Τα μαθήματα της Ακαδημίας του Νέου Κύκλου ξεκινούν τον Οκτώβριο!

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

Εξασφαλίστε την θέση σας, δηλώνοντας έγκαιρα την εγγραφή σας και εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές για την επένδυση που θα κάνετε στον εαυτό σας!  

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τα νέα μας προγραμματισμένα σεμινάρια καθώς και το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα Advanced του 2ου Κύκλου για την περίοδο 2020 & 2021.

Α ΚΥΚΛΟΣ:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Smart Living Academy, σε συνεργασία με το Κέντρο Αμάλθεια Holistic Therapy Center, της Μαθητείας Αγγελικών Σπουδών, για Επαγγελματικές Σπουδές στην Αγγελική Θεραπευτική – Συμβουλευτική και Διδασκαλία.

 Είναι ένα Πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν Επαγγελματική Γνώση στην Αγγελική Θεραπευτική είτε ως Θεραπευτές – Σύμβουλοι ή ως Μάστερ – Δάσκαλοι. 

Ωστόσο απευθύνεται και σε όλους τους ανθρώπους, όσους χρειάζονται υποστήριξη στο δικό τους Πνευματικό Θεραπευτικό Ταξίδι, ή σε όσους επιθυμούν να εξυψώσουν την εργασία που ήδη έχουν, οποιαδήποτε εργασία και αν είναι αυτή και επιθυμούν να γίνουν Θεραπευτές ή Σύμβουλοι, Μάστερ ή Δάσκαλοι της ζωής τους, καθώς και του επαγγέλματος τους.

Μπορούν όλοι να το παρακολουθήσουν επιλέγοντας ο καθένας το επίπεδο που θέλει να οδηγηθεί για να ανυψώσει την ενέργειά του.

Είναι ακόμα ένα υπέροχο συμπλήρωμα σε όσους είναι ήδη θεραπευτές ή Σύμβουλοι πλουτίζοντας έτσι την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους στην Αγγελική Θεραπευτική.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του προγράμματος μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και σαν Αγγελικός Θεραπευτής ή Σύμβουλος.

Δείτε τα μαθήματα του Α Κύκλου 

Β ΚΥΚΛΟΣ

Σε αυτό το Advanced επίπεδο, είστε όλοι όσοι έχετε ακούσει το κάλεσμα της ψυχής σας, ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι.

Με την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του προγράμματος μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και σαν Αγγελικός Θεραπευτής ή Σύμβουλος.

Δείτε τα μαθήματα του Β Κύκλου

Απευθύνεται: Σε όσους επιθυμούν να γίνουν Αγγελικοί Θεραπευτές και Σύμβουλοι αλλά και σε θεραπευτές άλλων τεχνικών που επιθυμούν να εμβαθύνουν στις Αγγελικές θεραπείες.

Προϋπόθεση: Καμία ανοιχτό σε όλα τα άτομα (Εκτός από τα μαθήματα του Β Επιπέδου. Προϋπόθεση να έχουν παρακολουθήσει τα Μαθήματα Α Επιπέδου)

Διάρκεια: 8 Σαββατοκύριακα 

Ώρες Διδασκαλίας: Σάββατο και Κυριακή  10:00-16:00

Παρέχεται: Πιστοποίηση Παρακολούθησης και Διδασκαλίας.

Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο μας

Τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο!

Εξασφαλίστε την θέση σας εδώ!

Διδάσκει & Συντονίζει: Η Καίτη Σαμαρτζή

Διοργάνωση: Smart Living Academy– Αμάλθεια Holistic Therapy Center

 

Όποιος δεν γνωρίζει τον Εαυτό του ακολουθεί την Μοίρα του! Όποιος γνωρίζει τον Εαυτό του δημιουργεί το Πεπρωμένο του!

~Καίτη Σαμαρτζή -Life Spiritual & Success Coaching

 

Η Smart Living Academy & η Καίτη Σαμαρτζή σας δίνουν όλη την πνευματική καθοδήγηση, την προσωπική προσοχή, τις δεξιότητες προπόνησης, την υπευθυνότητα και την υποστήριξη που χρειάζονται για να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας, και να κερδίζετε χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπάτε, να εξυπηρετείτε άλλους και να απολαμβάνετε  έναν υπέροχο τρόπο ζωής.

Η Αποστολή μας είναι να ενεργοποιήσουμε κάθε άνθρωπο μέσω εμπνευσμένου περιεχομένου, Εκπαιδεύσεων, Μαθημάτων, Εκδηλώσεων και Συνεδριών που αλλάζουν την ζωή. Εκπαιδεύουμε και  Καθοδηγούμε ανθρώπους, να ενδυναμωθούν να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους, να υλοποιήσουν τα όνειρά τους, χρησιμοποιώντας Πνευματικές Αρχές και Στρατηγικές για το πώς μπορούν να κατέχουν τη Δύναμή τους, να βρουν τα Κίνητρα και τις Ευκαιρίες, για το πώς να αναπτύξουν τα Ταλέντα τους και τις Δεξιότητές τους.

