Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Spiritual Coaching – Ενεργειακή Θεραπευτική Συμβουλευτική – B Level Σπουδών

18 Μαΐου @ 10:00 πμ 4:00 μμ

ΓΙΝΕ SPIRITUAL COACHΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

Β Level Σπουδών

9ο Μάθημα: Σάββατο 18 Μαΐου 2024

 

Γίνε Spiritual Coach

Επαγγελματικές Σπουδές στην Συμβουλευτική & την Θεραπευτική

Tο ταξίδι στην Προσωπική Εξέλιξη και Ανάπτυξη, συνεχίζεται στο Β Επίπεδο το Β Level της Εκπαίδευσης Spiritual Coaching.

Ενεργειακής Θεραπευτικής-Συμβουλευτικής, για να γίνετε ο Εμπνευσμένος, Οραματιστής Ηγέτης της δικής σας ζωής και να λάβετε τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργήσετε μέσα από την ίδια σας την ύπαρξη με Δημιουργικότητα, Ευφυΐα, Οργανωτική Δράση και Αγάπη!

Υλοποιήστε τώρα το Όραμά σας!

Όποιος δεν γνωρίζει τον Εαυτό του, ακολουθεί την Μοίρα του!
Όποιος γνωρίζει τον Εαυτό του, δημιουργεί το Πεπρωμένο του!
Γίνε η καλύτερη εκδοχή του Εαυτού σου!

Καίτη Σαμαρτζή

Σας καλωσορίζω στο Β Level του Spiritual Coaching.
Σε αυτό το επίπεδο θα μάθουμε πώς να γίνουμε Winners οι Νικητές.

Τίποτα δεν σταματά τον άνθρωπο που θέλει να πετύχει.

Κάθε εμπόδιο γίνεται εφόδιο για να τον ενδυναμώσει και ενισχύει την ικανότητα του για την επιτυχία.
Γίνε ο Ηγέτης του εαυτού σου!

Καίτη Σαμαρτζή

Ολόκληρη η σειρά των Εργαστηρίων αυτών, θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει ένα πολύτιμο εφόδιο, για την Προσωπική σας Εξέλιξη και Ανάπτυξη, καθώς είναι ένα υπέροχο συμπλήρωμα για Θεραπευτές και Συμβούλους ή Coaches, αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ως Spiritual Coaches, Ενεργειακοί Θεραπευτές και Σύμβουλοι.
Στα Μαθήματα Spiritual Coaching Ενεργειακής Θεραπευτικής-Συμβουλευτικής, θα μάθετε τις έννοιες, τις πρακτικές, τις θεωρίες και τις δεξιότητες που χρησιμοποιούνται.

Επίσης θα μάθετε τον ρόλο του Ενεργειακού Θεραπευτή-Συμβούλου- Spiritual Coach και πώς να δημιουργείτε έναν ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας, οι οποίοι ή θα πρέπει να εξελίξουν την ζωή τους ή να θέσουν τους στόχους τους, είτε να ξεπεράσουν κάποιες δύσκολες στιγμές της ζωής τους, όπως είναι το στρες το άγχος και πως θα τους βοηθήσετε να αλλάξουν την ζωή τους.

Μέσα από την Τεχνική της Ενεργούς Ακρόασης και των Δεξιοτήτων που θα αναπτύξετε, οικοδομώντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης θα δημιουργήσετε έναν ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας.

Τα Μαθήματα θα σας καθοδηγήσουν να αποκτήσετε Δεξιότητες που απαιτούνται για αυτό το έργο και θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε την Ενσυναίσθηση και την Συναισθηματική Νοημοσύνη που είναι απαραίτητα για έναν Θεραπευτή-Σύμβουλο- Spiritual Coach.
Για όλους όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια Καριέρα ως Θεραπευτές-Σύμβουλοι- Spiritual Coaches, τα Μαθήματα αυτά θα παρέχουν κατανόηση στις Δεξιότητες και στα Εργαλεία Coaching & Nlp, που χρησιμοποιούνται στην πρακτική της Θεραπευτικής-Συμβουλευτικής και Spiritual Coaching.

Αν το Επάγγελμά σας περιλαμβάνει βοήθεια σε άλλους, όπως Δάσκαλοι, Θεραπευτές, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Φροντιστές, Coaches, Δάσκαλοι ή Θεραπευτές του Ρέικι, τότε αυτά τα Μαθήματα, θα σας Διδάξουν Δεξιότητες και Τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί.

