Συχνότητα Δόνησης ή Επίπεδο Συνείδησης
Ο όρος συχνότητα δόνησης ή επίπεδο συνείδησης, αντιστοιχεί στη συχνότητα της λειτουργίας του νου στον εγκεφαλικό φλοιό. Καθώς αυξάνουμε τη συχνότητα δόνησής μας, ο στόχος μας είναι να φτάσουμε σε πιο εκλεπτυσμένα επίπεδα νοητικής λειτουργίας (πνευματικότητα), ώσπου στην απόλυτη σιωπή να βιώσουμε την ενότητα με το Θείο. Ο εγκεφαλικός φλοιός παράγει σκέψη χρησιμοποιώντας ενέργεια με τη μορφή φωτονίων, αυτή η διαδικασία συμβαίνει σε κβαντικό επίπεδο. Στα ανώτερα επίπεδα συνείδησης (συχνότητα δόνησης), τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου εξισορροπούν απόλυτα και έτσι βιώνουμε την ευδαιμονία.

Αυξήστε την Συχνότητα Δόνησης
Το πρώτο σημαντικό βήμα είναι να εξαγνίσετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον που ζείτε. Οι Άγγελοι έλκονται από τους ανθρώπους που έχουν ένα αρμονικό ανώτερο επίπεδο συνείδησης. Αρχικά, μπορεί να μην είναι ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο πρέπει να γίνει αυτό, οι άγγελοι όμως υπάρχουν σε μια ανώτερη συχνότητα δόνησης, ενώ οι άνθρωποι βρίσκονται συνήθως στον υλικό κόσμο των πέντε αισθήσεων. Οι άγγελοι έλκονται φυσικά από τους ανθρώπους, που έχουν ένα αρμονικό ανώτερο επίπεδο συνείδησης. Ανοίγετε τα παράθυρα καθημερινά, για να διώξετε την παλιά ενέργεια, χρησιμοποιήστε τον ήχο για να διασπάσετε τη στάσιμη ενέργεια. Ένα κρυστάλλινο μελωδικό σκεύος τα καμπανάκια, ένα γκόνγκ, τα μικρά θιβετιανά κύμβαλα, οι κουδουνίστρες, ή τα ταμπούρλα, θα σας φανούν χρήσιμα γι’ αυτό το σκοπό.

Ένας άλλος τρόπος, για να διασπάσετε τη στάσιμη ενέργεια είναι να χτυπάτε παλαμάκια. Ιδιαίτερα στις γωνίες των δωματίων. Ελέγξτε όλους τους χώρους του σπιτιού, ώστε να εντοπίσετε όσα αντικείμενα δεν λειτουργούν θετικά, τα παλιά έπιπλα και ειδικά τα κοσμήματα από δεύτερο χέρι, χρειάζονται ειδικό εξαγνισμό χρησιμοποιήστε λιβάνι και αφήστε τον καπνό να μεταφέρει μακριά τις ανεπιθύμητες δονήσεις. Να θυμάστε να αφήνετε το παράθυρο ανοιχτό, ώστε η παλιά ενέργεια να μπορεί να φεύγει.

Αλλάζοντας την συχνότητά σας
Οι άγγελοι είναι εδώ, για να βοηθήσουν να θεραπευτούμε με πολλούς τρόπους. Από θέματα και προκλήσεις που φαίνονται ασήμαντα μέχρι εκείνα που φαίνονται επείγοντα και βαθιά πνευματικά. Μια από τις θεραπευτικές αποστολές των Αγγέλων είναι να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε την δονητική μας συχνότητα στην ύψιστη και πιο εκλεπτυσμένη της δόνηση. Θέλουν να κάνουμε αυτήν την αλλαγή για δυο λόγους, ο ένας είναι ότι αυτή είναι μια διαδικασία «ανάληψης» βρισκόμαστε όλοι στην πορεία να ανακαλύψουμε ότι είμαστε ένα με τον Θεό. Όταν αληθινά κατανοούμε και ζούμε αυτή την γνώση, βρισκόμαστε σε κατάσταση ανάληψης. Αυτή η γνώση, επηρεάζει βαθιά κάθε επαφή σας με άλλους. Αναλογιστείτε πως θα ήταν η ζωή σας, εάν είχατε συνειδητή επίγνωση ότι ο κάθε ένας με τον οποίο μιλάτε είναι μια θεϊκή όψη του θεϊκού εαυτού σας. Θα νιώθατε μια πλήρη και καθολική αγάπη για αυτά τα άτομα και για τον εαυτό σας. Η εμπειρία της ζωής, θα ήταν μια εμπειρία σαν τον παράδεισο επί της γης. Ο δεύτερος λόγος που θέλουν οι άγγελοι να αυξήσουν την συχνότητα μας. Είναι γιατί θα νιώθουμε καλύτερα μέσα στο μεταβαλλόμενο υλικό κόσμο.

