Φόρτωση Εκδηλώσεις

 

 

 

 

Εισαγωγικό Δωρεάν Σεμινάριο στην Μαθητεία των Αγγελικών Σπουδών στην Αγγελική Θεραπευτική & Συμβουλευτική.

Πέμπτη 12  Οκτωβρίου 2017,  Ώρα: 17:30 – 19:30  στο Βιβλιοπωλείο Πύρινος Κόσμος, Ιπποκράτους 16,  Αθήνα

*Έναρξη Μαθημάτων – Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Academy of Life, της Μαθητείας Αγγελικών Σπουδών, για Επαγγελματικές Σπουδές στην Αγγελική Θεραπευτική-Συμβουλευτική και Διδασκαλία, είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επαγγελματική γνώση στην Αγγελική Θεραπευτική είτε ως Θεραπευτές-Σύμβουλοι ή ως Μάστερ-Δάσκαλοι. Ωστόσο απευθύνεται και σε όλους τους ανθρώπους, όσους χρειάζονται υποστήριξη στο δικό τους Πνευματικό Θεραπευτικό ταξίδι, ή σε όσους επιθυμούν να εξυψώσουν την εργασία που ήδη έχουν, οποιαδήποτε εργασία και αν είναι αυτή και επιθυμούν να γίνουν Θεραπευτές ή Σύμβουλοι, Μάστερ ή Δάσκαλοι της ζωής τους, καθώς και του επαγγέλματος τους.

Μπορούν  όλοι να το παρακολουθήσουν, επιλέγοντας ο καθένας το επίπεδο που θέλει να οδηγηθεί για να ανυψώσει την ενέργειά του.

Είναι ακόμα ένα υπέροχο συμπλήρωμα σε όσους είναι ήδη θεραπευτές ή Σύμβουλοι πλουτίζοντας έτσι την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους στην Αγγελική Θεραπευτική.

Σε αυτό το πρώτο βασικό επίπεδο λοιπόν, είστε όλοι όσοι έχετε ακούσει το κάλεσμα της ψυχής σας, ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του προγράμματος μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και σαν Αγγελικός Θεραπευτής ή Σύμβουλος.

σε συνεργασία με το Κέντρο Αμάλθεια,

 

Share This Story, Choose Your Platform!