Life Coaching

Το Life Coaching είναι μια ενεργή καθοδήγηση για να γίνεται η αιτία και απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να αναλάβει τα ινία της ζωής του στα χέρια του.

Life Spiritual και Success Coaching

 • Πως θα επιτευχθούν οι στόχοι Προσωπικοί – Επαγγελματικοί
 • Ποια είναι τα εμπόδια για επαγγελματική επιτυχία
 • Ποια είναι τα κίνητρα για να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας και στην επιτυχία;

Θα αποκτήσετε μια γνώση για την ζωή και εμπειρία που πάντα θα μπορείτε να βασιστείτε πάνω της για να οδηγηθείτε στην επιτυχία και στην αυτογνωσία.

Το Coaching είναι μια αμφίδρομη διαδικασία, που υποστηρίζει ανθρώπους Personal, Spiritual, Executive Coaching, ή ομάδες Systemic Coaching, και επιχειρήσεις, Business Coaching, να βελτιώνονται και να παράγουν ικανοποιητικά αποτελέσματα, στο υψηλότερο σημείο της απόδοσής τους.

Στόχοι: Καριέρα – Προσωπικοί – Ερωτικοί – Επαγγελματικοί

Επιτρέψτε μου να σας κρατήσω από το χέρι και να σας δείξω τον δρόμο για να οδηγηθείτε σε επιλογές που στηρίζουν την ζωή σας μέσα από τα βήματα αυτής της συναρπαστικής διαδρομής.

 • Κάντε ένα Κβαντικό Άλμα στην Ζωή

Έχω βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους με διάφορους τρόπους:

 • Πώς να οργανώσουν την επιχείρηση τους.
 • Πώς να σώσουν τον γάμο τους.
 • Πώς να χειριστούν δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις με παιδιά, γονείς, αδέλφια.
 • Πώς να χάσουν κιλά.
 • Πώς να σταματήσουν το κάπνισμα.
 • Πώς να μάθουν κάτι νέο σαν χόμπι.
 • Πώς να διαχειριστούν την σχέση τους.
 • Πώς να βάλουν σε τάξη το νοικοκυριό τους.
 • Πώς να ξεκινήσουν μία επιχείρηση.
 • Πώς να αλλάξουν την ζωή τους.

Η προπόνηση ζωής, το Life Coaching, απαιτεί να είστε συνεπής με τον εαυτό σας και τους στόχους σας. Μέσα από την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την ενασχόληση μου αυτήν, ως Spiritual Life Coach και Μέντορας, ασκώ την εκπαίδευση του Πνευματικού Μάρκετινγκ. Βοηθά αποτελεσματικά τους ανθρώπους να οδηγούνται στην επίτευξη του προσωπικού τους μύθου. Η προσωπική ανάπτυξη είναι ο θεμέλιος λίθος για κάθε επιτυχημένη ζωή σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Αϊνστάιν έλεγε ότι για να λυθεί ένα πρόβλημα που δημιούργησε ο νους πρέπει να αλλάζεις νου για να το λύσεις. Ο ίδιος νους που δημιούργησε ένα πρόβλημα ο ίδιος νους δεν μπορεί να το λύσει.

Χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και βλέπετε τα πράγματα, και για να περάσετε σε μια άλλη συνειδητότητα σε ένα άλλο επίπεδο αντίληψης. Η συμβουλευτική καθοδήγηση, θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως υποβοήθηση και υποστήριξη της δικής σας πορείας προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Η Smart Living Academy & η Καίτη Σαμαρτζή σας δίνουν όλη την πνευματική καθοδήγηση, την προσωπική προσοχή, τις δεξιότητες Προπόνησης, την υπευθυνότητα και την υποστήριξη που χρειάζονται για να εκπληρώσετε τον Σκοπό της Ζωής σας, και να κερδίζετε χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπάτε, να εξυπηρετείτε άλλους και να απολαμβάνετε έναν υπέροχο τρόπο ζωής.

Στην Smart Living Academy, μεταξύ άλλων υπάρχουν Προγράμματα Κατάρτισης στην Συμβουλευτική, Business Coaching & Mentoring για επιχειρηματίες. Αποστολή μας είναι να ενεργοποιήσουμε τον νέο επιχειρηματία, μέσω εμπνευσμένου περιεχομένου, επιχειρηματικών εκπαιδεύσεων και εκδηλώσεων που αλλάζουν την ζωή.

Η Καίτη Σαμαρτζή εμπνεύστρια και ιδρύτρια της Smart Living Academy, είναι κορυφαία στην ενδυνάμωση και Life Spiritual & Business Coach με εμπειρία στην προπόνηση μετασχηματισμού.

Εκπαιδεύουμε και οδηγούμε τους ανθρώπους, για να ενδυναμωθούν, για να εκδηλώσουν τις μεγαλύτερες επιθυμίες τους χρησιμοποιώντας πνευματικές αρχές, επιχειρηματικές στρατηγικές και αυτοπεποίθηση, για το πως μπορούν να κατέχουν την δύναμή τους, και πως να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Λαμβάνοντας μια θετική στάση ζωής, για μια σημαντική καριέρα και έναν νέο τρόπο ζωής, οι άνθρωποι που κατέχουν τη δύναμή τους είναι μοναδικοί και υπέροχοι, καθώς έχουν επιτυχία, πέρα ​​από κάθε προσδοκία.

Το όραμά σας θα βρει το κατάλληλο έδαφος, για να ανθίσει και να αναπτυχθεί, με έναν μέντορα που εργάζεται μέσα από την πνευματική καθοδήγηση, την βαθιά αλλαγή και την μεταμόρφωση της ζωής σας. Με μια αληθινή και μεταμορφωτική εμπειρία ζωής που σας ευθυγραμμίζει με τα όνειρα και τις επιθυμίες σας για να είστε αυτό ακριβώς που θέλετε να είστε.

Σας προσκαλώ σε ένα υπέροχο και αξέχαστο ταξίδι στην ανακάλυψη της δικής σας μοναδικής εκδοχής του εαυτού σας.

Θα συμφωνήσουμε τους στόχους και τις μεθόδους συνεργασίας, θα επικοινωνούμε τακτικά σε συγκεκριμένες συναντήσεις, για την επίτευξη των στόχων. Πιστεύω στις ικανότητές σας καθώς και στις δεξιότητες που γνωρίζετε αλλά και σε αυτές που έχετε αλλά δεν έχουν ακόμα εκδηλωθεί. Γνωρίζετε ότι μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα. Με την βοήθειά μου θα ανακαλύψετε και θα κατανοήσετε την αιτία των προβλημάτων σας σε κάθε τομέα της ζωής σας και θα οδηγηθείτε στην λύση που αναζητάτε για την επιτυχία. Η ενεργή συμβολή μου ως Coach, είναι να σας δώσω την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση, που θα αναδείξει τις δεξιότητες, τις ικανότητες, τα αποθεματικά και την δημιουργικότητα που έχετε. Η πρόθεσή μου είναι να δημιουργήσω χώρο για την ενδυνάμωσή σας. Εύχομαι η αποτελεσματική συνεργασία μας να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η διευκόλυνση μιας θεραπείας είναι μια εργασία υψίστης τιμής.

Ο χρυσός κανόνας λέει. Θεράπευσε κάποιον και ίσως αλλάξεις την ζωή του. Βοήθησε κάποιον να θεραπεύσει τον εαυτό του και θα αλλάξεις το σύμπαν.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.

Καίτη Σαμαρτζή

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο

  Διοργάνωση:

  Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!