Η Ενεργειακή Θεραπευτική είναι μια Ολιστική Πρακτική, που λειτουργεί με τα Ενεργειακά Συστήματα, για να απομακρύνει ανεπιθύμητα μπλοκαρίσματα και να ενεργοποιήσει την Φυσική Ικανότητα της Αυτοθεραπείας.

Η σειρά των Μαθημάτων, Spiritual Coaching Ενεργειακής Θεραπευτικής-Συμβουλευτικής, θα σας προετοιμάσουν προσεκτικά και κατάλληλα για μια Νέα Καριέρα σε αυτόν τον δρόμο που οδηγεί στην κατανόηση, στην Θεραπεία και την Πνευματικότητα.

Στην Ενεργειακή Θεραπευτική, την Συμβουλευτική και το Spiritual Coaching. Παίρνοντας Μαθήματα αυτά της Συμβουλευτικής Ικανότητας, θα εκπαιδευτείτε και θα μάθετε:

 • Συμβουλευτική και Συμβουλευτική Ικανότητα
 • Πως να κάνετε Spiritual Coaching στον εαυτό σας και σε άλλους.
 • Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ενεργειακή Θεραπευτική και Συμβουλευτική και το Spiritual Coaching ως Επάγγελμα.
 • Πως θα αυξήσετε τη Διαίσθησή σας και τις Ψυχικές σας Ικανότητες, επαναπροσδιορίζοντας τον εαυτό και την ζωή σας.
 • Η Εκπαίδευση αυτή θα σας υποστηρίξει να Μετασχηματίσετε την Ενέργειά σας και να επαναφέρετε την Αυτοδυναμία σας.
 • Να καθαρίστε τον εαυτό σας από αρνητικές ενέργειες και δυσλειτουργικά μοτίβα.
 • Να εναρμονιστείτε με ένα Ισχυρό Εργαλείο Συστήματος Ενεργειακής Θεραπείας, που θα σας στηρίξει στην Αυτοθεραπεία, και θα σας επιτρέψει να υποστηρίξετε άλλους μέσω της Θεραπείας στην Πνευματική Θεραπευτική.
 • τις Έννοιες, τις Θεωρίες, τις Δεξιότητες και τις Πρακτικές και τα Εργαλεία, που χρησιμοποιούνται στην παροχή συμβουλών.
 • ποιος είναι ο ρόλος ενός Συμβούλου Spiritual Coach, οι Δεξιότητες που απαιτούνται για την ενσωμάτωση της θέσης, πώς να είστε καλοί σε αυτό και πώς να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας.
 • Θα εκπαιδευτείτε για να εξερευνήσετε τις δύσκολες συναισθηματικές και νοητικές καταστάσεις των πελατών σας, καθώς και τον τρόπο που θα τους βοηθήσετε να περάσουν από αυτές τις δύσκολες στιγμές και να δημιουργήσουν την ζωή που επιθυμούν.
 • Θα κάνετε διαφορές που θα αλλάξουν την ζωή τους.
 • Θα μάθετε επίσης σημαντικές και ουσιαστικές θεωρίες σχετικά με τα κίνητρα και την Ενσυναίσθηση που θα πρέπει να εφαρμόζονται στην παροχή Συμβουλών, την ενθάρρυνση της επιτυχίας και την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης συμβούλου-πελάτη.
 • Μέσα από αυτήν την αμφίδρομη σχέση, θα καταφέρετε να βοηθήσετε τον πελάτη να θέτει και να επιτύχει τους Στόχους του.
 • Θα εισαγάγετε τις βασικές έννοιες της Συμβουλευτικής, τον ρόλο του Συμβούλου Spiritual Coach και τις Δεξιότητες που χρειάζονται και την σημασία της ενεργού ακρόασης.
 • Αυτά τα Μαθήματα σας καθοδηγούν βήμα-βήμα στην απόκτηση των Δεξιοτήτων που απαιτούνται για να διευκολυνθεί αυτό, την σημασία της πρώτης Συνέντευξης, τα καθήκοντα που πρέπει να προσέχει ένας Σύμβουλος κατά την συνέντευξη.
 • Μία από τις σημαντικότερες πλευρές του να είστε καλός Σύμβουλος Spiritual Coach, είναι η ικανότητα να χτίσετε μια σχέση αμοιβαίας Εμπιστοσύνης και Επικοινωνίας με τους πελάτες σας και να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δεσμό μεταξύ Σύμβουλου-Πελάτη.
 • Επιπλέον, τα Μαθήματα της Συμβουλευτικής Ικανότητας περιγράφουν τις Προσωπικές Δεξιότητες και τις Αξίες, που κάνουν έναν καλό Σύμβουλο Spiritual Coach.

