Προγονική Θεραπεία

Προγονικό Οικογενειακό Κάρμα
Η σύνδεση γονιού – παιδιού εμφανίζεται σαν κρίκος σε μια μεγάλη αλυσίδα προγονικού κάρμα, που εκτείνεται πίσω στον χρόνο. Η σύνδεση με την οικογένεια, σας επέτρεψε να γεννηθείτε σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική γραμμή. Είναι μια Σύνδεση που πρέπει να την Κατανοήσετε  και να την Σεβαστείτε. Πολλοί βρίσκουν εξωφρενική τη σκέψη ότι οι πράξεις ενός άγνωστου προγόνου μπορεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με όσα συμβαίνουν σήμερα. Συνήθως από την διερεύνηση των οικογενειακών συστημάτων, ανακαλύπτονται ότι προβλήματα που απασχολούν το άτομο σήμερα, εκτείνονται πολλές γενιές προς τα πίσω. Η ψυχή του κάθε ένα από μας δεν είναι ανεξάρτητη και ξεχωριστή, αλλά αποτελεί μέρος της οικογενειακής ψυχής, που μας γέννησε και μας γαλούχησε. Η επιστήμη λέει ότι μέσα από τα γονίδια κληρονομούμε την εξωτερική μας μορφή κατά 90%, ενώ η ψυχολογική μας συγκρότηση καθορίζεται σε ποσοστό 35% από γενετικούς παράγοντες. Το 1/3 των μη υλικών προτύπων μας προέρχεται από την γενετική μας κληρονομιά.  Για να είσαι πραγματικά ολοκληρωμένος, πρέπει να γνωρίζεις τον εαυτό σου και να γνωρίζεις όλους τους παράγοντες που λειτουργούν στη ζωή σου.

Η γνώση είναι δύναμη.

Το συναρπαστικό στην οικογενειακή θεραπεία είναι, ότι δεν βοηθάς μόνο τον εαυτό σου αλλά και όλες τις επόμενες γενιές. Όμως για να αλλάξεις κάτι πρέπει να το κατανοήσεις. Για ποιο λόγο είναι τόσο σημαντικοί οι πρόγονοι; Όταν θεραπεύουμε το παρελθόν θεραπεύουμε ταυτόχρονα και το μέλλον. Αν θέλετε να αλλάξετε κάποια στοιχεία της δυναμικής της ζωής σας, η μοναδική λύση είναι η προγονική σας θεραπεία με την επεξεργασία του γενεαλογικού σας δένδρου. Δεν έχω συναντήσει ούτε έναν που να μην ωφελήθηκε στη ζωή του από την εμπειρία της σύνδεσής του με την προγονική του κληρονομιά.

Η Δυναμική της Ζωής

Τρεις είναι οι κυριότερες  δυνάμεις ή πρότυπα που λειτουργούν στη ζωή μας.

Η Ψυχή ,η Κληρονομικότητα και το Περιβάλλον.

Η Ψυχή: Εσωτερική συνειδητότητα, πνευματικός ανώτερος εαυτός. Προηγούμενες ζωές, προσωπικό κάρμα, ο σκοπός της ζωής.

Η Κληρονομικότητα : DNA, Γενετική συγκρότηση, γονίδια, προγονικές επιρροές, οικογενειακό κάρμα, οικογενειακές εμπλοκές.

Το Περιβάλλον:  Ανατροφή, ο τρόπος που έχουμε μεγαλώσει.

Η κατεύθυνση της ζωής μας εξαρτάται από αυτούς τους τρεις βασικούς παράγοντες.

Το κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία παίζει σημαντικό ρόλο που μας κάνει αυτό που είμαστε.

Όλοι έχουμε Προγόνους. Πρόσωπα υπαρκτά που κάποτε ζούσαν, αποκτούσαν εμπειρίες και ένοιωθαν παρόμοια συναισθήματα με τα δικά μας.  Κάποιοι έζησαν ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη  ζωή, κάποιοι άλλοι μπορεί να έφυγαν από τη ζωή βίαια, με συναισθήματα ενοχής, θυμού, μνησικακίας, φόβου, πόνου. Όλοι είμαστε προϊόν των προγόνων μας και κάτι από το πολύπλοκο πλέγμα της ζωής τους εξακολουθεί να υπάρχει μέσα μας.

Συνδεόμαστε με τους προγόνους μας, μέσα από ισχυρές ψυχικές δυνάμεις ακόμα και αν δεν ξέρουμε τίποτα για τη ζωή τους, ακόμα και αν δεν τους έχουμε γνωρίσει ποτέ. Αρχίζοντας από τους γονείς, ο αριθμός των προγόνων μας διπλασιάζεται με κάθε γενιά.
Διοργάνωση:

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο

    Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!