Munay Ki Η Μαγική Ενέργεια της Αγάπης,  Σ’ Αγαπώ

Βιωματικό Σεμινάριο Προσωπικής Εξέλιξης & Πνευματικής Ανάπτυξης

Η Δύναμη της Αγάπης

Η Αρχαία Σαμάνικη Διδασκαλία από το Περού. Γνωρίσετε την αληθινή σας φύση και δύναμη και δημιουργήστε σήμερα τον όμορφο κόσμο που όλοι οραματιζόμαστε. Ήρθε ο καιρός για την βαθιά θεραπεία της καρδιάς μας.

Ανοίξτε την καρδιά σας στην Αγάπη.Munay σημαίνει «αγάπη», και Ki «ενέργεια».

To Munay Ki είναι ο δρόμος της φωτιάς και του κεραυνού. Είναι ένας γρήγορος δρόμος προς τη Φώτιση. Δεν χρειαζόμαστε πια 600 ζωές, για να βιώσουμε την πραγματική πνευματική μας διάσταση. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό σε αυτή τη ζωή, σήμερα.

Μπορούμε να το επιτύχουμε αυτό με την αναβάθμιση του υπερ-διαστασιακού δικτυώματος, του φωτεινού ενεργειακού πεδίου που οργανώνει όχι μόνο το φυσικό σώμα, αλλά και τον κόσμο γύρω μας.

Οι 9 τελετές μύησης για θεραπεία, προστασία και ενδυνάμωση του ενεργειακού μας πεδίου, για τον καθαρισμό και την εναρμόνιση της καρμικής και γενετικής μας κληρονομιάς και τις εγγραφές που φέρουμε σε αυτή τη ζωή.

Στις μυήσεις χρησιμοποιούμε την πέτρα Pi, η οποία έχει σχήμα δακτυλιοειδούς τόρου (κουλούρας) και αντιπροσωπεύει μια υπερ-διαστασιακή πύλη, που μας δίνει πρόσβαση σε έναν αόρατο κόσμο, στον οποίο οι Λάικα και οι Φύλακες της Γης έχουν πρόσβαση λόγω των 9 μυήσεων.

Το σχήμα της πέτρας Pi είναι το σχήμα που έχει το φωτεινό ενεργειακό πεδίο του ανθρώπου. Αυτό το πεδίο μάς περιβάλλει και είναι το ενεργειακό πρότυπο που διαμορφώνει το φυσικό, συναισθηματικό και πνευματικό μας εαυτό.

Όταν πάρετε τις 9 μυήσεις του Munay Ki, θα γίνετε αυτή η ενεργειακή πύλη στο υπερ-διαστασιακό δικτύωμα και τότε θα μπορείτε να ονειρεύεστε και να υλοποιείτε.
Θα μπορείτε να δημιουργείτε τον κόσμο που επιθυμείτε να γνωρίσουν τα παιδιά των παιδιών σας. Οι μυήσεις θα σας δώσουν τις ενέργειες με τη μορφή «σπόρων» που θα μπουν στο φωτεινό ενεργειακό σας πεδίο. Μπορείτε και εσείς να δώσετε τις ενέργειες που θα σας δοθούν, αλλά μόνο με τη μορφή «σπόρων» που πρέπει ο καθένας μας να καλλιεργήσει.

Υπάρχουν 4 βασικές ενέργειες που δίνονται με το Munay Ki.

  • Η πρώτη αφυπνίζει τον οραματιστή και την ικανότητα να Βλέπετε τον αόρατο κόσμο της ενέργειας και του Πνεύματος.
  • Η δεύτερη αφυπνίζει το θεραπευτή, τη θεραπευτική ενέργεια των χεριών σας και σας Βάζει σε μια διαδικασία προσωπικής αυτό-θεραπείας.
  • Η τρίτη παράμετρος είναι η ενεργειακή προστασία, προστασία που σας δίνει τη δυνατότητα να περπατάτε με ομορφιά και χωρίς φόβο στον κόσμο.
  • Η τέταρτη ενέργεια σάς συνδέει με τους Φύλακες της Γης και της Σοφίας από το παρελθόν και το μέλλον.

Αυτοί οι Φύλακες είναι φωτεινές οντότητες που έχουν υπερβεί τη θνητότητα τους και έχουν γίνει αγγελικά όντα. Αυτές οι οντότητες εργάζονται με εσάς και μέσα από εσάς. Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες από το παρελθόν και το μέλλον, γνωρίζουν ότι το Σύμπαν δημιουργείται και υπάρχει σε 4 επίπεδα.Αυτά τα επίπεδα μοιάζουν με τις ρωσικές κούκλες που μπαίνουν η μία μέσα στην άλλη.

Το πρώτο επίπεδο είναι το επίπεδο του φυσικού σώματος που περιβάλλεται από το επίπεδο του νου, το οποίο δίνει πληροφορίες και μορφοποιεί το σώμα.

Ο νους δημιουργεί ψυχοσωματικές ασθένειες, αλλά μπορεί να δημιουργήσει Kat ψυχοσωματική υγεία. Το επίπεδο της ψυχής, το επίπεδο του μύθου και της ιερότητας, περιβάλλει και δίνει πληροφορίες στο νου και στο σώμα. Το επίπεδο του Πνεύματος περιβάλλει, δίνει πληροφορίες και μορφοποιεί όλα τα προηγούμενα.

Κάθε επίπεδο έχει τη δική του γλώσσα.
Το φυσικό σώμα έχει τη γλώσσα της Βιοχημείας, ο νους έχει τις λέξεις, η ψυχή ανταποκρίνεται στη γλώσσα των εικόνων, της ποίησης, της μουσικής και της φωτιάς. Το Πνεύμα επικοινωνεί με καθαρή ενέργεια και με την πρόθεση.

Το Munay Ki λειτουργεί σε επίπεδο πνεύματος και χρησιμοποιεί τη γλώσσα της ενέργειας, η οποία δίνει πληροφορίες στην ψυχή, στο νου, στα συστήματα πεποιθήσεων μας, στο σώμα σε και στις συμπεριφορές μας.

Όταν προκαλέσουμε αλλαγές στο επίπεδο του πνεύματος και του ενεργειακού προτύπου μας, η ψυχή μας, ο νους μας και το σώμα μας αλλάζουν και ο κόσμος γύρω μας μεταμορφώνεται.

Στο επίπεδο του φυσικού σώματος η πραγματικότητα είναι 99% ύλη και 1% συνείδηση. Στο επίπεδο του πνεύματος η πραγματικότητα είναι 99% συνείδηση και 1% ύλη. Όσο πιο κοντά στο πνευματικό επίπεδο είναι η παρέμβαση μας, τόσο πιο ισχυρή και αποτελεσματική είναι.

Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να θεραπεύσουμε ένα συναισθηματικό τραύμα με αγορές, επειδή δεν μπορούμε να λύσουμε ένα πρόβλημα.

Περίοδος καθαρισμού και αυτοθεραπείας 21 ημέρες.

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο

    Διοργάνωση:

    Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!