ΓΙΝΕ SPIRITUAL COACH

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

Α΄ Κύκλος Σπουδών

Η σειρά των Εργαστηρίων αυτών θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει ένα πολύτιμο εφόδιο για την Προσωπική σας Εξέλιξη και Ανάπτυξη, καθώς είναι ένα υπέροχο συμπλήρωμα για Θεραπευτές και Συμβούλους ή Coaches, αλλά και το πρώτο βήμα για όσους ενδιαφέρονται να εργαστούν ως Spiritual Coaches, Ενεργειακοί Θεραπευτές και Σύμβουλοι.

Στα Μαθήματα Spiritual Coaching Ενεργειακής Θεραπευτικής-Συμβουλευτικής, θα μάθετε τις έννοιες, τις πρακτικές, τις θεωρίες και τις δεξιότητες που χρησιμοποιούνται. Επίσης θα μάθετε τον ρόλο του Ενεργειακού Θεραπευτή-Συμβούλου- Spiritual Coach και πώς να δημιουργείτε έναν ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας, οι οποίοι ή θα πρέπει να εξελίξουν την ζωή τους ή να θέσουν τους στόχους τους, είτε να ξεπεράσουν κάποιες δύσκολες στιγμές της ζωής τους, όπως είναι το στρες το άγχος και πως θα τους βοηθήσετε να αλλάξουν την ζωή τους. Μέσα από την Τεχνική της Ενεργούς Ακρόασης και των Δεξιοτήτων που θα αναπτύξετε. Οικοδομώντας μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης θα δημιουργήσετε έναν ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας. Τα Μαθήματα θα σας καθοδηγήσουν να αποκτήσετε Δεξιότητες που απαιτούνται για αυτό το έργο και θα σας βοηθήσουν να ενσωματώσετε την ενσυναίσθηση και την Συναισθηματική Νοημοσύνη που είναι απαραίτητη για έναν Θεραπευτή-Συμβούλου- Spiritual Coach.

Για όλους όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια Καριέρα ως Θεραπευτές-Σύμβουλοι- Spiritual Coach, τα Μαθήματα αυτά θα παρέχουν μια κατανόηση στις Δεξιότητες και στα Εργαλεία που χρησιμοποιούνται στην πρακτική της Θεραπευτικής-Συμβουλευτικής και του Spiritual Coaching. Αν το Επάγγελμά σας περιλαμβάνει βοήθεια σε άλλους, όπως Δάσκαλοι, Θεραπευτές, Κοινωνικοί Λειτουργοί, Φροντιστές, Coaches, Δάσκαλοι ή Θεραπευτές του Ρέικι, τότε αυτά τα Μαθήματα, θα σας Διδάξουν Δεξιότητες και Τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί.

Η Ενεργειακή Θεραπευτική είναι μια Ολιστική Πρακτική που λειτουργεί με τα Ενεργειακά Συστήματα, για να απομακρύνει ανεπιθύμητα μπλοκαρίσματα και να ενεργοποιήσει την Φυσική Ικανότητα της Αυτοθεραπείας. Η σειρά των Μαθημάτων, Spiritual Coaching Ενεργειακής Θεραπευτικής-Συμβουλευτικής, θα σας προετοιμάσουν προσεκτικά και κατάλληλα για μια Νέα Καριέρα σε αυτόν τον δρόμο που οδηγεί στην κατανόηση, στην Θεραπεία και την Πνευματικότητα.

  • Η Ανατομία της Ενέργειας

Τα Μαθήματα της Ενεργειακής Ανατομίας εξετάζουν την ροή της Ενέργειας του σώματος καθώς και τις διάφορες περιοχές και όργανα του σώματος, και πως συνδέονται με την Δομή της Ανατομικής Ενέργειας. Τα Μαθήματα της Ανατομίας της Ενέργειας, βλέπουν το σώμα ως ένα Κβαντικό Πεδίο και πως η Ενέργεια συντονίζεται έτσι ώστε να επιφέρει Θεραπεία και Υγεία.

Λεπτομερή εξερεύνηση των Τσάκρα του σώματος για αύξηση της Αυτογνωσίας και σύνδεσης Σώματος, Νου, Πνεύματος και Συναισθημάτων. Οι Μαθητές θα εκπαιδευτούν για το πώς λειτουργούν τα Τσάκρα μεταξύ τους, πως συνδέονται με το Ενεργειακό Σώμα, πως μέσω της Ενεργειακής Θεραπευτικής μπορούμε να ενισχύσουμε την Πνευματικότητά μας και την Σύνδεσή μας με τον Θεό που θα μας φέρει Αποδοχή, Χαρά και Ειρήνη. Τα Μαθήματα της Ανατομίας της Ενέργειας, ωφελούν όσους είναι διατεθειμένοι να ανοίξουν νέες δυνατότητες εκτός από την εστίαση στον Νου και το Σώμα τους. Αυτοί που είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν αυτά τα Μαθήματα, να εμπλουτίσουν την κατανόησή τους για τους τρόπους και τις διαδικασίες, της ροής της ενέργειας και πως αυτή βελτιώνει την υγεία και την Ευημερία, βοηθώντας και άλλους να κάνουν το ίδιο.