Το να γίνει κάποιος ηγέτης, είναι η πιο κρίσιμη επιλογή που μπορεί να κάνει, είναι η απόφαση
να βγει από το σκοτάδι στο φως.

Deepak Chopra

Το Πρόγραμμα Συμβουλευτικών Δεξιοτήτων, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε Σύμβουλος Spiritual Coach.

Το Coaching είναι η δημιουργία ενός πλαισίου αναφοράς μέσα στο οποίο ένα πρόσωπο έχει την δυνατότητα να βρει νέες λύσεις.

Ο Coach είναι αυτός που θα μεταφέρει ένα πρόσωπο από το σημείο που βρίσκεται στο σημείο που θέλει να πάει.

Ως Σύμβουλος, θα εργαστείτε με ανθρώπους, Θα διερευνήσετε τη διαδικασία της αναγνώρισης της αρνητικής σκέψης και την μετατροπή της σε θετική και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η θετική σκέψη για την αποκατάσταση της αυτοεκτίμησης.

 • Τι με ωθεί να γίνω όλα όσα μπορώ στο φυσικό κόσμο, στην πνευματική ζωή και να εκπληρώσω την Αποστολή μου;
 • Ποιο είναι το ύψιστο δυναμικό μου, στην Συμπόνια, στην Γενναιοδωρία, στην Ευγνωμοσύνη και στην Ενδυνάμωση των άλλων και πως διαπραγματεύομαι την ίδια την Αποστολή της ζωής μου;

Το να ζείτε στο παρόν είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα για την φώτιση.

Υλοποιήστε τα οράματά σας, ακολουθήστε τον δρόμο της καρδιάς σας και ελάτε σε ένα ταξίδι που ενεργοποιήσει τις Δυνατότητες σας και θα Αφυπνίσει τα Ταλέντα σας.

Σας περιμένω με αγάπη για να σας οδηγήσω σε έναν δρόμο Εξέλιξης, Αυτογνωσίας και Επιτυχίας, για να γίνετε ο Ηγέτης του Εαυτού σας.

Εκπαίδευση Spiritual Coaching-B Level

Ενεργειακή Θεραπευτική & Συμβουλευτική

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Διάρκεια: 10 Μαθήματα

Ώρες Διδασκαλίας: 10:00-16:00

 • 1ο Μάθημα: Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
 • 2ο Μάθημα: Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023
 • 3ο Μάθημα: Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
 • 4ο Μάθημα: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023
 • 5ο Μάθημα: Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024
 • 6ο Μάθημα: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024
 • 7ο Μάθημα: Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
 • 8ο Μάθημα: Σάββατο 20 Απριλίου 2024
 • 9ο Μάθημα: Σάββατο 18 Μάϊου 2024
 • 10ο Μάθημα: Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Μπορείτε να εγγραφείτε ανα πάσα στιγμή καθώς τα μαθήματα διατίθενται και βιντεοσκοπημένα

Κλείστε την θέση σας
Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

Συντονισμός Καθοδήγηση
Καίτη Σαμαρτζή
Life-Spiritual Coach
Διοργάνωση: Smart Living Academy – Αμάλθεια Holistic Therapy Center

Γίνε Θεραπευτής – Σύμβουλος –Spiritual Coach

Μαρτυρίες Σπουδαστών

Συστήνω το πρόγραμμα ανεπιφύλακτα.
Ολοκληρώνοντας το πρώτο έτος του Spiritual Coaching με την Καίτη, με έχει εξελίξει, το έχω ζήσει ως βίωμα όχι απλά ως διδασκαλία.
Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, αυτό μας λέει η Καίτη και αυτό μας μεταδίδει!
Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε το 2ο έτος, το Β Level.

