ΜΥΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΟΧΡΟΥ ΦΛΟΓΑΣ-

VIOLET FLAME THERAPY MASTER TEACHER LEVEL
Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Εργαστήριο για Δασκάλους

Ο σκοπός αυτού του εργαστηρίου είναι να συντονίσει τους συμμετέχοντες στην ενέργεια του Master Δασκάλου. Αυτό θα γίνει με τον πλέον τέλειο τρόπο και συστήνεται οι συμμετέχοντες να είναι ανοικτοί για να λάβουν. Σε ευχαριστούμε που αγκαλιάζεις τον ρόλο του Δασκάλου και να γνωρίζεις ότι θα σου φέρει μεγάλες ευλογίες στην ζωή σου. Η συνειδητότητά σου ίσως να μην κατανοεί απόλυτα την μεγάλη υπηρεσία που κάνεις, αλλά αυτή θα φανεί από ένα ανώτερο επίπεδο.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ:

* Όλοι οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο του Master Δασκάλου, χρειάζεται να έχουν ολοκληρώσει τα εργαστήρια A και B LEVEL της Ιόχρου Φλόγας.
* Να έχουν καλή γνώση των εσωτερικών εννοιών, ώστε να είναι σε θέση ως Δάσκαλοι να καθοδηγούν τους μαθητές τους.
* Να έχουν αξιόλογη εμπειρία στην θεραπευτική των άλλων,

Σας καλωσορίζω στο Εργαστήριο αυτό που θα λάβετε την τρίτη Μύηση του Δασκάλου στο Σύστημα Violet Flame Alchemy, στο μεγαλύτερο Αλχημικό Εργαλείο που θα αλλάξει την ζωή σας!

Να θυμάστε πως θεραπεύοντας τους άλλους, θεραπεύουμε τον εαυτό μας. Η θεραπεία που μπορούμε να προσφέρουμε, είναι μεγάλο έργο και υπηρεσία. Με την υπηρεσία που προσφέρουμε, μπορούμε να εξαγοράσουμε το κάρμα μας. Γι’ αυτό μην διστάζετε καθόλου να μοιράζεστε αυτό το υπέροχο δώρο Μαγείας και Αλχημείας με όλους. Κάθε φορά που το μοιράζεστε γίνεστε πλουσιότεροι σε όλα τα επίπεδα.
Είναι ένα υπέροχο μαγικό, πνευματικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να επανα-προγραμματίσετε εύκολα άκοπα και ανώδυνα τον νου σας, έτσι ώστε να μπορείτε να προσελκύσετε όλα τα καλά στην ζωή σας!

Με όλη μου την αγάπη!
Καίτη Σαμαρτζή

Μετά το Βάπτισμα του Πυρός, A LEVEL στην Θεραπευτική της Ιόχρου Φλόγας, η ενέργεια διαπερνά, αυξάνει τις δονήσεις, τις συχνότητες, και μας φέρνει σε επαφή με την Θεϊκή Πραγματικότητα. Στο Β LEVEL λαμβάνουμε την Μύηση και το Χρίσμα της Ιόχρου Φλόγας, για την Πρακτική Θεραπευτική, τους Προγραμματισμούς και τις Τεχνικές για την την Υλοποίηση . Η μύηση του Ιόχρου Χρίσματος σφραγίζει την ενέργεια που πήρε ο θεραπευτής και είναι έτοιμος να ξεκινήσει να προσφέρει θεραπείες σε άλλους.

Στην Μύηση και την Διδασκαλία στο επίπεδο του του Δασκάλου το εργαστήριο περιλαμβάνει :

*Τεχνικές και Ασκήσεις διεύρυνσης διόρασης
*Αρχές και πρακτική του Καθαρισμού και της Αφιέρωσης του χώρου.
*Καθαρισμούς απελευθέρωσης και Συντονισμό.
* Διαλογισμό με την Ιόχρου Φλόγα
* Συντονισμό και Μύηση.
* Οργάνωση Διδασκάλου.
* Πρακτικές συμβουλές για την διοργάνωση εργαστηρίων.
* Εργαστηριακή καθοδήγηση.
* Πρακτική εμπειρία και καθοδήγηση για θεραπευτική πρακτική.
* Καθοδήγηση για την εφαρμογή των συντονισμών και των καθαρισμών .

