Φόρτωση Εκδηλώσεις

The Power of Mystical Consciousness

Online μέσω της πλατφόρμας ZOOM

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020, Α΄ Μέρος  ώρα: 10:00 – 16:00

Κυριακή 1 Νοεμβρίου, Β΄ Μέρος  ώρα: 10:00 – 16:00

 

Ένα συναρπαστικό και πρωτότυπο βιωματικό σεμινάριο, για την ανακάλυψη του Σκοπού της Ζωής μας, του Ατομικού μας Ιερού Συμβολαίου, και των Αρχετυπικών συντρόφων μας.

Η Καίτη Σαμαρτζή θα σας ταξιδέψει στην αναζήτηση του Ιερού σας Συμβολαίου με όχημα την προσέγγιση του Αρχετυπικού Τροχού.

Η διερεύνηση και ανάλυση του Ιερού τροχού, μας δίνουν απαντήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Όλοι θέλουμε να γνωρίσουμε γιατί βρισκόμαστε εδώ. 

Ποιος είναι ο προορισμός μας στη ζωή. 

Είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους που το ξέρουν, η ζωή τους λάμπει από νόημα και, επειδή ξέρουν τον προορισμό τους, έχουν την δύναμη να αντέξουν τις κακές στιγμές και να απολαύσουν τις καλές.

Είμαστε όλοι ζωτικά μέρη ενός μεγαλύτερου συμπαντικού Πνεύματος, ο καθένας μας έχει τοποθετηθεί εδώ στη Γη για να εκπληρώσει κάποιο Ιερό Συμβόλαιο, που ενισχύει την προσωπική του πνευματική ανάπτυξη ενώ συνεισφέρει στην εξέλιξη της συνολικής παγκόσμιας ανάπτυξης.

Κάθε εμπειρία που βιώνουμε εμπεριέχει σκοπό και νόημα.

Κάθε γεγονός, κάθε πρόσωπο στη ζωή μας ενσαρκώνει κάποιο ενεργειακό τμήμα του δικού μας πνεύματος και της δικής μας ψυχής.

Οι σχέσεις μας στην πραγματικότητα, είναι τα συμβόλαια μας με άλλους ανθρώπους. Το Ιερό Συμβόλαιο, σας δίνει αμέτρητες ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε και να αλλάξετε, ευκαιρίες που εξαρτώνται μόνο από την προθυμία σας να εντοπίσετε και να λάβετε υπόψη σας τα αδιόρατα στοιχεία και νύξεις που εμφανίζονται στο δρόμο σας.

Στο Β’ μέρος, αυτού του καταπληκτικού σεμιναρίου,  της Κυριακής, θα ανακαλύψετε τις συνδέσεις σας με τα Αρχέτυπα σας,  θα αναγνωρίσετε πως λειτουργούν σε κάθε τομέα της ζωής σας  και θα τα κάνετε συμμάχους σας.

Ο σκοπός είναι να αναγνωρίσετε πως αυτά λειτουργούν  και πως θα σας οδηγήσουν  στο ανώτερο Πεπρωμένο σας.

Μέσα από μεταμορφωτικές ασκήσεις θα αναγνωρίσετε το κρυμμένο δυναμικό σας και θα πάρετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε έτσι ώστε να μετατρέψετε τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

Μέσα από παιχνίδια ρόλων με τα δικά σας Αρχέτυπα, σε έναν διαδραστικό Αρχετυπικό Τροχό, θα ανακαλύψετε τι είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε το Πλάνο σας και τον Σκοπό της ζωής σας.

Για όσους έχουν παρακολουθήσει το Α΄ Μέρος του σεμιναρίου οποτεδήποτε, μπορούν να εμβαθύνουν την εμπειρία τους με το Β΄Μέρος την Κυριακή 1 Νοεμβρίου  2020 ώρα 10:00 έως 16:00. 

Σας περιμένω, δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας, γιατί οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προϋπόθεση για να συμμετέχετε στο Β’ μέρος, είναι να έχετε παρακολουθήσει το Α’ μέρος και να έχετε μαζί σας τον Αρχετυπικό σας χάρτη και τα 12 Αρχέτυπά σας.

Ημερομηνίες & Ώρες Διεξαγωγής:

Από Σάββατο 31 Οκτωβρίου| 10:00 – 16:00 έως Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

Διδάσκει & Συντονίζει: Η Καίτη Σαμαρτζή

Διοργάνωση: 

Share This Story, Choose Your Platform!