Αγγελικό Ρέικι, ο Δρόμος της Αγάπης & του Φωτός για Αυτογνωσία και Θεραπεία

Το Αγγελικό Reiki είναι μια απόλυτα ασφαλής, φυσική και μη παρεμβατική θεραπευτική μέθοδος πολλαπλών διαστάσεων. Επαναφέρει αρμονικά την ισορροπία σε φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και ψυχικό επίπεδο ενώ ταυτόχρονα είναι ένα ισχυρό βοήθημα προσωπικής βελτίωσης και εξέλιξης. Συντονιστείτε στην Αγγελική Θεραπεία, συνδεθείτε με την ενέργεια των Αγγέλων και αλλάξτε την ζωή σας.
Το Αγγελικό Ρέικι είναι ο δρόμος της Αγάπης και του Φωτός, είναι ένας φωτεινός δρόμος για Αυτογνωσία και Θεραπεία, είναι μία Πνευματική Ενεργειακή μέθοδος που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα, τον νου και την ψυχή, φέρνει ευτυχία, Αγάπη και Φως στην ζωή μας.

Αυτό είναι το πιο τέλειο δώρο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου! Αυτό μπορεί να είναι το να σε υποστηρίξει στο δικό σου προσωπικό Θεραπευτικό και Πνευματικό ταξίδι, να ανοίξει δώρα και Πνευματικά χαρίσματα, να αποκαλύψει τον Σκοπό της ζωής σου, να βοηθήσεις την οικογένεια και φίλους ή ένα βήμα παραπέρα, να το μοιραστείς με άλλους σαν Επαγγελματίας Θεραπευτής ή Δάσκαλος, να αλλάξει απόλυτα την ζωή σου, να αλλάξει το DNA σου τα κύτταρα και μόρια σου και θα ενεργοποιήσει το Φωτεινό σου Σώμα, να σου επιτρέψει να ενωθείς στενά με το Αγγελικό Βασίλειο του Φωτός.
Όλες οι Πνευματικές Διδασκαλίες και ενέργειες είναι συμπαντικά διαθέσιμες στον καθένα.

Κάνε αυτό το ταξίδι Αυτογνωσίας μέσα από το δρόμο των Αγγέλων και του Ρέικι, μέσα από το μονοπάτι της Αγάπης και του Φωτός, που σε τοποθετεί στο δικό σου πνευματικό μονοπάτι και την γνώση του εαυτού σου, ως του θεραπευτή που αληθινά είσαι! Είναι ένα σύστημα που οδηγεί τον κάθε άνθρωπο στο Φως και στην παρουσία των Αγγέλων στην ζωή του. Το Αγγελικό Ρέικι αλλάζει, μετατρέπει και μετουσιώνει ότι χρειάζεται σε καθαρό φως και το επιστρέφει στην αρχική Θεϊκή του μορφή, γιατί θεραπεύει την αιτία και όχι το αποτέλεσμα. Ο κύριος σκοπός του είναι να επανασυνδέσει την ανθρωπότητα με το Θείο. Οι συντονισμοί του Αγγελικού Ρέικι αποτελούν μια βαθιά μεταμορφωτική εμπειρία. Οι Άγγελοι είναι ακτίνες Φωτός και αποτελούν τη γέφυρα για να προσελκύσουμε και να ενωθούμε με την Άπειρη Συνειδητότητα, του Θεού.

Μας διδάσκουν πώς να λειτουργούμε με την πιο δυνατή ενέργεια του σύμπαντος, την ανιδιοτελή και άνευ όρων αγάπη. Ζητώντας την βοήθειά τους και γειώνοντας την ενέργεια τους, η ζωή μας θα αντανακλά τον Παράδεισο. Το να λαμβάνεις θεραπεία από τους Αγγέλους, είναι μια υπέροχη εμπειρία, γεμάτη Αγάπη και Φως. Είναι μια πολύ δυνατή εμπειρία και σας τοποθετεί στο δικό σας πνευματικό μονοπάτι με την γνώση του εαυτού σας ως του θεραπευτή που αληθινά είστε!

Αν άκουσες το κάλεσμα της ψυχής σου και η επιθυμία σου είναι να μπεις στον κόσμο του Αγγελικού Ρέικι, το μόνο που μένει σε μένα είναι να σε καθοδηγήσω και να σε Μυήσω στην Αγγελική ενέργεια.

Αν νιώθεις ότι κάτι άλλο υπάρχει, αν επιθυμείς τα ανακαλύψεις τον Σκοπό της Ζωής σου, αν έχεις οράματα και καλέσματα για την θεραπεία της Γης και των ανθρώπων της, αν μέσα στην καρδιά σου υπάρχει ένα άσβεστο καθαρό Φως Αγάπης και αν η επιθυμία σου είναι να περπατήσεις στους Δρόμους των Αγγέλων, τότε ακολουθήστε την καρδιά σου σε αυτό το Αγγελικό Κάλεσμα!
Περπάτησε στο μονοπάτι του Φωτός και έλα σε ένα υπέροχο Αγγελικό ταξίδι. Ακολούθησε τις ουράνιες μελωδίες και οι Άγγελοι θα είναι πάντα κοντά σου ακόμα και αν δεν το γνωρίζεις.

Διάβασε για τα επίπεδα εκπαίδευσης του Αγγελικό Ρέικι.

Με μεγάλη μου χαρά να σε οδηγήσω στους Δρόμους των Αγγέλων μέσω του Αγγελικού Ρέικι.

Καίτη Σαμαρτζή
Life Success Coach -Spiritual Teacher
Angelic Reiki Master Teacher
Πιστοποιημένη Δασκάλα Αγγελικού Reiki, για την Ελλάδα και την Αυστραλία, από τον Επίσημο Παγκόσμιο Οργανισμό Αγγελικού Reiki The Foundation of Cosmic Fire 2003.
Διοργάνωση: Smart Living Academy – Αμάλθεια Holistic Therapy Center