Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

4ο μάθημα Αθφονίας Συνδημιουργώντας με τους Αγγέλους

Προγραμματισμός Υλοποίησης Επιτυχίας και Αφθονίας

6 Φεβρουαρίου @ 7:00 μμ 9:00 μμ

Ξεκινάμε έναν Νέο Κύκλο Μαθημάτων Κβαντικής Αφθονίας, που μας καλεί να αναπτύξουμε το Ύψιστο Δυναμικό μας απελευθερώνοντας όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις κάνοντας τον Νέο Ξεκίνημα με ένα νέο τρόπο υπάρξεις με Ανάπτυξη, Αφθονία, Καλή Τύχη, κάνοντας θετικές αλλαγές.

Απόλαυσε ένα ταξίδι στο δικό σου προσωπικό μονοπάτι, που είναι γεμάτο με Επιτυχία, Αφθονία, Ισορροπημένη Ζωή και εσύ να απολαμβάνεις όλα όσα έχεις ονειρευτεί! Ας καλωσορίσουμε την Νέα αυτήν περίοδο, με Αυτοπεποίθηση και Ενθουσιασμό, ανοίγοντας τον εαυτό μας έτσι ώστε να γίνουμε ένα κανάλι θετικών αλλαγών, Αφθονίας και Ευημερίας.

Σε καλωσορίζω στα Μαθήματα στην Ομάδα Κβαντικής Αφθονίας Συν -δημιουργώντας με τους Αγγέλους και την Θεϊκή Καθοδήγηση!

Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ & Home Study Courses Online Σεμινάρια.

· Τα Μαθήματα θα είναι διαθέσιμα σε όλους όσους θέλουν να τα παρακολουθήσουν, οπουδήποτε στον κόσμο και αν βρίσκονται σε απευθείας σύνδεση live, την ώρα του Σεμιναρίου.
· Εκτός από την live παρακολούθηση, τα Μαθήματα θα μαγνητοσκοπηθούν και θα σας σταλούν για να τα παρακολουθήσετε στον δικό σας χρόνο.
· Μπορείτε ακόμα να λάβετε όλη την σειρά Μαθημάτων της Ακαδημίας.
· Ζητήστε μας πληροφορίες για να λάβετε τα μαθήματα βιντεοσκοπημένα μαζί με του υλικό του σεμιναρίου σε e book και την Πιστοποίηση Παρακολούθησης.

Μπορείτε να μπείτε σε οποιοδήποτε μάθημα του κύκλου μαθημάτων και να συνεχίσετε μέχρι την ολοκλήρωση του δικού σας κύκλου.

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο

    Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!

    Share This Story, Choose Your Platform!