Συστημική Αναπαράσταση

Σε αυτό το Βιωματικό Σεμινάριο θα γνωρίσετε μία συναρπαστική μέθοδο, που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε την Ζωή σας, τις Σχέσεις σας και τον Εαυτό σας.

Ποια Αγάπη θέλω; Την αγάπη που δεσμεύει ή την αγάπη που απελευθερώνει.
Υπάρχουν Σχέσεις στην Ζωή σας που σας προβληματίζουν;
Αισθάνεστε ότι δεν ανήκετε κάπου;
Νιώθετε αποκομμένος ή μόνος;
Αισθάνεστε ότι η ζωή σας είναι στάσιμη;
Νιώθετε προδομένοι, ότι σας έχουν απορρίψει ή εγκαταλείψει;
Πιστεύετε ότι επαναλαμβάνετε στην ζωή σας τα ίδια λάθη;
Έχετε δυσκολίες στα επαγγελματικά σας ή τα οικονομικά;
Ταλαιπωρείστε από ασθένειες;

Στην Αναπαράσταση μέσα από μια απλή, σύντομη και βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, μυστικά, συναισθήματα και ταυτίσεις, δικές σας και άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού συστήματός σας που μέχρι τώρα προξενούσαν πόνο, εγκλωβισμό και καταστροφικές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Η εμπειρία της Αναπαράστασης σας οδηγεί στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη που δεν σας ανήκουν προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση. Για να μάθουμε ποιοι είμαστε θα πρέπει να κατανοήσουμε πώς συνδεόμαστε με τους άλλους.

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις, θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε στην ζωή σας, στην σχέση σας με τον εαυτό σας και τους άλλους. Ελάτε να βρείτε την άκρη του νήματος για να ξεμπερδέψετε με τα μπλοκαρίσματα που σας κρατούν μακριά από την αγάπη, να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας, ώστε να βγείτε από τα αδιέξοδα της ζωής σας!

Γίνεται σε Ομάδα ή Ατομική Συνεδρία

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο

    Διοργάνωση:

    Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!