Γονικά Πρότυπα

Ξεκαθαρίζοντας το παρελθόν την Γονική μας καταγωγή, και τα Περιοριστικά Πρότυπα συμπεριφορά μας. Ο καθένας από εμάς αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη επάνω στην Γενεαλογική Γραμμή που δημιουργήθηκε από τους γονείς μας. Βρίσκουμε τον Ανώτερο Σκοπό της ζωής μας, αν αναγνωρίσουμε τι κατάφεραν οι γονείς μας και σε ποιο σημείο σταμάτησαν. Αν καταφέρουμε να συμφιλιώσουμε αυτά που έδωσαν, με τα προβλήματα που άφησαν σε εμάς για να επιλύσουμε θα αποκτήσουμε μια καθαρή εικόνα του ποιοι είμαστε και ποιος είναι ο σκοπός της ζωής μας. Μήπως είμαστε πια έτοιμοι να αντιληφθούμε τη μακρινή πηγή των ασυνείδητων αντιδράσεών μας;

Γιατί δεν νοιώθουμε εκπληρωμένοι και ολοκληρωμένοι;

Παρεμβαίνουμε και παρεμποδίζουμε την εξέλιξή μας, επειδή κολλάμε σε μια προσπάθεια ελέγχου της ενέργειας. Σταματάμε κυριολεκτικά την πρόοδο μας και την εξέλιξή μας, χρησιμοποιώντας ένα επαναλαμβανόμενο παιδικό πρότυπο ελέγχου. Εντοπίζοντας το συγκεκριμένο πρότυπο που χρησιμοποιούμε, αρχίζουμε να απελευθερωνόμαστε από αυτή την περιοριστική συμπεριφορά. Από την στιγμή που θα αντιληφθούμε πως σταματάμε την ροή της ενέργειας που θα μας ανέβαζε στον Ανώτερο Σκοπό μας, αρχίζουμε να γνωρίζουμε τον αληθινό μας εαυτό. Μην χάνετε την ευκαιρία να προχωρήσετε στον δρόμο σας. Μπορείτε με μια εύκολη διαδικασία να ανακαλύψετε και να επιταχύνετε, τον σκοπό της ζωής σας.

Όταν θα βρούμε αυτήν την αλήθεια, θα ενεργοποιήσουμε την ζωή μας, γιατί μας λέει ποιοι είμαστε, σε ποιο μονοπάτι βρισκόμαστε και τι κάνουμε.

Το Ερώτημα της Ζωής Ο Σκοπός της Ζωής

Εξετάστε τις επιρροές των Γονικών Προτύπων και της ιστορίας της δικής σας ζωής θα σας οδηγήσει να αντιληφθείτε το ταξίδι σας. Ξεκαθαρίστε το παρελθόν.

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο

    Διοργάνωση:

    Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!