Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Δωρεάν Εισαγωγικό Σεμινάριο στο Spiritual Coaching 

20 Σεπτεμβρίου 2023 @ 7:00 μμ 8:00 μμ

Δωρεάν Live Εισαγωγικό Σεμινάριο – Spiritual Coaching

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19.00

Σας προσκαλώ στο δωρεάν live Σεμινάριο Spiritual Coaching, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:00

Διαλογισμός Δημιουργώντας την ζωή των ονείρων μου!

Είστε όλοι καλεσμένοι και καλοδεχούμενοι!

Σε προσκαλώ, με Αγάπη και Ενθουσιασμό, και θα είναι χαρά μου να είσαι μαζί μας, στην έναρξη της νέας περιόδου, των Μαθημάτων της Ακαδημίας, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19.00 μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ

Διαλογισμό για να Δημιουργήσουμε την ζωή ονειρευόμαστε, να φυτέψουμε τους σπόρους, της νέας μας ζωής για να υλοποιήσουμε τα οράματα μας, τους Στόχους μας και τις επιθυμίες μας.

Το ταξίδι στην Προσωπική Εξέλιξη και Ανάπτυξη ξεκινά, με την Εκπαίδευση Spiritual Coaching Θεραπευτική & Συμβουλευτική, για να γίνεις ο Εμπνευσμένος, Οραματιστής

Ηγέτης της δικής σου ζωής και να λάβεις όλα τα απαραίτητα εργαλεία, να αναπτύξεις τις δεξιότητες και να ενισχύσεις τα ταλέντα σου, για να δημιουργήσεις την ζωή που ονειρεύεσαι, μέσα από την ίδια σου την ύπαρξη με Δημιουργικότητα, Αυτογνωσία, Ευφυΐα, Οργανωτική Δράση και Αγάπη!

Όποιος δεν γνωρίζει τον Εαυτό του, ακολουθεί την Μοίρα του!

Όποιος γνωρίζει τον Εαυτό του, δημιουργεί το Πεπρωμένο του!

Γίνε η καλύτερη εκδοχή του Εαυτού σου!

~Καίτη Σαμαρτζή

Επένδυσε στον καλύτερο Εαυτό σου!

Αυτή είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις.

Αν έχεις ακούσει το κάλεσμα, ακολούθησε την καρδιά σου και έλα σε αυτήν την συνάντηση που ίσως αλλάξει για πάντα την ζωή σου.

Θα σε υποδεχτώ με αγάπη και θα σε ενημερώσω για το λαμπερό εγχείρημα, που σκοπεύει στην δική σου Προσωπική Ανάπτυξη κα Εξέλιξη, για να γίνεις ο Εμπνευσμένος, Οραματιστής Ηγέτης της ζωής σου.

Ο μεγαλύτερος ταξιδιώτης, δεν είναι αυτός που έκανε δέκα φορές τον γύρω του κόσμου, αλλά αυτός που έκανε μια φορά τον γύρο του εαυτού του!

Μαχάτμα Γκάντι

Στο ξεκίνημα της νέας περιόδου, στην έναρξη του Νέου Κύκλου των Μαθημάτων, Spiritual Coaching Ενεργειακής Θεραπευτικής & Συμβουλευτικής, της Ακαδημίας μας, θα ενημερωθείτε για τα πολύτιμα εργαλεία που έχουμε χρησιμοποιήσει, για να φτιάξουμε αυτήν την Εκπαίδευση καθώς και για τα Μαθήματα του Πρώτου Επιπέδου, A Level.

Θα ολοκληρώσουμε την συνάντησή μας με έναν καθοδηγούμενο Διαλογισμό για να Δημιουργήσουμε την ζωή ονειρευόμαστε, να φυτέψουμε τους σπόρους, για Ενεργοποίηση και Υλοποίηση.

Ολόκληρη η σειρά των Εργαστηρίων αυτών, θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει ένα πολύτιμο εφόδιο, για την Προσωπική σας Εξέλιξη και Ανάπτυξη, καθώς είναι ένα υπέροχο συμπλήρωμα για Θεραπευτές και Συμβούλους ή Coaches, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ως Spiritual Coaches, Ενεργειακοί Θεραπευτές και Σύμβουλοι.

Στα Μαθήματα Spiritual Coaching Ενεργειακής Θεραπευτικής-Συμβουλευτικής, θα μάθετε τις έννοιες, τις πρακτικές, τις θεωρίες και τις δεξιότητες που χρησιμοποιούνται.