Η αλλαγή της χιλιετίας έχει φέρει σημαντικές αλλαγές, στα εκπαιδευτικά, κυβερνητικά, νομικά, και τηλεπικοινωνιακά συστήματα. Οι διατροφικές μας συνήθειες θα αλλάξουν δραστικά και ο μέσος όρος ζωής θα αυξηθεί σημαντικά, όσο υψηλότερη είναι η δόνηση μας, τόσο πιο εύκολα θα είναι να προσαρμοστούμε σε αυτές τις αλλαγές. Θα έχουμε διαισθητική επίγνωση των αλλαγών της γης, που πρόκειται να συμβούν με τον ίδιο τρόπο, που τα ζώα μπορούν να προαισθανθούν σεισμούς και καταιγίδες. Τα υψηλής συχνότητας σώματα μας, θα μπορούν να τηλεμεταφέρονται, να απόϋλοποιούνται, και να αντέχουν γεγονότα που θα τραυμάτιζαν ένα πυκνότερο χαμηλής συχνότητας σώμα. Ο υψηλότερα δονούμενος νους, θα είναι ικανός να υλοποιήσει οποιαδήποτε τροφή ή άλλες ανάγκες. Οι άγγελοι θέλουν να σας βοηθήσουν να προσαρμοστείτε σε ένα μεταβαλλόμενο κόσμο, δίνοντας ενέργεια και καθοδήγηση που θα αλλάξουν την συχνότητα σας. Οι άγγελοι σας βοηθούν να το κάνετε, δίνοντας σας σημάδια και ενδείξεις θεϊκή καθοδήγηση, και παρεμβαίνοντας στη ζωή σας και το σώμα σας. Με αυτό τον τρόπο σας βοηθούν να διατηρείτε γαλήνιο τον νου, αφού η γαλήνη, είναι ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους στη ζωή. Οι άγγελοι είναι εδώ, για να μας βοηθήσουν να το πετύχουμε και τραγουδούν με χαρά, όταν μας βλέπουν να είμαστε γαλήνιοι και χαρούμενοι.

Η Εποχή του Υδροχόου
Σύμφωνα με την αστρολογία αυτό τον καιρό βγαίνουμε από την εποχή των Ιχθύων, μια εποχή πατρική, στην οποία μεταθέταμε στους άλλους την ευθύνη για την συμπεριφορά μας. Τώρα μπαίνουμε στην εποχή του Υδροχόου, κατά την οποία αναλαμβάνουμε την ευθύνη εμείς οι ίδιοι. Με την βοήθεια των αγγέλων έχετε την ευκαιρία, να αναπτύξετε τη σοφία, να ενισχύσετε την αυτογνωσία σας και να ξεπεράσετε τα εμπόδια επικοινωνώντας με το εσωτερικό σας φως, το μονοπάτι δηλαδή που οδηγεί κατευθείαν στον Θεό. Καθώς ενεργοποιείτε το σώμα, το νου και το πνεύμα, σε μια ενιαία υπόσταση, δεν ανεβάζετε μόνο τη δική σας συχνότητα δόνησης, αλλά και το επίπεδο δόνησης όλης της ανθρωπότητας. Όρος συχνότητα δόνησης ή ρυθμός δόνησης ή επίπεδο συνείδησης, αντιστοιχεί στη συχνότητα της λειτουργίας του νου στον εγκεφαλικό φλοιό. Καθώς αυξάνουμε τη συχνότητα δόνησης μας, ο στόχος είναι να φτάσουμε σε ποιο εκλεπτυσμένα επίπεδα νοητικής λειτουργίας, πνευματικότητας, ώσπου στην απόλυτη σιωπή να βιώσουμε την ενότητα με τον Θείο.

Η λεπτοφυής ενέργεια έχει τους δικούς της πνευματικούς νόμους, οι οποίοι ενεργοποιούνται καθώς αυξάνεται η συχνότητα της δόνησης μας. Ο εγκεφαλικός φλοιός, παράγει σκέψη, χρησιμοποιώντας ενέργεια με την μορφή φωτονίων. Αυτή η διαδικασία συμβαίνει σε κβαντικό επίπεδο.

