Τα μαθήματα της Ακαδημίας του Νέου Κύκλου ξεκινούν τον Οκτώβριο!

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει! Εξασφαλίστε την θέση σας, δηλώνοντας έγκαιρα την εγγραφή σας και εξασφαλίζοντας προνομιακές τιμές για την επένδυση που θα κάνετε στον εαυτό σας!  

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τα νέα μας προγραμματισμένα σεμινάρια καθώς και το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα Advanced του 2ου Κύκλου για την περίοδο 2019 & 2020.

Α ΚΥΚΛΟΣ:
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Academy of Life, σε συνεργασία με το Κέντρο Αμάλθεια, της Μαθητείας Αγγελικών Σπουδών, για Επαγγελματικές Σπουδές στην Αγγελική Θεραπευτική-Συμβουλευτική και Διδασκαλία, είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν επαγγελματική γνώση στην Αγγελική Θεραπευτική είτε ως Θεραπευτές-Σύμβουλοι ή ως Μάστερ-Δάσκαλοι. 

Ωστόσο απευθύνεται και σε όλους τους ανθρώπους, όσους χρειάζονται υποστήριξη στο δικό τους Πνευματικό Θεραπευτικό ταξίδι, ή σε όσους επιθυμούν να εξυψώσουν την εργασία που ήδη έχουν, οποιαδήποτε εργασία και αν είναι αυτή και επιθυμούν να γίνουν Θεραπευτές ή Σύμβουλοι, Μάστερ ή Δάσκαλοι της ζωής τους, καθώς και του επαγγέλματος τους.

Μπορούν όλοι να το παρακολουθήσουν επιλέγοντας ο καθένας το επίπεδο που θέλει να οδηγηθεί για να ανυψώσει την ενέργειά του.

Είναι ακόμα ένα υπέροχο συμπλήρωμα σε όσους είναι ήδη θεραπευτές ή Σύμβουλοι πλουτίζοντας έτσι την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους στην Αγγελική Θεραπευτική.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του προγράμματος μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και σαν Αγγελικός Θεραπευτής ή Σύμβουλος.

Δείτε τα μαθήματα του Α Κύκλου 

Β ΚΥΚΛΟΣ

Σε αυτό το Advanced επίπεδο , είστε όλοι όσοι έχετε ακούσει το κάλεσμα της ψυχής σας, ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι.
Με την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του προγράμματος μπορείτε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας και σαν Αγγελικός Θεραπευτής ή Σύμβουλος.

Δείτε τα μαθήματα του Β Κύκλου

Απευθύνεται: Σε όσους επιθυμούν να γίνουν Αγγελικοί Θεραπευτές και Σύμβουλοι αλλά και σε θεραπευτές άλλων τεχνικών που επιθυμούν να εμβαθύνουν στις Αγγελικές θεραπείες.

Προϋπόθεση: Καμία ανοιχτό σε όλα τα άτομα (Εκτός από τα μαθήματα του Β Επιπέδου. Προϋπόθεση να έχουν παρακολουθήσει τα Μαθήματα Α Επιπέδου)

Διάρκεια: 8 Σαββατοκύριακα 

Ώρες Διδασκαλίας: Σάββατο και Κυριακή  10:00-16:00

Παρέχεται: Πιστοποίηση Παρακολούθησης και Διδασκαλίας.

Ξεφυλλίστε το φυλλάδιο μας.

Τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο!
Εξασφαλίστε την θέση σας εδώ!

Διδάσκει & Συντονίζει: Η Καίτη Σαμαρτζή

Διοργάνωση: Academy of Life- Αμάλθεια Holistic Therapy Center