  • Μαθήματα Ενεργειακής Ιατρικής και Ανατομίας του Αιθερικού Σώματος

Τα Μαθήματα Ενεργειακής Ιατρικής και Ανατομίας του Αιθερικού Σώματος, διδάσκουν την γνώση, για την βελτιστοποίηση της φυσικής κατάστασης, για επούλωση και διαχείριση της ενέργειας του σώματος, για την αντιμετώπιση του στρες, την μείωση του άγχους και την απελευθέρωση από σωματικές ασθένειες.

  • Η Ενεργειακή Ιατρική και τα Πεδία της Ανθρώπινης Ενέργειας.

Η αποκωδικοποίηση του Ανθρώπινου Ενεργειακού Πεδίου και η εξερεύνηση των επιπέδων της ενέργειας θα δώσει πληροφορίες για την βελτίωση της υγείας και της ευεξίας.

  • Μαθήματα και Βιωματικά Εργαστήρια

Οι πρακτικές της Ενεργειακής Θεραπείας δεν είναι απλά μια συλλογή από τεχνικές. Εάν πιστεύουμε πως θα μπορούσαμε να κατέχουμε την Ενεργειακή Θεραπεία, μαθαίνοντας τους Κανόνες, είναι λάθος, γιατί η Ενεργειακή Θεραπεία δεν είναι μόνο Κανόνες και Τεχνικές. Είναι το Όραμα, η Φώτιση και η Σύνδεσή μας με το Πνεύμα. Οι Ενεργειακές Πρακτικές έχουν να κάνουν με την Αφύπνιση του δικού μας Οράματος, της δικής μας Θεραπείας και κατάστασης υγείας και μια Αίσθηση Εμπειρίας ότι είμαστε όλα ένα, ότι τα εμπεριέχουμε και μας εμπεριέχουν κάτι σαν την Εμπειρία του Απείρου και της Απεραντοσύνης.

Στα Μαθήματα Ενεργειακής Θεραπευτικής ενσωματώνουμε τις δικές μας Εμπειρίες, Θεραπεύουμε τα δικά μας τραύματα, Φωτίζουμε το Ενεργειακό μας Πεδίο, ανακαλύπτουμε το δικό μας Όραμα και ενωνόμαστε με το Άπειρο, τον Θείο Νου και το Πνεύμα.

Στην Ενεργειακή Θεραπεία περνάμε σε μία κατάσταση απείρου, στην απεραντοσύνη, εκεί που δεν υπάρχει χρόνος και χώρος και συνδέεσαι με το άχρονο χωρο-χρόνο. Αυτή είναι μια προσπάθεια να περιγράψουμε με λέξεις την Ενεργειακή Θεραπεία, η οποία μόνο να βιωθεί μπορεί.

Η ενεργειακή πλευρά της εξίσωσης E=mc2 του Αϊνστάιν.
Το Ανθρώπινο Ενεργειακό Πεδίο είναι η εκδήλωση της Συμπαντικής Ενέργειας που εμπλέκεται στενά με την ανθρώπινη ζωή. Περιγράφεται ως ένα Φωτεινό Σώμα που περιβάλλει και διαπερνά το Φυσικό Σώμα, εκπέμπει την δική του Ακτινοβολία και αποκαλείται Αύρα. Η Αύρα είναι το τμήμα εκείνο του Συμπαντικού Ενεργειακού Πεδίου που σχετίζεται με το Ανθρώπινο Σώμα.

Ένα Εργαστήριο απαραίτητο για κάθε Ενεργειακό Θεραπευτή!

Συμβουλευτική και Συμβουλευτική Ικανότητα

Τι θα μάθετε;

Παίρνοντας τα Μαθήματα αυτά της Συμβουλευτικής Ικανότητας, θα μάθετε τις Έννοιες, τις Θεωρίες, τις Δεξιότητες και τις Πρακτικές που χρησιμοποιούνται στην παροχή συμβουλών. Θα μάθετε ποιος είναι ο ρόλος ενός Συμβούλου, οι Δεξιότητες που απαιτούνται για την ενσωμάτωση της θέσης, πώς να είστε καλοί σε αυτό και πώς να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δεσμό με τους πελάτες σας. Θα εξερευνήσετε τις δύσκολες συναισθηματικές και νοητικές καταστάσεις των πελατών σας καθώς και τον τρόπο που θα τους βοηθήσετε να περάσουν από αυτές τις δύσκολες στιγμές και να δημιουργήσουν αυτήν την ζωή που επιθυμούν. Θα κάνετε διαφορές που θα αλλάξουν την ζωή τους.