Ορισμένοι ερευνητές έχουν υποθέσει ότι τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, εξισορροπούν απόλυτα στα ανώτερα επίπεδα συνείδησης, στην ανώτερη συχνότητα δόνησης και έτσι βιώνουμε την ευδαιμονία. Συμφιλίωση του ουρανού και της γης, όταν προσκαλούμε τους αγγέλους στη ζωή μας εξελισσόμαστε πνευματικά, ενώνοντας ξανά, τον ουρανό και τη γη μέσα μας. Οι άγγελοι περιμένουν το κάλεσμα μας, υπακούοντας τους νόμους του σύμπαντος.

Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουν απλόχερα τον εαυτό τους, και ότι είναι ταγμένοι στο καθήκον να κατευθύνουν την αγάπη του Θεού, στον καθένα από εμάς. Μας βοηθούν να αυξήσουμε τη δική μας συχνότητα δόνησης, με απώτερο σκοπό, να ενωθούμε ξανά, με τη δική μας συναίσθηση του θείου, μια εμπειρία η οποία όταν αποτελέσει βίωμα μας, μας μεταμορφώνει σε τέτοιο βαθμό που δεν υπάρχει πλέον επιστροφή.

Βάλτε τάξη στη ζωή σας

Για να δημιουργήσετε χώρο στη ζωή σας, πρέπει να απαλλάξετε το σπίτι σας και το χώρο που ζείτε από καθετί περιττό. Ξεκαθαρίστε τα άχρηστα πράγματα, δωρίστε τα σε όσους έχουν ανάγκη ή ανακυκλώστε τα. Ανοίγετε τα παράθυρα καθημερινά για να διώξετε την παλιά ενέργεια. Χρησιμοποιείστε ήχο για να διασπάσετε τη στάσιμη ενέργεια. Χρησιμοποιείστε αγγελική μουσική για να αυξήσετε τη δόνηση. Χαρίστε όσα ρούχα δεν έχετε φορέσει τα τελευταία δυο χρόνια. Αποφύγετε ανθρώπους και χώρους που ρίχνουν την ενέργειά σας. Ανάψτε κεριά.

Αγγελική Ζωή-Ανοίγοντας τον Δρόμο προς τους Αγγέλους

Όταν εργάζεστε με τους αγγέλους, μια από τις πρώτες αποστολές που σας αναθέτουν είναι να καθαρίσετε το σπίτι σας, το γραφείο σας και το αυτοκίνητο σας, από οτιδήποτε μη χρήσιμο. Οι άγγελοι λένε ότι τα υλικά μας αποκτήματα, μας βαραίνουν και ότι εστιάζουμε πολύ στην απόκτησή τους και κατόπιν στην προστασία τους. Εάν τώρα τελευταία νιώθετε ότι είναι η ώρα, να χαρίσετε ή να πετάξετε τα μη χρησιμοποιημένα σας αντικείμενα, τότε θεωρείστε αυτή την παράγραφο ως πρόσθετη επιβεβαίωση. Ενεργειακά το περιβάλλον μας είναι πολύ πιο καθαρό και αποτελεσματικό, χωρίς πολλά αντικείμενα.

Κάθε φορά που δίνετε πράγματα, ενεργοποιείτε τον πνευματικό νόμο του δούναι και λαβείν. Αυτό σημαίνει, ότι νέα πράγματα θα έρθουν σε εσάς και θα εξαρτάται μόνο από εσάς, από τη δική σας κρίση, εάν θα αντικαταστήσετε τα παλιά και άχρηστα αντικείμενα με νέα. Υπέροχη ιδέα για να κρατάτε ζωντανή την κυκλοφορία, είναι να δίνετε κάθε μέρα κάτι. Αφού καθαρίσετε αυτά που δεν χρησιμοποιείτε, οι άγγελοι θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε την ενέργεια, μέσα στο δωμάτιο μέσω μιας διαδικασίας που είναι γνωστή ως ενεργειακό καθάρισμα χώρου. Οι χώροι πάντα κρατούν τα συναισθήματα των ανθρώπων που τα κατοικούν, καθώς και όλα τα αντικείμενα, τα οποία έχουν την τάση να κρατούν το αποτύπωμα των σκέψεων και των συναισθημάτων του ιδιοκτήτη τους. Τα πράγματα κρατούν την ενέργεια του συναισθηματικού πόνου, καθώς και τις πεποιθήσεις του.