Φ.Κ. Κύπρος

Το δικό μου ταξίδι αναζήτησης και μεταμόρφωσης είχε ξεκινήσει περίπου δύο χρόνια πριν τα μαθήματα Spiritual Coaching. Τότε που ανακάλυπτα κομμάτια του εαυτού μου και της ζωής μου σαν ασύνδετα κομμάτια ενός πάζλ που δεν είχα ξαναδεί.
Ξεκίνησα λοιπόν αυτά τα μαθήματα για τους λάθος λόγους, την πολύ σωστή στιγμή.
Η Καίτη κατάφερε μέσα σε δέκα μόνο μαθήματα να δώσει μια εξήγηση όλων αυτών των κομματιών του πάζλ που έβρισκα τόσα χρόνια, και να τους δώσει όχι μόνο σημασία, αλλά και ακριβή προσέγγιση για το πώς θα ενώνονταν για την δημιουργία ενός πάζλ που μόνο λίγοι έχουν την τύχη να συναρμολογήσουν.

Τα μαθήματα αυτά, έχουν γράψει την γνώση ανεξίτηλα μέσα μου και όσο περνάει ο καιρός και καταλαγιάζουν οι βαθιές πληροφορίες που μας δίνει η Καίτη, τόσο πιο ουσιαστικές αλλαγές βλέπω στον εαυτό μου.
Τα μαθήματα λοιπόν ήρθαν την κατάλληλη στιγμή, όταν παραδόθηκα στον Θεό και σαν νεογέννητο μωρό μάθαινα τον κόσμο από την αρχή.
Η Καίτη είναι ο καθοδηγητής που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος που καταλαβαίνει ότι πρέπει να κάνει ουσιαστικές, ριζικές αλλαγές στην ζωή του, για να βρει τον πραγματικό του εαυτό και να εκπληρώσει τον σκοπό της ζωής του.
Αυτός που ψάχνει για έναν φάρο να του δείξει έναν δρόμο έξω από τον πόνο, τον θυμό και την αυτοτιμωρία, που δεν θα είναι μαρτυρικός, αλλά λυτρωτικός.

Τα μαθήματα του Spiritual Coaching ήταν και είναι για μένα ένας καταλύτης, για να εδραιώσει ένα λαμπρό καινούργιο μέλλον για εμένα, αφού από τα πρώτα κιόλας μαθήματα, έβλεπα αλλαγές στα συναισθήματά μου, στις σχέσεις μου, στο σώμα μου και στις συνήθειες μου.
Κατάλαβα τώρα γιατί το ταξίδι είναι πιο σημαντικό από τον προορισμό.
Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτήν την εμπειρία, όπως και να την χρησιμοποιήσω στο μέλλον.

Α.Π. Αγγλία

Τι να πω για τα μαθήματα του Spiritual Coaching!
Ότι και να πω θα είναι λίγο.
Με την αγάπη και την καθοδήγηση της αγαπημένης μου δασκάλας Καίτης κάνεις βαθιά βουτιά προς τα μέσα.
Κβαντικό άλμα συνειδητότητας.
Ανυπομονώ για το 3ο Level!
Βαθιά θεραπεία εαυτού, αυτογνωσία, ριζική αλλαγή από μέσα προς τα έξω!
Δημιούργησε την ζωή που πάντα ονειρευόσουν!
Γίνε ο θεραπευτής που πάντα ονειρευόσουν με την καθοδήγηση και αγάπη της Καίτης Σαμαρτζή.
Ως μαθήτρια έχω να δηλώσω την απεριόριστη αγάπη της προς τους μαθητές της!
Το τεράστιο υλικό που ετοιμάζει σε κάθε μάθημα με πολύ αγάπη με γνώμονα τις ανάγκες εξέλιξης των μαθητών της.
Δηλώνω βαθιά Ευγνώμων για την συμπόρευση και την καθοδήγηση!
Απολαμβάνω το μονοπάτι της εξέλιξης!

Φ. Ν. Κ. Κύπρος

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του Smart Living Academy, σε συνεργασία με την Αμάλθεια Holistic Therapy Center, για Επαγγελματικές Σπουδές στην Θεραπευτική-Συμβουλευτική, είναι ένα Πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν Επαγγελματική Γνώση, στην Θεραπευτική -Συμβουλευτική, ως Θεραπευτές-Σύμβουλοι.

Ωστόσο απευθύνεται και σε όλους τους ανθρώπους, που χρειάζονται υποστήριξη στο δικό τους Πνευματικό Θεραπευτικό ταξίδι, ή σε όσους επιθυμούν να εξυψώσουν την εργασία που ήδη έχουν, οποιαδήποτε εργασία και αν είναι αυτή και επιθυμούν να γίνουν Θεραπευτές ή Σύμβουλοι, της ζωής τους, καθώς και του Επαγγέλματος τους.

