Καλό και ευλογημένο μήνα αγαπημένοι μου.

Αυτές οι μέρες είναι ημέρες ευλογίας. Η εξέλιξη μας, ευθυγραμμίζεται με τον σκοπό της ζωής μας.

Η εύνοια και η επέκταση έρχονται σαν ευλογίες.
Είναι ημέρες για να σε βοηθήσουν να δεις το φως στην άκρη του τούνελ. Αυτή η περίοδος είναι για να σπείρεις πνευματικά, να δώσεις την προσοχή σου, να γίνεις ο Παρατηρητής και να εστιάσεις στις επιθυμίες σου, στα θέλω σου, στο ταξίδι της ψυχής σου και το πως θέλεις να είσαι και να υλοποιήσεις στην πραγματικότητα σου.

Στην αρχή του μήνα Ιουνίου, μπαίνουμε σε μία εποχή η οποία ενεργοποιεί τα θαύματα.  Η ένωση, η συνάντηση, στις 2 Ιουνίου του Βόρειου δεσμού με τον Δία στον Ταύρο, ενεργοποιεί τα Αρχέτυπα που έχουμε στο 2ο οίκο μας και φέρνει ευλογίες. Την Κυριακή στις 4/6 γίνεται η Πανσέληνος στον Τοξότη και είναι μία Πανσέληνος, που μέσα από την λάμψη της, θα ενεργοποιηθούν όλες οι δυνατότητες για την σύνδεσή μας με το πνεύμα, με την πνευματική μας υπόσταση και την σύνδεσης μας με το θεϊκό μας κομμάτι.

Πολύ δυνατή ημέρα για πνευματικές πρακτικές.
Στις 18 Ιουνίου έχουμε την Νέα Σελήνη στους Διδύμους, μία ιδανική περίοδος για
επικοινωνία, πληροφορίες ταξίδια και μετακινήσεις.

