Η ζωή προορίζεται να είναι ένα μυστήριο.
Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να την κάνουμε μία λογική περιπέτεια.
Μπορούμε όμως να ερμηνεύσουμε τα στοιχεία
που αφήνει το χέρι του Θεού στον δρόμο μας.  (Sacred Contacts)

Ποιος είναι ο προορισμός μας στη ζωή;

Όλοι θέλουμε να γνωρίζουμε γιατί βρισκόμαστε εδώ. Είναι εύκολο να ξεχωρίσεις τους ανθρώπους που το γνωρίζουν. Η ζωή τους λάμπει από νόημα. Επειδή γνωρίζουν τον προορισμό τους και έχουν αναλάβει τη δύναμή τους για να αντέχουν τις κακές στιγμές και να απολαμβάνουν τις καλές.

Ο  Τζέιμς Χίλμαν, ψυχολόγος της σχολής Γιούνγκ, λέει: «Πρέπει να εγκαταλείψεις τη ζωή που έχεις για να φτάσεις στη ζωή που σε περιμένει.»

Ποιο είναι το νόημα της ύπαρξής μας;

Όταν στη ζωή μας επικρατεί σύγχυση ή όταν ζούμε χωρίς κατεύθυνση υπάρχουν συνέπειες. Η άγνοια της αποστολής μας και του σκοπού της ζωής μας, μπορεί να είναι ο βασικός λόγος για τα περισσότερα εμπόδια σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Χωρίς αυτογνωσία μπορεί να πληγώσουμε όχι μόνο τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, μια και δεν θα είμαστε σε θέση να αντιδρούμε σωστά απέναντι σε ανθρώπους και γεγονότα. Αν δεν έχουμε ξεκάθαρη αίσθηση, πως μπορούμε να δούμε την ευρύτερη εικόνα όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά; Κάθε εμπειρία που βιώνουμε εμπεριέχει σκοπό και νόημα.

Κάθε γεγονός, κάθε πρόσωπο στη ζωή μας ενσαρκώνει κάποιο ενεργειακό τμήμα του δικού μας πνεύματος και της δική μας ψυχής. Όταν μάθουμε να βλέπουμε τα φαινομενικά τυχαία γεγονότα και συναντήσεις, θετικές ή αρνητικές, ότι είναι στην πραγματικότητα μέρος ενός σεναρίου ζωής που μας προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες θα βιώσουμε πνευματικό μετασχηματισμό.  Μπορεί μια συνάντηση που φαίνεται εντελώς τυχαία μπορεί να λειτουργήσει σαν καταλύτης και να επιφέρει αλλαγή ζωής. Κανείς δεν εμφανίζεται στη ζωή μας τυχαία. Όλα τα γεγονότα και οι σχέσεις μας, αποτελούν μέρος των συμφωνιών μας, για να μάθουμε ορισμένα μαθήματα πάνω στη Γη. Η αλυσίδα των εμπειριών της ζωής μας και οι ιστορίες που θυμόμαστε, σχηματίζουν μία αλυσίδα λεπτών συνδέσεων και μας δείχνουν ποια εμπειρία, μας οδήγησε σε μια άλλη η οποία μας ενώνει με ολόκληρη τη ζωή μας.

Θέλεις πραγματικά να κοιτάξεις τη ζωή σου και να δεις πόσο υπέροχη θα μπορούσε να είναι αν δεν φοβόσουν να τη ζήσεις;

Το πνευματικό δυναμικό μας υπάρχει μέσα μας βαθιά στο ασυνείδητο και μας περιμένει να το ελευθερώσουμε. Μερικές φορές θα χρειαστεί να ανατινάξουμε τα εμπόδια που υπάρχουν στον δρόμο μας για να το φτάσουμε.

Ο πνευματικός μετασχηματισμός επιτυγχάνεται όταν περνάτε από το στάδιο που βλέπετε τα πράγματα αποκλειστικά και μόνο από φυσική και υλική άποψη, σε ένα στάδιο που υπάρχουν λόγοι που συμβαίνουν και ότι υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο πίσω από τα γεγονότα.

Καλείστε να μάθετε ότι διαθέτετε τους εσωτερικούς πόρους, να αναπτύξετε τα δυνατά σας σημεία και να ωθήσετε τον εαυτό σας πέρα από τους φαινομενικούς περιορισμούς.

Είστε έτοιμοι να συνδεθείτε πνευματικά, να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, να αναπτύξετε τους πόρους σας και  τα ταλέντα σας για το πώς θέλετε να δημιουργήσετε της ζωή των ονείρων σας.

Η Smart Living Academy και η Καίτη Σαμαρτζή σας δίνουν πνευματική καθοδήγηση, τις δεξιότητες προπόνησης, την υπευθυνότητα και την υποστήριξη που χρειάζεστε, για να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωή σας και να κάνετε αυτό που αγαπάτε, για να απολαμβάνετε έναν υπέροχο τρόπο ζωής. Εκπαιδεύουμε και οδηγούμε τους ανθρώπους για να ενδυναμωθούν, για να εκδηλώσουν τις μεγαλύτερες επιθυμίες τους, χρησιμοποιώντας πνευματικές αρχές και στρατηγικές για το πώς μπορούν να κατέχουν τη δύναμή τους και πώς να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και τις δεξιότητές τους.

Στην Smart Living Academy υπάρχουν προγράμματα κατάρτισης, στην Συμβουλευτική Θεραπευτική και η Αποστολή μας είναι να ενεργοποιήσουμε τον κάθε άνθρωπο μέσω εμπνευσμένου περιεχομένου εκπαιδεύσεων, εκδηλώσεων και συνεδριών που αλλάζουν τη ζωή μέσα από Ενδυνάμωση και Coaching Μετασχηματισμού.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Smart Living Academy συνδυάζουν όλες τις διδασκαλίες, τις πνευματικές διδαχές και τη στρατηγική για μια ζωή γεμάτη χαρά, ευτυχία, επιτυχία και ευεξία. Θα βρείτε αυτό που επιθυμείτε στις επαγγελματικές σπουδές των Συμβούλων Θεραπευτών της Smart Living Academy.

Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για διερευνήσουμε τις δικές σας ανάγκες, μια και τα προγράμματα είναι ευέλικτα και μπορείτε να επιλέξετε τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν, μια και μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια και μεμονωμένα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εκδήλωση ενδιαφέροντος επικοινωνήστε ΕΔΩ!

Για να διερευνήσετε τον Σκοπό της Ζωής σας δείτε ΕΔΩ!

Σας προσκαλούμε σε ένα υπέροχο και αξέχαστο ταξίδι, στην ανακάλυψη της δικής σας μοναδικής εκδοχής του εαυτού σας!

Δείτε τα Προγράμματα Εκπαίδευσης της Smart Living Academy ΕΔΩ!