Μπορούν όλοι να το παρακολουθήσουν, επιλέγοντας ο καθένας το επίπεδο που θέλει να οδηγηθεί για να ανυψώσει την ενέργειά του.
Είναι ακόμα ένα υπέροχο συμπλήρωμα σε όσους είναι ήδη Θεραπευτές ή Σύμβουλοι, εμπλουτίζοντας έτσι την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους στην Θεραπευτική -Συμβουλευτική.

Smart Living Academy

Ένα Κέντρο Ολιστικής προσέγγισης, Αναζήτησης, Έρευνας, και Δημιουργίας. Μια Ακαδημία Ζωής και Φωτός, για να ανακαλύψουμε την αιώνια σοφία και όλα όσα δεν μας έμαθαν στο σχολείο. Η Ακαδημία είναι ένα μέσον για Αυτογνωσία, Ανάπτυξη, Εξέλιξη, Δημιουργία, Αυτό-βελτίωση, και Σοφία, για την ζωή, τις σχέσεις, την Ευημερία, την Οικογένεια, τα Οράματα και την Ευδαιμονία.

Μέσα από ένα μονοπάτι ενθύμησης και αναζήτησης του άχρονου, αιώνιου και λαμπερού εαυτού μας, θα οδηγηθούμε στην δημιουργία και την υλοποίηση του Σκοπού μας και του Πεπρωμένου μας.

Η Αποστολή μας είναι να ενεργοποιήσουμε κάθε άνθρωπο μέσω εμπνευσμένου περιεχομένου, Εκπαιδεύσεων, Μαθημάτων, Εκδηλώσεων και Συνεδριών που αλλάζουν την ζωή.
Εκπαιδεύουμε και Καθοδηγούμε ανθρώπους, να ενδυναμωθούν, να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους, να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, χρησιμοποιώντας Πνευματικές Αρχές και Στρατηγικές, για το πώς μπορούν να κατέχουν την Δύναμή τους, να βρουν τα Κίνητρα και τις Ευκαιρίες, για το πώς να αναπτύξουν τα Ταλέντα τους και τις Δεξιότητές τους.

Βιώστε μία αληθινή, Μεταμορφωτική Εμπειρία Ζωής, που θα σας ευθυγραμμίσει με τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας, για να φτάσετε εκεί ακριβώς που θέλετε να είστε.
Να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να απολαμβάνετε έναν υπέροχο τρόπο ζωής και να εκπληρώσετε τον Σκοπό της Ζωής σας.

H Smart Living Academy και η Καίτη Σαμαρτζή, θα σας δώσουν όλη την Πνευματική Καθοδήγηση και την Ενδυνάμωση, για μια νέα εμπειρία Μετασχηματισμού.

Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Smart Living Academy, συνδυάζουν τις Διδασκαλίες, τις Πνευματικές Διδαχές και την Στρατηγική, για μια Ζωή γεμάτη Χαρά, Ευτυχία, Επιτυχία και Ευεξία.

Ελάτε να πετάξουμε μαζί με τα φτερά της δημιουργίας και να υλοποιήσουμε όλα αυτά που ονειρευόμαστε για μας και για την κοινωνία.
Σας προσκαλούμε, σε ένα υπέροχο και αξέχαστο ταξίδι, στην ανακάλυψη της δικής σας μοναδικής εκδοχής του εαυτού σας!

Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!

Διδάσκει & Συντονίζει: Η Καίτη Σαμαρτζή

Μπορείτε να εγγραφείτε ανα πάσα στιγμή καθώς τα μαθήματα διατίθενται και βιντεοσκοπημένα

 

 

 

  Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

  Διδάσκει & Συντονίζει: Η Καίτη Σαμαρτζή

  Γίνεσαι αυτό που σκέφτεσαι! Ελκύεις αυτό που νιώθεις! Δημιουργείς αυτό που φαντάζεσαι!

  Γίνε η καλύτερη εκδοχή του Εαυτού σου! 

  Διοργάνωση:

  Λεπτομέρειες

  Ημερομηνία:
  18 Μαΐου
  Ώρα:
  10:00 πμ – 4:00 μμ
  Κατηγορία Εκδήλωση:

  Share This Story, Choose Your Platform!