Φόρτωση Εκδηλώσεις

Μέσω Zoom

Πέμπτη 14 Ιανουάριου 2021, Ώρα 7.30 μ.μ. –  9.30 μ.μ.

 

Συνεχίζουμε με Αγάπη και Συγκίνηση  καθώς η ομάδας μας ακολουθεί και πάλι τα μονοπάτια της Αυτεπίγνωσης.

Με χαρά θα δεχτούμε και Εσένα που θέλεις να γνωρίσεις τώρα τον δρόμο της Εσωτερικής Μεταμόρφωσης!

Το σύνθημά μας είναι: «Για μια νέα Ζωή Γεμάτη Αγάπη και Φως».

Έφτασε επιτέλους η στιγμή να λάμψεις. Το δώρο που θα προσφέρεις στον εαυτό σου, είναι να γεμίσεις με το φως της γνώσης του εαυτού σου. Δεν έχεις παρά να φανερώσεις και να συνειδητοποιήσεις, το φως που κρύβεις μέσα σου και η ζωή σου θα γίνει γεμάτη αγάπη, ευημερία, ευτυχία, χαρά, γαλήνη, αρμονία και θα είσαι φάρος έμπνευσης για όλους όσους σε περιβάλουν.

Η μεταμόρφωσή σου θα πραγματοποιηθεί, αν είσαι ανοιχτός στις νέες ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται κάθε στιγμή, σε κάθε συνάντηση, με κάθε άνθρωπο.

Η χρονογραμμή είναι μια ισχυρή μέθοδος, για να δουλέψεις σε βάθος.

Στην ουσία κάνεις μια σύντομη και περιεκτική αναδρομή και ανασκόπηση της πορείας της ζωής σου μέχρι σήμερα. Ο Σκοπός είναι να σου δώσει την ευκαιρία να δεις την ζωή σου πιο αντικειμενικά, να αποκαλύψει ένα πρότυπο, να αποκαλύψει μια σειρά συμπτώσεων, να σου επιτρέψει να προβλέψεις την επόμενη εξέλιξη, να σου δώσει κάποιες ενδείξεις σχετικά με το ποιος είναι ο σκοπός της ζωής σας, να σου δείξει αν στη ζωή σου υπάρχουν επαναλαμβανόμενες καταστάσεις, μοτίβα και πρότυπα.

Ο Σκοπός της Ομάδας:

Στην Ομάδα, ο αντικειμενικός σκοπός παραμένει η διαδικασία της μεταμόρφωσης, η απελευθέρωση της προσωπικότητας από προβλήματα, που τώρα μας απαγορεύουν την επίτευξη των ανώτατων δυνατοτήτων μας και την εκπλήρωση του σκοπού της ζωής μας.

Εδώ αρχίζει ένα νέο μαγικό ταξίδι για την ανακάλυψη του εαυτού σου. Καθώς θα εξελισσόμαστε πνευματικά θα σχηματίσουμε συνειδητές ομάδες με άτομα της ίδιας νοοτροπίας. Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν σε τέτοιες ομάδες, όταν ο κάθε ένας λειτουργεί με αγάπη και καθαρή πρόθεση.

Δουλεύοντας μαζί, εξυψωνόμαστε όλοι σε μια αμοιβαία υψηλότερη δόνηση. Έτσι υπάρχει διαθέσιμη ακόμη μεγαλύτερη σοφία και θεραπευτική ενέργεια γιατί όλα τα μέλη της ομάδας μαζί γίνονται κάτι μεγαλύτερο από το απλό άθροισμα των ατόμων που την αποτελούν.

Τα μαθήματα είναι ανοιχτά, απευθύνονται σε όλους και είστε ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι.

Συμμετοχή 20 ευρώ/το μάθημα.

Τα δώρα της ομάδας είναι:

*Βαθιά Προσωπική Ανάπτυξη
*Ενδυνάμωση
*Προσωπική Εξέλιξη
*Αυτογνωσία
*Αυτοβελτίωση
*Διαλογισμοί
*Γονικά Πρότυπα
*Καρμικά

Μέσα από

*Παιχνίδια Ρόλων
*Θέατρο
*Μουσική
*Δημιουργική γραφή
*Αγγελικές Συνδέσεις
*Ζωγραφική

Διδάσκει και Συντονίζει
Η Καίτη Σαμαρτζή

Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

Διοργάνωση:

Share This Story, Choose Your Platform!