο ή να νιώθει πως κάτι το καταπιέζει. Μέσα σε κάθε ανθρώπινη προσωπικότητα υπάρχει ένα παιδί. Ο κάθε ένας από μας μπορεί να θυμάται πως ήταν να είσαι παιδί, να νοιώθεις την εσωτερική ελευθερία ενός παιδιού. Αυτό το παιδί μέσα είναι πολύ σοφό. Αισθάνεται συνδεδεμένο με όλη την ζωή. Γνωρίζει την αγάπη χωρίς ερωτήσεις. Το εσωτερικό αυτό παιδί καλύπτεται καθώς ενηλικιωνόμαστε και προσπαθούμε να ζούμε μόνο με το λογικό νου μας. Αυτό μας περιορίζει. Το εσωτερικό παιδί είναι απαραίτητο να αποκαλυφθεί ώστε να αρχίσουμε να ακολουθούμε την καθοδήγηση. Πρέπει να επιστρέψουμε στην Σοφία, την γεμάτη Αγάπη και εμπιστοσύνη του παιδιού μέσα μας, για να αναπτύξουμε την ικανότητα να δεχόμαστε και να ακολουθούμε την καθοδήγηση. Η ελευθερία που όλοι λαχταράμε, μόνο μέσα από το εσωτερικό μας παιδί μπορεί να αποκτηθεί. Αυτό θα βοηθήσει την κολλημένη μας πραγματικότητα να χαλαρώσει και να διευρύνει τις εμπειρίες μας. Ξεκινώντας αυτόν τον διάλογο ανοίγουμε την πύλη των θαυμάτων στη ζωή μας.

Το Εσωτερικό μας ΠαιδίΟ Επαναστάτης που έχουμε μέσα μας
Ο σκοπός είναι να καταλάβουμε αυτό το παιδί που έχουμε μέσα μας και πολλές φορές μας στήνει τρικλοποδιές όταν δεν του δίνουμε σημασία. Όταν τα πρέπει είναι περισσότερα από τα θέλω. Όταν η διασκέδαση και η ξεκούραση αναβάλλονται όσο υπάρχει η ανάγκη αυτή. Τα θέλω μας σε σχέση με τα πρέπει μας πως και εάν πραγματοποιούνται..

Όταν ψάξουμε να βρούμε το παιδί μας, αυτό που είναι μέσα μας τότε θα νοιώσουμε ξανά ο εαυτός μας. Θα αισθανθούμε ξανά αυτό που ήμασταν και ήταν γνήσιο και αδιαπραγμάτευτο ώσπου πάγωσε, εγκλωβίστηκε, ξεχάστηκε από τις παρεμβάσεις, τις κριτικές, τις πικρίες των άλλων για αυτό που είμαστε πραγματικά. Ο γνήσιος εαυτός μας είναι εκεί και μας περιμένει να τον ξανασυναντήσουμε.

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο

    Διοργάνωση:

    Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!