Η Θεραπευτική Δύναμη της Αγάπης

Συστημική Αναπαράσταση

 

Η Αγάπη είναι μία κατάσταση της ύπαρξης η οποία μεταμορφώνει το ουδέτερο λαμπερό φως σε χιλιάδες χρωματικές παραλαβές που συνθέτουν το Θαύμα της Δημιουργίας.

Η εικόνα των ενοράσεων που αφορούν τις τάξεις στις ανθρώπινες σχέσεις και της ανθρώπινης Αγάπης, έγιναν εφικτές μέσα από τις ενοράσεις του Bert Hellinger στους τρόπους με τους οποίους λειτουργεί η ανθρώπινη συνείδηση και τι αποτέλεσμα έχει σε κάθε επίπεδο των ανθρώπινων σχέσεων. Πως λειτουργεί η συνείδηση στις ανθρώπινες σχέσεις; Ποιος είναι ο Σκοπός της; Ποια αποτελέσματα φέρνει; Οι καταστροφικές συνέπειες αυτών των θέσεων φαίνονται ξεκάθαρα στις θανάσιμες συγκρούσεις που οι άνθρωποι και από τις δύο πλευρές είναι έτοιμοι να εκμηδενίσουν τους άλλους, με καλή συνείδηση χωρίς ανθρώπινη συμπόνια και σεβασμό.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του αποκλεισμού, του νόμου δίνω και παίρνω, του κέρδους και της απώλειας, του νόμου της τάξης και της ιεραρχίας και οι συνέπειες από την άγνοιά τους;

Με αυτήν την μέθοδο θα βρείτε τον εαυτό σας σε μία αρχή στην προσωπική σας ζωή, στα επαγγελματικά σας και στις σχέσεις σας, πετυχαίνοντας εύκολα σε πολλά επίπεδα με αποτέλεσμα να γίνετε πιο ευτυχισμένοι και με υγιής σχέσεις.

Η Συστημική Αναπαράσταση όπως την έχει εξελίξει και διδάξει ο Bert Hellinger στην πνευματική της διάσταση πια, είναι μία εργασία η οποία ολοκληρώνεται σε μία κίνηση, που ενώνει αυτά που είναι χωρισμένα. Όταν είμαστε χωρισμένοι από αυτούς που αγαπάμε γινόμαστε δυστυχισμένοι. Όταν φτάσουμε να αναγνωρίσουμε αυτά που έχουμε βιώσει στην Αναπαράσταση μπορούμε να βλέπουμε αυτό που πριν δεν βλέπαμε, αν αναγνωρίζουμε αυτό που ήδη γνωρίζαμε αλλά δεν ξέραμε ότι ενυπήρχε μέσα μας, έτσι μια Αναπαράσταση μας επεκτείνει, δημιουργεί μέσα μας την αιτία για να αρχίσουμε να βλέπουμε μέσα μας καλύτερα, δημιουργεί τον καινούργιο μας εαυτό έτσι όπως εμείς τον επιλέξαμε καθώς και τον μελλοντικό μας εαυτό, μέσα από στόχους που θέτουμε για τον διευρυμένο μας εαυτό. Έτσι μια Αναπαράσταση δουλεύει σε πολλά επίπεδα μέσα και έξω από εμάς.

Πολλές φορές αναγνωρίζουμε άγνωστα κομμάτια του εαυτού μας, διακρίνουμε την πολλαπλότητα της ύπαρξης, τις άπειρες εκδηλώσεις, την κίνηση της αγάπης, τον τρόπο που επιλέγει η ψυχή, τον τρόπο που εκδηλώνεται η κάθε προβολή. Διακρίνουμε τον λόγο της ύπαρξης, διότι κάθε ύπαρξη υπάρχει για διαφορετικό λόγο και κινείται από διαφορετική αιτία, παράγει, δημιουργεί, αισθάνεται, εκπέμπει, επικοινωνεί, εισχωρεί και αναγνωρίζει διαφορετικά. Αυτή η διαφορετικότητα μας φέρνει σε επαφή με τις χιλιάδες εκδοχές του εαυτού μας, που μας βοηθά να δούμε μέσα μας αυτό που ήδη είχαμε αλλά δεν το βλέπαμε, διότι δεν είχαμε έρθει σε επαφή μαζί του. Επίσης μας φέρνει σε επαφή με τα χιλιάδες πρόσωπα της αγάπης, δηλαδή με τα δικά μας πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται μέσα μας, πίσω από τα συναισθήματα, από το εγώ και από τον νου, μέσα από τον λόγο μας και τον τρόπο που εκφραζόμαστε, τον τρόπο που δίνουμε και παίρνουμε, τον τρόπο που επικοινωνούμε, που ταυτιζόμαστε, που εισχωρούμε, που κρίνουμε, που μοιραζόμαστε, που ενωνόμαστε, που χωριζόμαστε. Παντού είναι κρυμμένα διότι είναι δικές μας εκδοχές και προεκτάσεις. Μέσα από την Αναπαράσταση,  λέμε ναι στην Αγάπη και την προσκαλούμε να λειτουργήσει μέσα από εμάς. Αγαπώντας μέσα από την Αγάπη, την ομορφιά της Αναπαράστασης που όλοι είμαστε μαζί ένα, εμφανίζεται η λύση που είναι η κίνηση της Αγάπης μέσα σε αυτό που συμβαίνει. Η Αγάπη κινεί, η Αγάπη Θεραπεύει, διαφωτίζει, ελευθερώνει, και νιώθουμε ευλογημένοι, γεμάτοι χαρά και φως.