Ανοίγοντας το Τσάκρα της Καρδιάς

Τα συναισθήματα είναι μέρος του αισθητικού σας φάσματος. Το ενεργειακό κέντρο ή τσάκρα που συνδέεται με τα συναισθήματα βρίσκεται στην καρδιά και είναι γνωστό ως το τσάκρα της καρδιάς. Με το να διαλογίζεστε στο τσάκρα της καρδιάς μπορείτε να αυξήσετε την ευαισθησία σας στην Αγγελική επικοινωνία. Το τσάκρα της καρδιάς φράζει, μαραζώνει και βρωμίζει, από φόβους που σχετίζονται με την αγάπη. Κάθε άτομο έχει αισθανθεί πόνο σε μια σχέση και αυτός ο πόνος μας προκαλεί φόβο για την αγάπη. Αλλά επειδή η αγάπη είναι η ουσία της ζωής, αυτός ο φόβος μας κάνει να χάνουμε την επαφή, με την πραγματική ουσία της ζωής. Μπερδευόμαστε και ξεχνάμε, ποια είναι η αίσθηση της πραγματικής αγάπης, όταν φοβόμαστε την αγάπη στην πραγματικότητα φοβόμαστε τον εαυτό μας. Ο φόβος της αγάπης μας οδηγεί στο να είμαστε κλειστοί, σαρκαστικοί και σε άμυνα. Φοβόμαστε τόσο πολύ ότι θα πονέσουμε, θα μας χειραγωγήσουν, θα μας κακοποιήσουν, ή θα μας εξουσιάσουν που σφραγίζουμε την καρδιά μας από πολλές εμπειρίες, στις οποίες μπορούσαμε να δώσουμε ή να δεχτούμε αγάπη. Δυστυχώς όταν κλείνουμε την καρδιά μας στην αγάπη, κλείνουμε επίσης την επίγνωση του Θεού, που μας μιλά μέσα από αυτήν. Όταν μπλοκάρουμε την επίγνωση της καθοδήγησης, δεν έχουμε αίσθηση των προειδοποιήσεων των αγγέλων μας.

Δημιουργήστε ένα Αγγελικό βωμό

Ο Αγγελικός βωμός είναι ένα σημείο αναφοράς, μια πύλη προς την ηρεμία, ένα μέρος που ο νους μπορεί να γαληνέψει και η καρδιά να ανοίξει στους αγγέλους. Τοποθετήστε στο βωμό κρυστάλλους, αγγέλους, φωτογραφίες αγαπημένων, καμπάνες, θυμίαμα, κεριά, λουλούδια, αιθέρια έλαια, κάρτες με αγγέλους, θετικές δηλώσεις, μελωδούς, φτερά, ένα σημειωματάριο και ένα μολύβι. Να συμπεριλάβετε αυτό που θέλετε να προσελκύσετε. Ο βωμός είναι ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για διαλογισμό, περισυλλογή και για της πτυχές της ζωής μας που θέλουμε να αναπτύξουμε.

Απόσπασμα από το βιβλίο Στους Δρόμους των Αγγέλων

Το Πεδίο της Ευγνωμοσύνης 

Το Βιβλίο της Ευγνωμοσύνης
Ένας αλάνθαστος τρόπος για να αυξήσουμε την συχνότητα της δόνησης μας είναι αν εκτιμούμε όσα είμαστε ευλογημένοι να έχουμε. Ξεχάστε την γκρίνια και το να μετράτε κάθε μέρα τι δεν έχετε. Μετρήστε τα αγαθά σας αντί να μετράτε τα λάθη και τα ψεγάδια των άλλων, τα παράπονα σας, τις καθυστερήσεις κάθε είδους, την έλλειψη χρημάτων, την κρίση, την κακή διαχείριση της κυβέρνησης, την κίνηση στους δρόμους, τον κακό καιρό και πολλά ακόμη στραβά και ανάποδα. Αλλάξτε αυτό που κάνετε και θα αλλάξετε θαυματουργά τη ζωή σας. Να θυμάστε τον νόμο της έλξης: «Όπου στρέφεις την προσοχή σου, εκεί πηγαίνει η ενέργειά σου και η προσοχή σου και αυτό ακριβώς είναι αυτό που θα προσελκύσεις.» Γι’ αυτό μετρήστε τα αγαθά σας και με την βοήθεια των αγγέλων αποκτήστε μια ζωή αφθονίας και χαράς.. Δεν θα πιστεύετε την βροχή θαυμάτων και ευλογιών. Θα σας αποκαλύψω το μυστικό της μαγικής ζωής. Το μυστικό είναι η ευγνωμοσύνη. Εξετάστε προσεκτικά τη ζωή σας, και δείτε πόσα υπέροχα παίρνετε κάθε μέρα. Φτιάξτε έναν κατάλογο ευγνωμοσύνης και προσθέστε τους μαγικούς τομείς της ευγνωμοσύνης.