Το Πρόγραμμα Συμβουλευτικών Δεξιοτήτων θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας για να γίνετε Σύμβουλος. Θα εισαγάγετε τις βασικές έννοιες της Συμβουλευτικής, τον ρόλο του Συμβούλου και τις Δεξιότητες που χρειάζονται και την σημασία της ενεργού ακρόασης.

Μία από τις σημαντικότερες πλευρές του να είστε καλός Σύμβουλος είναι η ικανότητα να χτίσετε μια σχέση αμοιβαίας Εμπιστοσύνης και Επικοινωνίας με τους πελάτες σας και να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δεσμό μεταξύ Σύμβουλου-Πελάτη. Μέσα από αυτήν την αμφίδρομη σχέση, θα καταφέρετε να βοηθήσετε τον πελάτη να επιτύχει τους Στόχους του. Αυτά τα Μαθήματα σας καθοδηγούν βήμα-βήμα στην απόκτηση των Δεξιοτήτων που απαιτούνται για να διευκολυνθεί αυτό, την σημασία της πρώτης Συνέντευξης, τα καθήκοντα που πρέπει να προσέχει ένας Σύμβουλος κατά την συνέντευξη.

Επιπλέον, τα Μαθήματα της Συμβουλευτικής Ικανότητας περιγράφουν τις Προσωπικές Δεξιότητες που κάνουν καλό Σύμβουλο. Θα μάθετε επίσης σημαντικές και ουσιαστικές θεωρίες σχετικά με τα κίνητρα και την Ενσυναίσθηση που θα πρέπει να εφαρμόζονται στην παροχή Συμβουλών, την ενθάρρυνση της επιτυχίας και την περαιτέρω ενίσχυση της σχέσης συμβούλου-πελάτη.

Το Coaching είναι η δημιουργία ενός πλαισίου αναφοράς μέσα στο οποίο ένα πρόσωπο έχει την δυνατότητα να βρει νέες λύσεις. Ο Coach είναι αυτός που θα μεταφέρει ένα πρόσωπο από το σημείο που βρίσκεται στο σημείο που θέλει να πάει.

Ως σύμβουλος, θα εργαστείτε με ανθρώπους, Θα διερευνήσετε τη διαδικασία της αναγνώρισης της αρνητικής σκέψης και την μετατροπή της σε θετική και πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η θετική σκέψη για την αποκατάσταση της αυτοεκτίμησης.

Στην Ενεργειακή Θεραπευτική, την Συμβουλευτική και το Spiritual Coaching θα εκπαιδευτείτε:

  • Πως θα κάνετε Θεραπεία στον εαυτό σας και σε άλλους.
  • Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Ενεργειακή Θεραπευτική και Συμβουλευτική και το Spiritual Coaching ως Επάγγελμα.
  • Πως θα αυξήσετε τη Διαίσθησή σας και τις Ψυχικές σας Ικανότητες.
  • Επαναπροσδιορίζοντας τον εαυτό και την ζωή σας.

Η Εκπαίδευση αυτή θα σας υποστηρίξει να Μετασχηματίσετε την Ενέργειά σας και να επαναφέρετε την Αυτοδυναμία σας. Να καθαρίστε τον εαυτό σας από αρνητικές ενέργειες. Να εναρμονιστείτε με ένα Ισχυρό Εργαλείο Συστήματος Ενεργειακής Θεραπείας, που θα σας στηρίξει στην Αυτοθεραπεία, και θα σας επιτρέψει να υποστηρίξετε άλλους μέσω της Θεραπείας στην Πνευματική Θεραπευτική.

Πρόγραμμα Μαθημάτων:

1ο Μάθημα: Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

2ο Μάθημα: Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

3ο Μάθημα: Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

4ο Μάθημα: Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

5ο Μάθημα: Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

6ο Μάθημα: Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

7ο Μάθημα: Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

8ο Μάθημα: Κυριακή 25 Απριλίου 2021

9ο Μάθημα: Κυριακή 16 Μαϊου 2021

10ο Μάθημα: Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Νέο eBook!

Κάντε την Εγγραφή σας

 

 

 

Μοιραστείτε το ελεύθερα με τους φίλους σας και όποιον πιστεύετε ότι τον ενδιαφέρει.

Διδάσκει & Συντονίζει: Η Καίτη Σαμαρτζή

Διοργάνωση: