Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

Βιωματικό Σεμινάριο Συστημικής Αναπαράστασης Αρχετύπων

2 Οκτωβρίου 2022 @ 10:00 πμ 4:00 μμ

Σε αυτό το Βιωματικό Δια δραστικό Σεμινάριο, θα ανακαλύψετε τις συνδέσεις σας με τα Αρχέτυπα σας, θα αναγνωρίσετε πως λειτουργούν σε κάθε τομέα της ζωής σας και θα τα κάνετε συμμάχους σας.

Ο σκοπός είναι να αναγνωρίσετε πως αυτά λειτουργούν και πως θα σας οδηγήσουν στο ανώτερο Πεπρωμένο σας.

Μέσα από μεταμορφωτικές διαδραστικές ασκήσεις θα αναγνωρίσετε το κρυμμένο δυναμικό σας και θα πάρετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε έτσι ώστε να μετατρέψετε τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

Για όσους έχουν παρακολουθήσει το Σεμινάριο Αρχετύπων και έχουν φτιάξει τον Αρχετυπικό τους Χάρτη,  μπορούν να εμβαθύνουν την εμπειρία τους εξερευνώντας τα Αρχέτυπά τους.

Θα διερευνήσουμε τα Αρχέτυπά μας Συστημικά για να δούμε πως μας βοηθούν ή μας εμποδίζουν.

Σας περιμένω, δηλώστε άμεσα την συμμετοχή σας, οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί υβριδικά.

Όποιος ενδιαφέρετε να παρευρεθεί δια ζώσης, θα πρέπει απαραίτητα να κλείσει άμεσα την θέση του, γατί οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και υπάρχει σειρά προτεραιότητας.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν από απόσταση μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.

Να έχετε μαζί σας, τον Αρχετυπικό σας χάρτη και όποιες σημειώσεις έχετε κρατήσει από την διερεύνηση των Αρχετύπων σας.

Η Αρχετυπική Συμβουλευτική Ψυχολογία, είναι μία διαδικασία μέσω της οποίας μπορείτε να ανακαλύψετε τα προσωπικά σας Αρχέτυπα και το Συμβόλαιο της Ψυχής σας.

Το Ιερό Συμβόλαιο είναι ένα διάγραμμα των Αρχετυπικών σας μοτίβων. Με αυτό το διάγραμμα χάρτη, μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τι σας παρακινεί, τι σας μπλοκάρει, ποια είναι τα ταλέντα σας και οι δεξιότητές σας, ποιος είναι ο Σκοπός της ζωής σας και πως θα οδηγηθείτε σε αυτόν, καθώς και ποιες προκλήσεις και ευκαιρίες υπάρχουν στην ζωή σας.

Όταν έχετε δημιουργήσει τον χάρτη των Αρχετύπων σας, το Ιερό Συμβόλαιο, μπορείτε να εργαστείτε μαζί μου για να δούμε τα διαγράμματα, για καταστάσεις και προκλήσεις. Αυτά τα διαγράμματα εργασίας θα ανοίξουν περισσότερο την κατανόησή σας, την συνειδητότητά σας και την εκτίμηση για την δική σας διαισθητική φωνή.

Smart Living Academy

Ένα Κέντρο Ολιστικής προσέγγισης, Αναζήτησης, Έρευνας, και Δημιουργίας, μια Ακαδημία Ζωής και Φωτός, για να ανακαλύψουμε την Αιώνια Σοφία και όλα όσα δεν μας έμαθαν στο σχολείο.

Η Ακαδημία είναι ένα μέσον για Αυτογνωσία, Ανάπτυξη, Εξέλιξη, Δημιουργία, Αυτό-βελτίωση, την Σοφία, για την ζωή, τις σχέσεις, την ευημερία, την οικογένεια, τα οράματα και την ευδαιμονία. Μέσα από ένα μονοπάτι ενθύμησης και αναζήτησης του άχρονου, αιώνιου και λαμπερού εαυτού μας, θα οδηγηθούμε στην δημιουργία και την υλοποίηση του σκοπού μας και του πεπρωμένου μας.

Η Αποστολή μας είναι να ενεργοποιήσουμε κάθε άνθρωπο μέσω εμπνευσμένου περιεχομένου, Εκπαιδεύσεων, Μαθημάτων, Εκδηλώσεων και Συνεδριών που αλλάζουν τη ζωή. Εκπαιδεύουμε και Καθοδηγούμε ανθρώπους, να ενδυναμωθούν να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους, να υλοποιήσουν τα όνειρά τους χρησιμοποιώντας Πνευματικές Αρχές και Στρατηγικές για το πώς μπορούν να κατέχουν τη Δύναμή τους, να βρουν τα Κίνητρα και τις Ευκαιρίες, για το πώς να αναπτύξουν τα Ταλέντα τους και τις Δεξιότητές τους.
Βιώστε μία αληθινή, μεταμορφωτική εμπειρία ζωής, που θα σας ευθυγραμμίσει με τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας, για να φτάσετε εκεί ακριβώς που θέλετε να είστε. Να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να απολαμβάνετε έναν υπέροχο τρόπο ζωής και να εκπληρώσετε τον Σκοπό της Ζωής σας.

H Smart Living Academy και η Καίτη Σαμαρτζή, θα σας δώσουν όλη την Πνευματική Καθοδήγηση και την Ενδυνάμωση, για μια νέα εμπειρία Μετασχηματισμού. Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Smart Living Academy, συνδυάζουν τις Διδασκαλίες, τις Πνευματικές Διδαχές και την Στρατηγική, για μια Ζωή γεμάτη Χαρά, Ευτυχία, Επιτυχία και Ευεξία.
Ελάτε να πετάξουμε μαζί με τα φτερά της δημιουργίας και να υλοποιήσουμε όλα αυτά που ονειρευόμαστε για μας και για την κοινωνία.

Σας προσκαλούμε, σε ένα υπέροχο και αξέχαστο ταξίδι, στην ανακάλυψη της δικής σας μοναδικής εκδοχής του εαυτού σας!

Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας.

Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

Κλείστε την θέση σας.

Share This Story, Choose Your Platform!