Οι ενέργειες του μήνα:
• Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κάντε ευχές και να ανοίξτε τις πύλες που θα φέρουν στην ζωή σας την χαρά και την ευημερία.
• Ενεργοποιήστε τις εμπειρίες στην πύλη που οι ευχές πραγματοποιούνται.
• Απελευθέρωση, μετασχηματισμό των εμπειριών και μεγάλη τύχη.
• Είναι ιδανική περίοδος για να θεραπεύσουμε τα τραύματα και τα καρμικά κατάλοιπα, που υπάρχουν στην ζωή μας και να φέρουμε ίαση και ευθυγράμμιση με το Συμβόλαιο που φέρνει η ψυχή μας σε αυτήν την ενσάρκωση.
• Μοναδικές ευκαιρίες για την προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή και άπειρες ευλογίες αφθονίας που εκδηλώνονται μέσα από τα θεϊκά μας ταλέντα, τις ικανότητες μας και τα δώρα που φέρνουμε για την υλοποίησή του Σκοπού της ζωής μας.
• Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να συνδεθούμε με τα Αρχέτυπα μας, που κατοικούν στο 8ο τσάκρα, στην πύλη Α, εκεί που κατοικεί η ψυχή μας και να συνδεθούμε με τις ανώτερες πνευματικές μας σύνδεσης και όλο το εξελικτικό ταξίδι της ψυχής μας.
• Αυτές οι ενέργειες θα μας βοηθήσουν να περάσουμε τις πύλες της θεραπείας, της ολιστικής θεραπείας και να πετύχουμε αποτελέσματα, να ενεργοποιήσουμε το συμβόλαιο μας και τον Σκοπό της ζωής μας με αγάπη και Σοφία.
Όσοι έχετε συμμετάσχει σε κάποια από τα σεμινάρια των Αρχετύπων Σκοπού ζωής και Ιερά Συμβόλαια, και έχετε χαρτογραφήσει τον χάρτη των Αρχετύπων σας και γνωρίζετε τον οδικό χάρτη της ψυχής σας και το Ιερό σας Συμβόλαιο.
• Ενεργοποιήστε και εργαστείτε αυτήν την περίοδο, με το Αρχέτυπο που βρίσκεται στον 2 ο οίκο σας, στον Ταύρο.
• Αξιολογήστε το, δείτε πώς ενεργοποιεί ή εμποδίζει την ζωή σας και την απόκτηση της ευημερίας, της αφθονίας και των κεκτημένων σας στην ζωή.
• Ενεργοποιήστε και εργαστείτε αυτήν την περίοδο, με το Αρχέτυπο που βρίσκεται στον 3ο οίκο σας, στον Δίδυμο.
• Σας βοηθά να ενεργοποιήσετε τα θεϊκά σας ταλέντα, τα δώρα σας, την επικοινωνία με τον εαυτό σας και με τους άλλους.
• Σας βοηθά να επικοινωνήσετε, να δείτε το ταξίδι της ψυχής σας και να υλοποιήσετε το Σκοπό της ζωής σας, μέσα από την σύνδεσή σας με τους άλλους.
• Ήρθε η ώρα να συν- δημιουργήσουμε την ευδαιμονία με το πνεύμα μας και την σύνδεση μας με το Ιερό μας Συμβόλαιο.
• Ήρθε η ώρα να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας να δράσουμε, να ακούσουμε την εσωτερική μας φωνή και το κάλεσμα του πνεύματος μας και να επεκτείνουμε το ταξίδι μας με πάθος και έμπνευση, για να υλοποιήσουμε τα επιχειρηματικά μας σχέδια.
• Ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε τα όνειρά σας με δράση, τόλμη και θάρρος, να δείτε το σκοπό σας και να αποκτήσετε εμπειρίες Ψυχικής ανάτασης.
• Με τον ήλιο στους Διδύμους, είναι μία πάρα πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την ανάπτυξη της φήμης σου και της καριέρας σου.
• Αυτόν τον δυνατό μήνα τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, δώστε έμφαση στην δημιουργία, στην επικοινωνία, στα ταξίδια και στον έρωτα.
• Αυτός ο μήνας φέρνει ευκαιρίες για επέκταση, πρόοδο, μία υπέροχη ευκαιρία για να αλλάξουμε την πορεία της ζωής μας.
• Τώρα, μπορούμε να φέρουμε νέα πνοή στην ζωή μας, να κάνουμε αλλαγές, είναι ένα σημείο καμπής, να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να φέρουμε στην ζωή μας νέες εμπειρίες, νέες ευκαιρίες τύχη στον έρωτα, στα επαγγελματικά και στα οικονομικά.
• Ακολούθησε το σκοπό σου για το ανώτερο καλό το δικό σου και όλων των όντων.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, την εμπειρία των τελευταίων ημερών, μέσα από το Σεμινάριο Σκοπός Ζωής Αρχέτυπα και Ιερά συμβόλαια, όπου μοιραστήκαμε με όλους τους συμμετέχοντες ευλογίες και πολλές συνειδητοποιήσεις.
Η εμπειρία ήταν εκπληκτική. Όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό το Σεμινάριο είχαν πολλές εμπειρίες συνειδητοποίησης. Εκείνο που είναι αξιοπρόσεκτο είναι ότι αυτό που λέμε πάντα στα σεμινάρια, ότι ποτέ τα μέλη που απαρτίζουν μία ομάδα δεν είναι τυχαία. Ήμασταν μία υπέροχη ομάδα, η οποία είχε κοινά Αρχέτυπα και μοιραστήκαμε τις εμπειρίες από τις συνειδητοποιήσεις και το ταξίδι της ψυχής μας. Ο κάθε συμμετέχων ενεργοποίησε τον χάρτη των Αρχετύπων του και αποκωδικοποίησε το Ιερό Συμβόλαιό της ψυχής του, μέσα από την εμπειρίες που έχει βιώσει στην ζωή του. Είμαι πολύ χαρούμενη πού οι όλοι οι συμμετέχοντες βίωσαν αυτήν την υπέροχη εμπειρία και άνοιξαν τον δρόμο για την ζωή των ονείρων τους.

Ευλογημένο και θαυματουργό μήνα να έχουμε!
Με όλη μου την αγάπη
Καίτη Σαμαρτζή