Συστημική Αναπαράσταση

Η Συστημική είναι μία βιωματική θεραπευτική μέθοδος, εστιασμένη στην λύση, που χρησιμοποιεί την Αναπαράσταση, ενός συστήματος για να αποκαλυφθεί η λύση.

Η Συστημική Αναπαράσταση, μέθοδος Brief Therapy, εξετάζει και διερευνά όλες μας τις σχέσεις. Προσωπικές, οικογενειακές, επαγγελματικές. Την σχέση μας με τον εαυτό μας, το σώμα μας, την υγεία μας και τα οικονομικά μας.

Αποκαλύπτει τις κρυφές δυναμικές που δρουν μέσα στο σύστημα. Τα μέλη ενός συστήματος συνδέονται και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους και λειτουργούν σύμφωνα με την θέση τους στο σύστημα, χωρίς να είναι πάντα συνειδητή η σύνδεση ή η αποκοπή.

Μέσω της Συστημικής, μπορούμε να δούμε πως συνδεόμαστε με το παρελθόν, αυτό που μας κρατά δέσμιους, με το παρόν και το μέλλον. Θα βρούμε τον τρόπο να το λύσουμε να το απελευθερώσουμε και να δούμε την νέα εικόνα.

Η εμπειρία της Αναπαράστασης, μας βοηθά να απελευθερώσουμε τα βάρη που δεν μας ανήκουν, να ανακαλύψουμε την μοναδική μας θέση, να νοιώσουμε όλη την δύναμη και την ενέργεια που πηγάζει από αυτήν, να δώσουμε σε όλους μια θέση στην καρδιά μας και να μάθουμε να ζούμε με εμπιστοσύνη την δική μας ζωή.

Είναι κατάλληλη σε θέματα σχέσεων, αρνητικά συναισθήματα, επαγγελματικές ατυχίες, προσωπική ανάπτυξη, μπλοκαρίσματα, δυσαρμονικές προσωπικές σχέσεις.
Όλα γίνονται από Αγάπη.
Η μέθοδος είναι βιωματική.
Είμαστε σε άμεση σχέση με την συναισθηματική εμπειρία.

Αν ανακαλύψουμε αυτά που μας έχουν σφραγίσει και έχουν καθορίσει την ζωή μας, αν λύσουμε ότι μας κρατά δέσμιους με το παρελθόν, θα ζήσουμε με την νέα απελευθερωμένη αγάπη, γεμάτοι από ευτυχία.

Σε αυτό το Βιωματικό Σεμινάριο θα γνωρίσετε μία συναρπαστική μέθοδο, που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε την Ζωή σας, τις Σχέσεις σας και τον Εαυτό σας.

Κάποια από τα συχνότερα ζητήματα που απασχολούν τους ανθρώπους και στρέφονται στη συστημική είναι:

 • Νοιώθω συχνά ενοχές και υπαρξιακό βάρος.
 • Οι σχέσεις μου είναι μπλοκαρισμένες ή προβληματικές.
 • Αισθάνομαι ότι δεν ανήκω κάπου.
 • Νοιώθω αποκομμένος & μόνος.
 • Νοιώθω αποκλεισμένος από ομάδες ή καταστάσεις;
 • Με προβληματίζει η συμπεριφορά των άλλων απέναντι σου;
 • Πιστεύω ότι επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη;
 • Ποια Αγάπη θέλω; Την αγάπη που δεσμεύει ή την αγάπη που απελευθερώνει.
 • Νοιώθω προδομένος, ότι με έχουν απορρίψει ή εγκαταλείψει;
 • Επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη
 • Έχω δυσκολίες στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά μου
 • Ταλαιπωρούμαι από ασθένειες

Στην Αναπαράσταση μέσα από μια απλή, σύντομη και βαθιά μεταμορφωτική διαδικασία έρχονται στην επιφάνεια κρυμμένες αλήθειες, μυστικά, συναισθήματα και ταυτίσεις, δικές σας και άλλων σημαντικών μελών του οικογενειακού συστήματός σας που μέχρι τώρα προξενούσαν πόνο, εγκλωβισμό και καταστροφικές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Η εμπειρία της Αναπαράστασης σας οδηγεί στην απεμπλοκή και απελευθέρωση από βάρη που δεν σας ανήκουν προσφέροντας κάθαρση, αποδοχή και συμφιλίωση. Για να μάθουμε ποιοι είμαστε θα πρέπει να κατανοήσουμε πώς συνδεόμαστε με τους άλλους.

Μέσα από βιωματικές ασκήσεις, θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε πόσο εύκολο είναι να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε στην ζωή σας, στην σχέση σας με τον εαυτό σας και τους άλλους. Ελάτε να βρείτε την άκρη του νήματος για να ξεμπερδέψετε με τα μπλοκαρίσματα που σας κρατούν μακριά από την αγάπη, να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας, ώστε να βγείτε από τα αδιέξοδα της ζωής σας!

Γίνεται σε Ομάδα ή Ατομική Συνεδρία

Κλείστε τη θέση σας στο σεμινάριο

  Διοργάνωση:

  Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!