Αρχάγγελος Μιχαήλ Σύνδεση Προστασία Θεραπεία Αποκοπές

Archangel michael 2
When:
27 March 2019 @ 19:00 – 21:30
2019-03-27T19:00:00+02:00
2019-03-27T21:30:00+02:00

 

 

 

 

Αγγελική Θεραπευτική και Μαθήματα Αγγέλων

ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 ΩΡΑ 19.00-21.30

Σε αυτό το εργαστήρι θα έχουμε την δυνατότητα μέσα από βιωματική εμπειρία, να καθαρίσουμε και να μετουσιώσουμε θέματα που μας απασχολούν, Να κόψουμε και να απελευθερώσουμε όλα τα αρνητικά δεσμά ή σχέσεις που μας κρατάνε κολλημένους σε αρνητικές καταστάσεις με την βοήθεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Τα Μαθήματα Αγγέλων είναι φτιαγμένα για να μας βοηθήσουν και να μας δώσουν τεχνικές για Επικοινωνία, Καθοδήγηση, Προστασία, Κάθαρση, Αυτογνωσία & Θεραπεία με την βοήθεια των Αγγέλων…

Σε αυτό το Εργαστήρι θα συνδεθούμε με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο Αρχάγγελος της πρώτης ακτίνας, της δύναμης, του θάρρους, της προστασίας & της δικαιοσύνης.
Είναι ο επικεφαλής Άγγελος για τους Εργάτες του Φωτός.

Μας χαρίζει αποφασιστικότητα, ζωτική ενέργεια & μας βοηθά να περπατάμε στο δρόμο μας & να εκτελούμε τις υποχρεώσεις μας, χωρίς φόβο & κόπο. Εκφράζει τη δύναμη & τη θέληση του Θεού, την πίστη, την προστασία, την αλήθεια & την δικαιοσύνη. Μας προστατεύει από σωματικές & ψυχικές επιθέσεις. Μας βοηθά με το σπαθί του να κόψουμε όλα τα δεσμά & σχέσεις που μας κρατάνε κολλημένους σε αρνητικές καταστάσεις. Μας εμπνέει να αναζητάμε την ανώτερη αλήθεια & την απόκρυφη γνώση. Μας βοηθά να αναπτύξουμε την υποταγή του εγώ στην ανώτερη θεϊκή θέληση.

Οδηγεί τις ουράνιες δυνάμεις & της λεγεώνες του φωτός. Συνδέεται με την ενδυνάμωση & την ανάπτυξη των τσάκρα του λαιμού & του τρίτου ματιού. Εκφράζει τη δύναμη & τη θέληση του Θεού, την πίστη, την προστασία, την αλήθεια & την δικαιοσύνη. Μας χαρίζει αποφασιστικότητα, ζωτική ενέργεια & μας βοηθά να περπατάμε στο δρόμο μας & να εκτελούμε τις υποχρεώσεις μας, χωρίς φόβο & κόπο. Με τον μπλε μανδύα του μας προστατεύει από σωματικές & ψυχικές επιθέσεις. Μας βοηθά με το σπαθί του να κόψουμε όλα τα δεσμά & σχέσεις που μας κρατάνε κολλημένους σε αρνητικές καταστάσεις. Μας εμπνέει να αναζητάμε την ανώτερη αλήθεια & την απόκρυφη γνώση. Μας βοηθά να αναπτύξουμε την υποταγή του εγώ στην ανώτερη θεϊκή θέληση. Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι εκείνος που μάχεται για να υπερασπίσει τα πλάσματα του Θεού & να φέρει Δικαιοσύνη.

*Σύνδεση με την 1η Ακτίνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ
*Διαλογισμός Σύνδεσης και Ευλογίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ
*Επικλήσεις στον Αρχάγγελο Μιχαήλ
*Προσευχές του Αρχάγγελου Μιχαήλ
*Αποκοπή αρνητικών δεσμών με την βοήθεια του Αρχάγγελου Μιχαήλ
*Απελευθέρωση από αρνητικά δεσμά, Ασπίδες προστασίας
*Προστασία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ

Εάν επιθυμείτε να ακολουθήσετε το μονοπάτι του Φωτός, ελάτε σε ένα υπέροχο Αγγελικό ταξίδι.

Αν έχετε ακούσει το κάλεσμα της ψυχής σας & η επιθυμία σας είναι να μπείτε στον μαγικό κόσμο των Αγγέλων το μόνο που μένει σε μένα είναι να σας καθοδηγήσω στην Αγγελική ενέργεια.

Ακολουθήστε τις ουράνιες μελωδίες και οι άγγελοι θα είναι πάντα κοντά σας ακόμα και αν δεν το γνωρίζεται. Η ένωσή σας με τους αγγέλους, θα ακτινοβολεί συνεχώς τις δονήσεις της αγάπης τους προς εσάς.

Καλέστε τους στη ζωή σας και ζήστε μαγικά…

Ακολουθήστε την καθοδήγησή σας στο μονοπάτι των αγγέλων που θα σας οδηγήσει χωρίς φόβο προς ότι κάνει την καρδιά σας να τραγουδά. Όλη η σειρά των Αγγελικών Μαθημάτων και Εργαστηρίων, θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με το αγγελικό βασίλειο & θα σας δώσει ένα εφόδιο για την προσωπική σας εξέλιξη.

Οι Άγγελοι θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα σας, στο μονοπάτι για την επιστροφή στην πηγή σας & την ένωσή σας με το βασίλειο τους. Οι Άγγελοι σας αγαπούν πολύ.

Κάθε μάθημα – εργαστήρι, μπορείτε να το παρακολουθήσετε & μεμονωμένα. και από απόσταση.

Συνδεθείτε με τους Αγγέλους & γίνετε ένας Ανθρώπινος Άγγελος επί της Γης!

Διοργάνωση Academy of Life – Αμάλθεια Holistic Therapy Center
Για πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ
Διδάσκει & Συντονίζει:
Η Καίτη Σαμαρτζή
Spiritual Teacher Master Teacher Angelic Reiki

Κρατήστε την θέση σας άμεσα, θέσεις συγκεκριμένες. ΕΔΩ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

http://angelsroads.blogspot.com.au/2013/10/blog-post_9.html

Mar 12, 2019 | Posted by in | Comments Off on Αρχάγγελος Μιχαήλ Σύνδεση Προστασία Θεραπεία Αποκοπές
Website by Haroula