Συνδεθείτε με τους Αγγέλους και τον Ανώτερο Αγγελικό σας Εαυτό, ενεργοποιήστε την εσωτερική σας σοφία και αλλάξτε τη ζωή σας!

Το Αγγελικό Ρέικι είναι ένας φωτεινός δρόμος για αυτογνωσία και θεραπεία, είναι μία πνευματική ενεργειακή μέθοδος που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, το νου και την ψυχή, φέρνει ευτυχία, αγάπη και φως στη ζωή μας.

Είναι μια απόλυτα ασφαλής, φυσική και μη παρεμβατική θεραπευτική μέθοδος πολλαπλών διαστάσεων. Επαναφέρει αρμονικά την ισορροπία σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και ψυχικό επίπεδο ενώ ταυτόχρονα είναι ένα ισχυρό βοήθημα προσωπικής βελτίωσης και εξέλιξης.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο θεραπευτής λειτουργεί απλά ως κανάλι και διοχετεύει την ενέργεια του Αγγελικού Βασιλείου στο θεραπευόμενο. Οι Άγγελοι είναι ακτίνες Φωτός και αποτελούν τη γέφυρα για να προσελκύσουμε και να ενωθούμε με την Άπειρη Συνειδητότητα, του Θεού. Μας διδάσκουν πώς να λειτουργούμε με την πιο δυνατή ενέργεια του σύμπαντος, την ανιδιοτελή και άνευ όρων αγάπη. Ζητώντας τη βοήθειά τους και γειώνοντας την ενέργεια τους.

Το Αγγελικό Ρέικι αλλάζει, μετατρέπει και μετουσιώνει ότι χρειάζεται σε καθαρό φως και το επιστρέφει στην αρχική Θεϊκή του μορφή, γιατί θεραπεύει την αιτία και όχι το αποτέλεσμα.

Οι θεραπευτικές συνεδρίες Αγγελικού Ρέικι είναι απόλυτα ασφαλείς και απευθύνονται σε όλους. Είναι ιδανική μέθοδος για παιδιά, μωρά, εφήβους, εγκύους, ενήλικες. Η αγγελική ενέργεια θεραπεύει την αιτία του προβλήματος και όχι τα αποτελέσματα.

Η συνεδρία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο μας ή από απόσταση. Με τον ίδιο τρόπο που θα πραγματοποιούσαμε μια προσωπική συνεδρία, θα γίνει και η συνεδρία από απόσταση. Η συνεδρία από απόσταση είναι εξίσου αποτελεσματική και ακριβής, καθότι οι ενεργειακές θεραπείες δεν υπόκεινται σε περιορισμούς του χώρου και του χρόνου.

Το Αγγελικό Ρέικι μπορεί να εφαρμοστεί για:

  • Θέματα υγείας
  • Φοβίες, εξαρτήσεις, στρες, άγχος, αϋπνίες, κρίσεις πανικού.
  • Ζητήματα κάθε μορφής στο φυσικό, συναισθηματικό ή στο νοητικό πεδίοΚαθαρισμό και συντονισμό ενεργειακών πεδίων
  • Καρμικά θέματα.
  • Σε κάθε κατάσταση που χρειαζόμαστε καθοδήγηση και βοήθεια
  • Για πένθος και διαζύγιο.
  • Για θέματα παιδιών και εφήβων και άλλα πολλά
  • Το να λαμβάνεις θεραπεία από τους Αγγέλους, είναι μια υπέροχη εμπειρία, γεμάτη αγάπη και Φως.