Βιώστε μία αληθινή, μεταμορφωτική εμπειρία ζωής, που θα σας ευθυγραμμίσει με τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας, για να φτάσετε εκεί ακριβώς που θέλετε να είστε. Να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να απολαμβάνετε έναν υπέροχο τρόπο ζωής και να εκπληρώσετε τον Σκοπό της Ζωής σας.

Στην  Smart Living Academy, μεταξύ άλλων  υπάρχουν προγράμματα κατάρτισης στην Συμβουλευτική, Business Coaching & Mentoring  για Επιχειρηματίες.

Η Καίτη Σαμαρτζή εμπνεύστρια και ιδρύτρια της Smart Living Academy,  είναι κορυφαία στην ενδυνάμωση και Life & Business Coach  με εμπειρία στην προπόνηση μετασχηματισμού.

Εκπαιδεύουμε και οδηγούμε τους ανθρώπους,  για να ενδυναμωθούν, για να εκδηλώσουν τις μεγαλύτερες επιθυμίες τους χρησιμοποιώντας πνευματικές αρχές, επιχειρηματικές στρατηγικές και αυτοπεποίθηση, για το πως μπορούν να κατέχουν την δύναμή τους, και πως να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.

Λαμβάνοντας μια θετική στάση ζωής, για μια σημαντική καριέρα και έναν νέο τρόπο ζωής, οι άνθρωποι που κατέχουν τη δύναμή τους είναι μοναδικοί και υπέροχοι, καθώς έχουν επιτυχία, πέρα ​​από κάθε προσδοκία.

Το όραμά σας θα βρει το κατάλληλο έδαφος, για να ανθίσει και να αναπτυχθεί,  με έναν μέντορα που εργάζεται μέσα από  την πνευματική καθοδήγηση, την βαθιά αλλαγή και την  μεταμόρφωση της ζωής σας. Με μια αληθινή και μεταμορφωτική εμπειρία ζωής που σας ευθυγραμμίζει με τα όνειρα και τις επιθυμίες σας για να είστε αυτό ακριβώς που θέλετε να είστε.

H Smart Living Academy είναι ένα Κέντρο Ολιστικής προσέγγισης, αναζήτησης, Έρευνας, και Δημιουργίας, μια Ακαδημία Ζωής και Φωτός, για να ανακαλύψουμε την Αιώνια Σοφία και όλα όσα δεν μας έμαθαν στο σχολείο.

Η Ακαδημία είναι ένα μέσον για Αυτογνωσία, Ανάπτυξη, Εξέλιξη, Δημιουργία, Αυτό-βελτίωση και Σοφία, για την Ζωή, τις Σχέσεις, την Ευημερία, την Οικογένεια, τα Οράματα και την Ευδαιμονία. Διευρύνει τις ικανότητες σας για να πάτε βαθύτερα στην κυριαρχία του εαυτού σας,  ξεκλειδώνοντας τα προσωπικά σας Δώρα και Χαρίσματα. Να οδηγηθείτε ένα βήμα πιο πέρα για την εξέλιξή σας.

Μέσα από ένα μονοπάτι ενθύμησης και αναζήτησης του Άχρονου, Αιώνιου και Λαμπερού Εαυτού μας, θα οδηγηθούμε στην Δημιουργία και την Υλοποίηση του Σκοπού μας και του Πεπρωμένου μας.

Ελάτε να πετάξουμε μαζί με τα φτερά της δημιουργίας και να υλοποιήσουμε όλα αυτά που ονειρευόμαστε για μας και για την κοινωνία. Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας.

Το ταξίδι  ξεκινάει στους Δρόμους των Αγγέλων και όλοι οι Δρόμοι οδηγούν σε ένα Μονοπάτι Αυτογνωσίας, Αυτό-Βελτίωσης, Δημιουργικής Εξέλιξης και Σοφίας.

Η Συγγραφέας Καίτη Σαμαρτζή και η Smart Living Academy, δημιουργούν τα μοναδικά Προγράμματα Σεμιναρίων Αγγελικής Θεραπευτικής, που απευθύνονται σε όλους ακόμα και σε αρχαρίους. Μπορείτε, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας μήνυμα.

Σας προσκαλώ σε ένα υπέροχο και αξέχαστο ταξίδι στην ανακάλυψη της δικής σας μοναδικής εκδοχής του εαυτού σας.  Όταν δεν σου ανοίγονται όλοι οι Δρόμοι, στρώσε τον δικό σου!

 Γίνεσαι αυτό που σκέφτεσαι! Ελκύεις αυτό που νιώθεις! Δημιουργείς αυτό που φαντάζεσαι! Γίνε η καλύτερη εκδοχή του Εαυτού σου! 

 Soul Deep Life Solutions

Change your Thinking Change your Life!