Τα Δώρα του Σεμιναρίου
• Βιβλιογραφία.
• Σημειώσεις.
• Ύλη Σεμιναρίου σε e’ book.

Διδάσκει και Συντονίζει: Η Καίτη Σαμαρτζή

Περίοδος καθαρισμού και αυτοθεραπείας 21 ημέρες.

Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει!

Διοργάνωση:

Smart Living Academy- Αμάλθεια Holistic Therapy Center

Ένα Κέντρο Ολιστικής προσέγγισης, αναζήτησης, έρευνας, και δημιουργίας, μια Ακαδημία Ζωής και Φωτός, για να ανακαλύψουμε την αιώνια σοφία και όλα όσα δεν μας έμαθαν στο σχολείο. Η Ακαδημία είναι ένα μέσον για Αυτογνωσία, Ανάπτυξη, Εξέλιξη, Δημιουργία, Αυτό-βελτίωση, την Σοφία, για την ζωή, τις σχέσεις, την ευημερία, την οικογένεια, τα οράματα και την ευδαιμονία. Μέσα από ένα μονοπάτι ενθύμησης και αναζήτησης του άχρονου, αιώνιου και λαμπερού εαυτού μας, θα οδηγηθούμε στην δημιουργία και την υλοποίηση του σκοπού μας και του πεπρωμένου μας.

Η Αποστολή μας είναι να ενεργοποιήσουμε κάθε άνθρωπο μέσω εμπνευσμένου περιεχομένου, Εκπαιδεύσεων, Μαθημάτων, Εκδηλώσεων και Συνεδριών που αλλάζουν τη ζωή. Εκπαιδεύουμε και Καθοδηγούμε ανθρώπους, να ενδυναμωθούν να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους, να υλοποιήσουν τα όνειρά τους χρησιμοποιώντας Πνευματικές Αρχές και Στρατηγικές για το πώς μπορούν να κατέχουν τη Δύναμή τους, να βρουν τα Κίνητρα και τις Ευκαιρίες, για το πώς να αναπτύξουν τα Ταλέντα τους και τις Δεξιότητές τους.

Βιώστε μία αληθινή, μεταμορφωτική εμπειρία ζωής, που θα σας ευθυγραμμίσει με τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας, για να φτάσετε εκεί ακριβώς που θέλετε να είστε. Να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να απολαμβάνετε έναν υπέροχο τρόπο ζωής και να εκπληρώσετε τον Σκοπό της Ζωής σας.

H Smart Living Academy και η Καίτη Σαμαρτζή, θα σας δώσουν όλη την Πνευματική Καθοδήγηση και την Ενδυνάμωση, για μια νέα εμπειρία Μετασχηματισμού. Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Smart Living Academy, συνδυάζουν τις Διδασκαλίες, τις Πνευματικές Διδαχές και την Στρατηγική, για μια Ζωή γεμάτη Χαρά, Ευτυχία, Επιτυχία και Ευεξία.

Ελάτε να πετάξουμε μαζί με τα φτερά της δημιουργίας και να υλοποιήσουμε όλα αυτά που ονειρευόμαστε για μας και για την κοινωνία.

Σας προσκαλούμε, σε ένα υπέροχο και αξέχαστο ταξίδι, στην ανακάλυψη της δικής σας μοναδικής εκδοχής του εαυτού σας!

Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας!

Δείτε Περισσότερα για τα Σεμινάρια μας Εδώ!

Δείτε τα Φυλλάδιά μας Εδώ!

Εγγραφές και Πληροφορίες Εδώ!