Διαβάστε παρακάτω έναν Μαγικό θεματικό κατάλογο ευγνωμοσύνης από το βιβλίο «Μαγεία».
Υγεία και σώμα
Εργασία και επιτυχία
Χρήματα
Σχέσεις
Ευτυχία
Αγάπη
Ζωή
Φύση, Πλανήτης Γη, αέρας, νερό, ήλιος.
Υλικά αγαθά και υπηρεσίες.

Κάθε μέρα κάντε έναν κατάλογο ευγνωμοσύνης, υπάρχουν τόσα πολλά που θα σας κάνουν να είστε ευγνώμονες. Οι θετικές σκέψεις και δηλώσεις, τα συναισθήματα δυναμώνουν το ενεργειακό μας πεδίο, αυξάνουν την συχνότητα δόνησης και προσελκύουν τους αγγέλους. Η ευγνωμοσύνη είναι ένας δυνατός μαγνήτης αγγελικών θαυμάτων.
Μετρήστε τις ευλογίες σας: Όταν θα αρχίσετε να μετράτε τις ευλογίες σας και τα αγαθά σας θα αλλάξει ολόκληρη η ζωή σας. Υπάρχουν άπειρες ευλογίες στη ζωή σας, που τις θεωρείτε δεδομένες. Μπορείτε να είστε ευγνώμονες, για το σπίτι, την οικογένεια, τους φίλους, την εργασία, την υγεία, για την τροφή, το νερό, τον ήλιο, τον αέρα, για τα δέντρα, τη φύση, τα ζώα, τα αστέρια, τη θάλασσα, τη σελήνη, τον πλανήτη μας τη Γη. Μπορείτε να είστε ευγνώμονες για τις αισθήσεις σας, για τα μέλη σας, τη φωνή σας, για τον νου σας, και για πολλά άλλα, ο κατάλογος είναι απίστευτα μεγάλος. Όταν θα είστε ευγνώμονες για όλα αυτά που έχετε, όσα και αν είναι, θα τα δείτε αυτόματα να αυξάνουν και να πληθαίνουν. Κρατήστε καθημερινό ημερολόγιο με όλα τα θετικά πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή σας, αυτό είναι το βιβλίο της ευγνωμοσύνης. Κάντε έναν κατάλογο με όλα για όσα αισθάνεστε χαρά, ευλογία και ευγνωμοσύνη στη ζωή σας.
Γράψτε:
Είμαι ευγνώμων _____τι;____, επειδή _____γιατί;______
Είμαι πραγματικά ευλογημένος/η, που έχω _______τι;______, επειδή _____γιατί;______
Είμαι τόσο χαρούμενος/η και ευγνώμων __________τι;______, επειδή _____γιατί;______
Με όλη μου την καρδιά, ευχαριστώ για __________τι;______, επειδή _____γιατί;______

Κάθε φορά που θα διαβάζετε τον κατάλογο και για κάθε ευλογία/αγαθό, θα λέτε τρεις φορές ευχαριστώ και ευγνωμονώ. Το τρία είναι μαγικός αριθμός του σύμπαντος που πραγματοποιεί ευχές. Θυμηθείτε η χαρά και η ευγνωμοσύνη είναι ένας πανίσχυρος μαγνήτης αγγελικών θαυμάτων και ευλογιών.

Απόσπασμα από το βιβλίο Στους Δρόμους των Αγγέλων

Πως θα καθαρίσετε τα τσάκρα
Ο καθαρισμός των τσάκρα, μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές, μια από αυτές είναι με το εκκρεμές. Ένα εκκρεμές από διαυγή χαλαζία, είναι από τις ευκολότερες τεχνικές, ειδικά όταν είναι συντονισμένος με τους αγγέλους θεραπευτές. Οι άγγελοι θα οδηγήσουν το εκκρεμές να αναζητήσει τις περιοχές διαταραχής μέσα στο τσάκρα. Η εργασία με το εκκρεμές στα τσάκρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαριστεί, να ενεργοποιηθεί, να ενδυναμωθεί, να ευθυγραμμιστεί και να εναρμονιστεί ολόκληρο το σύστημα των τσάκρα μέσα στο σώμα.
Θα χρειαστείτε: ένα εκκρεμές με διαυγή χαλαζία με αλυσίδα.

Με αγάπη

Καίτη Σαμαρτζή