Επίσης θα μάθετε τον ρόλο του Ενεργειακού Θεραπευτή-Συμβούλου- Spiritual Coach και πώς να δημιουργείτε έναν ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας, οι οποίοι ή θα πρέπει να εξελίξουν την ζωή τους ή να θέσουν τους στόχους τους, είτε να ξεπεράσουν κάποιες δύσκολες στιγμές της ζωής τους, όπως είναι το στρες το άγχος και πως θα τους βοηθήσετε να αλλάξουν την ζωή τους.

Τα Μαθήματα θα σας καθοδηγήσουν να αποκτήσετε Δεξιότητες που απαιτούνται για αυτό το έργο, που είναι απαραίτητα για έναν Θεραπευτή-Σύμβουλο- Spiritual Coach.

Για όλους όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια Καριέρα ως Θεραπευτές-Σύμβουλοι- Spiritual Coaches, τα Μαθήματα αυτά θα παρέχουν κατανόηση στις Δεξιότητες και στα Εργαλεία Coaching & Nlp, που χρησιμοποιούνται στην πρακτική της Θεραπευτικής-Συμβουλευτικής και Spiritual Coaching.

Αν το Επάγγελμά σας περιλαμβάνει βοήθεια σε άλλους, όπως Δάσκαλοι, Θεραπευτές, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Φροντιστές, Coaches, Δάσκαλοι ή Θεραπευτές του Ρέικι, τότε αυτά τα Μαθήματα, θα σας Διδάξουν Δεξιότητες και Τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί στην εργασία σας και θα σας δώσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε.

Η σειρά των Μαθημάτων, Spiritual Coaching Θεραπευτικής-Συμβουλευτικής, θα σας προετοιμάσουν προσεκτικά και κατάλληλα για μια Νέα Καριέρα σε αυτόν τον δρόμο που οδηγεί στην κατανόηση, στην Θεραπεία και την Πνευματικότητα.

Στην Ενεργειακή Θεραπευτική, την Συμβουλευτική και το Spiritual Coaching. Παίρνοντας Μαθήματα αυτά της Συμβουλευτικής Ικανότητας, θα εκπαιδευτείτε και θα μάθετε:

• Συμβουλευτική και Συμβουλευτική Ικανότητα

• Πως να κάνετε Spiritual Coaching στον εαυτό σας και σε άλλους. • Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ενεργειακή Θεραπευτική και Συμβουλευτική και το Spiritual Coaching ως Επάγγελμα.

• Πως θα αυξήσετε τη Διαίσθησή σας και τις Ψυχικές σας Ικανότητες, επαναπροσδιορίζοντας τον εαυτό και την ζωή σας.

• Η Εκπαίδευση αυτή θα σας υποστηρίξει να Μετασχηματίσετε την Ενέργειά σας και να επαναφέρετε την Αυτοδυναμία σας.

• Να καθαρίστε τον εαυτό σας από αρνητικές ενέργειες και δυσλειτουργικά μοτίβα. 

• Να εναρμονιστείτε με ένα Ισχυρό Εργαλείο Συστήματος Ενεργειακής Θεραπείας, που θα σας στηρίξει στην Αυτοθεραπεία, και θα σας επιτρέψει να υποστηρίξετε άλλους μέσω της Θεραπείας στην Πνευματική Θεραπευτική.

• Έννοιες,  Θεωρίες, Δεξιότητες, Πρακτικές και Εργαλεία, που χρησιμοποιούνται στην παροχή συμβουλών.

• Ποιος είναι ο ρόλος ενός Συμβούλου Spiritual Coach, οι Δεξιότητες που απαιτούνται για την ενσωμάτωση της θέσης, πώς να είστε καλοί σε αυτό και πώς να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας.

• Θα εκπαιδευτείτε για να εξερευνήσετε τις δύσκολες συναισθηματικές και νοητικές καταστάσεις των πελατών σας, καθώς και τον τρόπο που θα τους βοηθήσετε να περάσουν από αυτές τις δύσκολες στιγμές και να δημιουργήσουν την ζωή που επιθυμούν.

• Θα κάνετε διαφορές που θα αλλάξουν την ζωή τους.