(Η Αγάπη του Πνεύματος, Bert Hellinger, εκδόσεις Δίον, σε ελεύθερη απόδοση)

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε την συνεδρία σας ή να εξασφαλίσετε την θέση σας στο εργαστήριο εδώ!

Διοργάνωση ΑΜΑΛΘΕΙΑ Holistic Therapy Center – Smart Living Academy
Συντονίζει Η Καίτη Σαμαρτζή
Συμβουλευτική Ψυχολογία
Συγγραφέας, Spiritual Teacher
Life Coaching & Mentoring

Mail: kaitysam@gmail.com,
Site: georgetampakas.com
Blog: www.angelsroads.blogspot.gr
Μπείτε εδώ: https://angelsroads.blogspot.com/2010/10/b-hellinger.html για να γνωρίσετε τι είναι η  Συστημική Αναπαράσταση!

Smart Living Academy

Ένα Κέντρο Ολιστικής προσέγγισης, αναζήτησης, έρευνας, και δημιουργίας, μια Ακαδημία Ζωής και Φωτός, για να ανακαλύψουμε την αιώνια σοφία και όλα όσα δεν μας έμαθαν στο σχολείο. Η Ακαδημία είναι ένα μέσον για Αυτογνωσία, Ανάπτυξη, Εξέλιξη, Δημιουργία, Αυτό-βελτίωση, την Σοφία, για την ζωή, τις σχέσεις, την ευημερία, την οικογένεια, τα οράματα και την ευδαιμονία. Μέσα από ένα μονοπάτι ενθύμησης και αναζήτησης του άχρονου, αιώνιου και λαμπερού εαυτού μας, θα οδηγηθούμε στην δημιουργία και την υλοποίηση του σκοπού μας και του πεπρωμένου μας.

Η Αποστολή μας είναι να ενεργοποιήσουμε κάθε άνθρωπο μέσω εμπνευσμένου περιεχομένου, Εκπαιδεύσεων, Μαθημάτων, Εκδηλώσεων και Συνεδριών που αλλάζουν τη ζωή. Εκπαιδεύουμε και Καθοδηγούμε ανθρώπους, να ενδυναμωθούν να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους, να υλοποιήσουν τα όνειρά τους χρησιμοποιώντας Πνευματικές Αρχές και Στρατηγικές για το πώς μπορούν να κατέχουν τη Δύναμή τους, να βρουν τα Κίνητρα και τις Ευκαιρίες, για το πώς να αναπτύξουν τα Ταλέντα τους και τις Δεξιότητές τους.

Βιώστε μία αληθινή, μεταμορφωτική εμπειρία ζωής, που θα σας ευθυγραμμίσει με τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας, για να φτάσετε εκεί ακριβώς που θέλετε να είστε. Να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να απολαμβάνετε έναν υπέροχο τρόπο ζωής και να εκπληρώσετε τον Σκοπό της Ζωής σας.

H Smart Living Academy και η Καίτη Σαμαρτζή, θα σας δώσουν όλη την Πνευματική Καθοδήγηση και την Ενδυνάμωση, για μια νέα εμπειρία Μετασχηματισμού. Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της Smart Living Academy, συνδυάζουν τις Διδασκαλίες, τις Πνευματικές Διδαχές και την Στρατηγική, για μια Ζωή γεμάτη Χαρά, Ευτυχία, Επιτυχία και Ευεξία.

Ελάτε να πετάξουμε μαζί με τα φτερά της δημιουργίας και να υλοποιήσουμε όλα αυτά που ονειρευόμαστε για μας και για την κοινωνία.

Σας προσκαλούμε, σε ένα υπέροχο και αξέχαστο ταξίδι,
στην ανακάλυψη της δικής σας μοναδικής εκδοχής του εαυτού σας!

Τολμήστε να ανακαλύψετε τον υπέροχο λαμπερό εαυτό σας.
Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

Web: georgetampakas.com