Γνωρίζετε τον Αληθινό Σκοπό της Ζώης σας;

 Ο Δρόμος της Ψυχής στο Ταξίδι προς το Φως

Αρχέτυπα Το Ιερό μας Συμβόλαιο, Το Σχέδιο της Ψυχής. Η Καίτη Σαμαρτζή θα σας ταξιδέψει στην αναζήτηση του Ιερού σας Συμβολαίου με όχημα την προσέγγιση του Αρχετυπικού Τροχού. Ένα συναρπαστικό και πρωτότυπο σεμινάριο, για την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μας, του Ατομικού μας Ιερού Συμβολαίου, και των Αρχετυπικών συντρόφων μας. Τα Αρχέτυπα είναι πρότυπα νοημοσύνης, δυναμικές μορφές ενέργειας, εικόνες, μοτίβα, που κατοικούν στο επίπεδο της συλλογικής ψυχής. Η διερεύνηση και ανάλυση του Ιερού τροχού, μας δίνουν απαντήσεις σε όλα τα επίπεδα. Το Σωματικό, το Συναισθηματικό, το Διανοητικό και το Αρχετυπικό. Η Ιερή δύναμη του τροχού, μας αποκαλύπτει τα βαθύτερα στρώματα της ύπαρξης.

Μέσα από το σεμινάριο αυτό, θα συντονιστούμε:
Με τις αρχετυπικές μας ανάγκες.
Με τον τρόπο να επικοινωνήσουμε σε βαθύτερα πεδία της ύπαρξης.

Θα απαντηθούν ερωτήματα όπως:
Γιατί βρίσκομαι εδώ;
Ποια είναι η αποστολή μου στη ζωή;
Με ποιόν τρόπο μπορώ να επιτύχω τους στόχους μου
Βαδίζω στο σωστό δρόμο;

Στο σεμινάριο αυτό θα ανακαλύψουμε:
Τους Αρχετυπικούς μας συντρόφους
Τις διασυνδέσεις μας με τις κοσμικές δυνάμεις που κατευθύνουν την ζωή μας
Θα μάθουμε πως να επηρεάζουμε συνειδητά την πορεία μας.
Θα δώσουμε νέο νόημα στην ζωή μας.
Κάθε εμπειρία που βιώνουμε εμπεριέχει σκοπό και νόημα.
Κάθε γεγονός, κάθε πρόσωπο στη ζωή μας ενσαρκώνει κάποιο ενεργειακό τμήμα του δικού μας πνεύματος και της δικής μας ψυχής. Οι σχέσεις μας στην πραγματικότητα, είναι τα συμβόλαιά μας.
Σε ένα Ιερό Συμβόλαιο το θείο εγγυάται ότι θα σας δοθούν όλα τα υλικά καθώς και η ενέργεια που σας χρειάζεται για την ολοκλήρωση του έργου σας. Αυτές οι παροχές μπορεί να περιλαμβάνουν τα πάντα, από την εξεύρεση γήινου κεφαλαίου μέχρι να οδηγηθείτε σε ορισμένες χρήσιμες σχέσεις.

Τα αρχέτυπα είναι παντού. Οδηγούν, εμπνέουν, κατέχουν, κυβερνούν και ζουν μέσα μας καθημερινά. Επηρεάζουν το 99% της ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Το Αρχέτυπο είναι ένα καθορισμένο μοτίβο συμπεριφοράς, όλη η ανθρώπινη συμπεριφορά καθοδηγείται από αρχέτυπα. Είναι το ζωντανό σύστημα αντιδράσεων και ικανοτήτων που καθορίζουν τη ζωή μας με αόρατους τρόπους. Ο Πλάτων είναι ο πρώτος φιλόσοφος που αναφέρεται στα αρχέτυπα. Για τον Πλάτωνα, υπήρχαν δύο πραγματικότητες: ο κόσμος στον οποίο ζούμε και ο μη φυσικός χώρος όπου υπάρχουν οι μορφές.

Σε αυτό το καταπληκτικό σεμινάριο, θα ανακαλύψετε τις συνδέσεις σας με τα Αρχέτυπα σας, θα αναγνωρίσετε πως λειτουργούν σε κάθε τομέα της ζωής σας και θα τα κάνετε συμμάχους σας.

Ο Σκοπός είναι να αναγνωρίσετε πως αυτά λειτουργούν και πως θα σας οδηγήσουν στο ανώτερο Πεπρωμένο σας. Μέσα από μεταμορφωτικές διαδραστικές ασκήσεις θα αναγνωρίσετε το κρυμμένο δυναμικό σας και θα πάρετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε έτσι ώστε να μετατρέψετε τα εμπόδια σε ευκαιρίες.

Ένα συναρπαστικό και πρωτότυπο βιωματικό σεμινάριο για την ανακάλυψη του σκοπού της ζωής μας, του Ατομικού μας Ιερού Συμβολαίου, & των Αρχετυπικών συντρόφων μας.

Θα ανακαλύψουμε όχι έναν, αλλά 12 βοηθούς-συντρόφους που θα μας βοηθήσουν και θα μας ενδυναμώσουν για να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας. Βαθιές και μεταμορφωτικές αλλαγές πυροδοτούνται μετά την ανακάλυψη των Αρχετύπων. Η ζωή σας δεν θα είναι ίδια μετά από αυτό το Σεμινάριο.