• Θα μάθετε επίσης σημαντικές και ουσιαστικές θεωρίες σχετικά με τα κίνητρα και την Ενσυναίσθηση που θα πρέπει να εφαρμόζονται στην παροχή Συμβουλών, την ενθάρρυνση της επιτυχίας και την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης συμβούλου-πελάτη.

• Μέσα από αυτήν την αμφίδρομη σχέση, θα καταφέρετε να βοηθήσετε τον πελάτη να θέτει και να επιτύχει τους Στόχους του.

• Θα εισαγάγετε τις βασικές έννοιες της Συμβουλευτικής, τον ρόλο του Συμβούλου Spiritual Coach και τις Δεξιότητες που χρειάζονται και την σημασία της ενεργού ακρόασης.

• Αυτά τα Μαθήματα σας καθοδηγούν βήμα-βήμα στην απόκτηση των Δεξιοτήτων που απαιτούνται για να διευκολυνθεί αυτό, την σημασία της πρώτης Συνέντευξης, τα καθήκοντα που πρέπει να προσέχει ένας Σύμβουλος κατά την συνέντευξη.

• Μία από τις σημαντικότερες πλευρές του να είστε καλός Σύμβουλος Spiritual Coach, είναι η ικανότητα να χτίσετε μια σχέση αμοιβαίας Εμπιστοσύνης και Επικοινωνίας με τους πελάτες σας και να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δεσμό μεταξύ Σύμβουλου-Πελάτη.

• Επιπλέον, τα Μαθήματα της Συμβουλευτικής Ικανότητας περιγράφουν τις Προσωπικές Δεξιότητες και τις Αξίες, που κάνουν έναν καλό Σύμβουλο Spiritual Coach.

Το να γίνει κάποιος ηγέτης, είναι η πιο κρίσιμη επιλογή που μπορεί να κάνει, είναι η απόφαση να βγει από το σκοτάδι στο φως. ~Deepak Chopra

Το Πρόγραμμα Συμβουλευτικών Δεξιοτήτων, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε Σύμβουλος Spiritual Coach.

Ως Σύμβουλος, θα εργαστείτε με ανθρώπους, Θα διερευνήσετε την διαδικασία της αναγνώρισης της αρνητικής σκέψης και την μετατροπή της σε θετική και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η θετική σκέψη για την αποκατάσταση της αυτοεκτίμησης.

• Τι με ωθεί να γίνω όλα όσα μπορώ στο φυσικό κόσμο, στην πνευματική ζωή και να εκπληρώσω την Αποστολή μου; • Ποιο είναι το ύψιστο δυναμικό μου, στην Συμπόνια, στην Γενναιοδωρία, στην Ευγνωμοσύνη και στην Ενδυνάμωση των άλλων και πως διαπραγματεύομαι την ίδια την Αποστολή της ζωής μου;

Υλοποιήστε τα οράματά σας, ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας και ελάτε σε ένα ταξίδι που ενεργοποιήσει τις Δυνατότητες σας και θα Αφυπνίσει τα Ταλέντα σας.

Τίποτα δεν σταματά τον άνθρωπο που θέλει να πετύχει. Κάθε εμπόδιο γίνεται εφόδιο για να τον ενδυναμώσει και ενισχύει την ικανότητα του για την επιτυχία.

Γίνε ο Ηγέτης του εαυτού σου! ~Καίτη Σαμαρτζή

Σας περιμένω με αγάπη για να σας οδηγήσω σε έναν δρόμο Εξέλιξης, Αυτογνωσίας και Επιτυχίας, για να γίνετε ο Ηγέτης του Εαυτού σας.

Τα Μαθήματα ξεκινούν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Μαρτυρίες  των Σπουδαστών

Ολοκληρώνοντας το πρώτο έτος του Spiritual Coaching με την Καίτη, με έχει εξελίξει, το έχω ζήσει ως βίωμα όχι απλά ως διδασκαλία. Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αυτό μας λέει η Καίτη και αυτό μας μεταδίδει! Συστήνω το πρόγραμμα ανεπιφύλακτα.  Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε το 2ο έτος, το Β Level. Φ.Κ. Κύπρος

Το δικό μου ταξίδι αναζήτησης και μεταμόρφωσης είχε ξεκινήσει περίπου δύο χρόνια πριν τα μαθήματα Spiritual Coaching. Τότε που ανακάλυπτα κομμάτια του εαυτού μου και της ζωής μου σαν ασύνδετα κομμάτια ενός πάζλ που δεν είχα ξαναδεί. Ξεκίνησα λοιπόν αυτά τα μαθήματα για τους λάθος λόγους, την πολύ σωστή στιγμή. Η Καίτη κατάφερε μέσα σε δέκα μόνο μαθήματα να δώσει μια εξήγηση όλων αυτών των κομματιών του πάζλ που έβρισκα τόσα χρόνια, και να τους δώσει όχι μόνο σημασία, αλλά και ακριβή προσέγγιση για το πώς θα ενώνονταν για την δημιουργία ενός πάζλ που μόνο λίγοι έχουν την τύχη να συναρμολογήσουν. Τα μαθήματα αυτά, έχουν γράψει την γνώση ανεξίτηλα μέσα μου και όσο περνάει ο καιρός και καταλαγιάζουν οι βαθιές πληροφορίες που μας δίνει η Καίτη, τόσο πιο ουσιαστικές αλλαγές βλέπω στον εαυτό μου. Τα μαθήματα λοιπόν ήρθαν την κατάλληλη στιγμή, όταν παραδόθηκα στον Θεό και σαν νεογέννητο μωρό μάθαινα τον κόσμο από την αρχή. Η Καίτη, είναι ο καθοδηγητής που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος που καταλαβαίνει ότι πρέπει να κάνει ουσιαστικές, ριζικές αλλαγές στην ζωή του, για να βρει τον πραγματικό του εαυτό και να εκπληρώσει τον σκοπό της ζωής του. Αυτός που ψάχνει για έναν φάρο να του δείξει έναν δρόμο έξω από τον πόνο, τον θυμό και την αυτοτιμωρία, που δεν θα είναι μαρτυρικός, αλλά λυτρωτικός. Τα μαθήματα του Spiritual Coaching ήταν και είναι για μένα ένας καταλύτης, για να εδραιώσει ένα λαμπρό καινούργιο μέλλον για εμένα, αφού από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, έβλεπα αλλαγές στα συναισθήματά μου, στις σχέσεις μου, στο σώμα μου και στις συνήθειες μου. Κατάλαβα τώρα γιατί το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό. Είμαι ευγνώμων για αυτήν την εμπειρία, όπως και να την χρησιμοποιήσω στο μέλλον. Α.Π. Αγγλία

Τι να πω για τα μαθήματα του Spiritual Coaching! Ότι και να πω θα είναι λίγο. Με την αγάπη και την καθοδήγηση της αγαπημένης μου δασκάλας Καίτης κάνεις βαθιά βουτιά προς τα μέσα. Κβαντικό άλμα συνειδητότητας. Ανυπομονώ για το 3ο Level! Βαθιά θεραπεία εαυτού, αυτογνωσία, ριζική αλλαγή από μέσα προς τα έξω! Δημιούργησε την ζωή που πάντα ονειρευόσουν! Γίνε ο θεραπευτής που πάντα ονειρευόσουν με την καθοδήγηση και αγάπη της Καίτης Σαμαρτζή. Ως μαθήτρια έχω να δηλώσω την απεριόριστη αγάπη της προς τους μαθητές της! Το τεράστιο υλικό που ετοιμάζει σε κάθε μάθημα με πολύ αγάπη με γνώμονα τις ανάγκες εξέλιξης των μαθητών της. Δηλώνω βαθιά Ευγνώμων για την συμπόρευση και την καθοδήγηση! Απολαμβάνω το μονοπάτι της εξέλιξης! Φ. Ν. Κ. Κύπρος

Συντονισμός Διδασκαλία & Καθοδήγηση

Καίτη Σαμαρτζή Life Success & Spiritual Coach

Leadership & Self Development Coach

Διοργάνωση: Αμάλθεια Holistic Therapy Center

Κλείστε τη θέση σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

  Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

  Διδάσκει & Συντονίζει: Η Καίτη Σαμαρτζή

  Γίνεσαι αυτό που σκέφτεσαι! Ελκύεις αυτό που νιώθεις! Δημιουργείς αυτό που φαντάζεσαι!

  Γίνε η καλύτερη εκδοχή του Εαυτού σου! 

  Διοργάνωση:

  Λεπτομέρειες

  Ημερομηνία:
  20 Σεπτεμβρίου 2023
  Ώρα:
  7:00 μμ – 8:00 μμ
  Κατηγορία Εκδήλωση:

  Share This Story, Choose Your Platform!